![]() |
Mislim da je forumsko vrijeme 1 sat unaprijed.
Sad je 17:45 |
pa ako ti nije podešeno na gmt+1 onda imaš sat vremena naprijed/nazad sigurno :D
|
:D Forumsko vrijeme je ok, ne brini.
|
Hm, da... OK, pisao sam s tableta koji je pokazivao normalno vrijeme ali je forumsko vrijeme bilo čuku vremena unaprijed. Dakle, kad sam napisao da je 17:45 i postao, vrijeme posta mi je pisalo 18:45. Sad sam na kompu i sve mi normalno piše.
Evo, ponovno upalih tablet i piše da je tor stavio post u 20:12 Ne kužim, svašta... |
pa znači da ti na tabletu nešto ne štima, zar ne?
|
Pa vrlo vjerojatno. Samo mi nije jasno kaj, pošto tablet ispravno pokazuje vrijeme, a forumsko vrijeme pokazuje sat unaprijed.
|
jel se baš logiraš na tablet sa svojim profilom? I jel ti je na njemu vrijeme podešeno na automatiku?
|
Mda, glup sam, problem je bio u meni, vrijeme na tabletu bilo namješteno na GMT 0.
|
hoće to hoće ponekad ;) :D
|
Ne prikazuje "Moj komp"
Molim pomoć.
U izborniku "Edit options => Thread Display Options" popunio sam elemente "Moj komp", ali nisu vidljivi ispod mog nicka. Postoji li još neka dodatna opcija koju moram uključiti/isključiti da popunjena konfiguracija bude vidljiva? |
pa nisi uključio, sad sam ti ja kliknuo ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali je ovo previd foruma ili smo stvarno dobili 5 mogućih BUMP-ova :D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255317 |
nije istina, vidiš da je napisao 4x bump, a onaj peti se ne računa jer je napisao "dodane neke stvari" :D:D
Oplete ga tu i tamo, happy hour, platiš 4, dobiš 5 i tak ;) |
:D he he, istina, tu i tamo primjetim tako.. Čak možda i meni se to jednom desilo, ali sam podmuklo šutio :D
|
Što bi bilo ovo?
Nisam mogao nekih 15min uopće na PCE i sad proradilo.. http://www.pohrani.com/t/1t/Xn/4PlA8DeF/pce.jpg |
2. pitanja :)
1. Zato tapatalk ne ostavlja potpis? 2. Zato smajlici (:D je zadnji koristeni) ne radi kad postan s Tape? Kasnije u postu stoji samo :_D ali ne i smajl :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: |
1. pitaj TT, koliko sam ja pohvatao - ne vidim što bi mi mogli s naše strane napraviti
2. to mi je isto misterij od prvog dana...I kad uđeš u edit posta s kompa, stisneš samo save, iako ništa nisi mijenjao peder se pojavi :D Budemo vidjeli kako to izgleda kad dignemo forum na novu verziju. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
eto čisto da se zna :D |
eto...
|
Citiraj:
Tada sam pomislio da je problem u nekoj od ovih reklama što piče između postova. EDIT: "HTPC i sve vezano za tu temu!" |
Citiraj:
|
Naravno, odmah sam shvatio da pogresno mislim, ali to nisam gore napisao. Mozak mi je u ofsajdu ovih dana. :D
|
Još uvijek javlja: zlonamjerni software
I na temi Performanse naših USB memory stickova |
baš gledam, ne mogu pronaći koja slika je hostana tamo.
|
Možda su u šumi. :D
|
Sad je i u f1 2014 temi..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |