![]() |
Jel se moze dodati obrub oko slova na tipkovnici ili ovakva boardless dolazi sa temom koju sam stavio?
https://imgur.com/gallery/XEQlp |
Meni je default tipkovnica ok, sasvim pregledna, jedino sam izabrao ovu sa brojevima u 5 redova + english uk + hrvatski.
Lokacija uk zbog date formata d/m/y. |
2 privitaka
Citiraj:
Ne koristim hrvatsku tipkovnicu jer me nervira qwerz (navikao sam na qwerty) a čćžšđ ionako mozes dobiti i na USA duljim pritiskom na czsd.. |
Vjerojatno je stvar teme kako kažeš, traži neku drugu jer sumnjam da će ikad biti za namjestiti takav detalj.
Na 6.0.1 je radilo tako (USA duljim pritiskom na czsd) ali na 7.1.1 je falilo neko slovo (mislim Đđ, nisan sad siguro), gore sam napisao da koristim UK + HR, lako se mijenjaju pa mi se čini kao dobro rješenje. Zaboravio sam gore da me pozitivno iznenadio default Samsung Internet browser, forsira / podsjeća update na zadnju verziju, brzo radi, po opcijama podsjeća na Operu, u dva klika dodaš AddBlock (ima izbor više tih servisa) za eliminiranje smetja i reklama. Prije ga nisam toliko koristio nego Opera Mini ali je sa zadnjom verzijom dobila dosta glup "feature": kad se vratiš stranicu prije na nekim sajtovima ne odradi refresh kako treba nego ga moraš sam inicirati. Zbog toga ga mislim totalno izbaciti iz upotrebe, treba prebaciti Bookmark - se. |
Ljudi, stigao je OREO na S8+.
13xx mb. :goood: |
Meni nista jos, VIPov je mob a T-com mreža...
|
@Nikky
Pošto već koristiš Samsung browser, probaj Adguard umjesto Adblocka. Stvar radi jako dobro. Sent from my X using Tapatalk |
Citiraj:
|
@Dottore
Prije nisam, sad počeo isprobavati / koristiti, ostat će onaj koji se pokaže boljim, naveo sam gore da nudi više tih servisa za eliminiranje smetja, kad već navodiš, koja je prednost Adguard - a ? |
Cini mi se da je najpopularniji adblocker za zamz browser Disconnect (koristim pro verziju koja radi preko knoxa kao sistemski firewall - adblock no nedavno je protjeran sa storea, ako treba apk - saljem)
|
Pitanje, kako uopce provjeravaju ovu akciju Samsung poklanja (http://www.samsung.com/hr/samsungpoklanja/) dali je mobitel stvarno tada kupljen ili photoshopiran račun?
|
Pitas onako, za prijatelja?
|
Kolega na poslu kupio tjedan dana prije akcije s8+ i kaze da ce to napravit, da mu ne mogu nista, ako prodje prodje, pa sam mu reko da se ne zajebava, jos da i neka kazna dodje.
|
Pa po IMEI broju znaju kad i gdje je kupljen uređaj. Provjera se sasvim sigurno radi tako da će ga lagano odbit.
|
Kad je bila ona akcija S7+putni paket neki tip se prijavio sa prije kupljenim S7. Dobio je odbijenicu, jbga, APP :)
Anyway po racunu vide datum i imei kad je isporucen mob. Nije problem napraviti poziv i provjeriti vjerodostojnost racuna |
Jel ima netko dbrand skin za s7 viska ili bi mozda narucivao nesto od dbranda da uzmemo skupa i izbjegnemo placanje postarine?
|
Evo ja se napokon docepao s8+.... Nakon s6 pravo osvjezenje.. Hahahah! Sad jos da skuzio sve sto triba I to je to.. Za prvu ruku narucio ringke prism air.. A za staklo necu nista jos, jer cini mi se da stvarno nista vrijednosti pa nje osim Dome-a I nema.. A za njega nedam te novce.. 😂😂
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Jel se registracijom za tablet dobije kakva povratna informacija mailom nakon registracije, ili nista?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Meni je Gboard odlična za swype pogotovo od kad podržava multi language. Nakon kraćeg navikavanja pred par godina, bilo kakvo "obično" tipkanje mi je muka.
|
Citiraj:
|
Većinom gledam samo gdje je prvo slovo, a ponekad niti to. 😀
Sama odradi svoje. Još nakon par dana kad proširi bazu nestandardnim riječima, pjesma. Ali jasno, nekome odgovara, nekome ne. |
S8 ili Plus?
Mislim zamjeniti svoj S7E i S8 mi se sviđa zbog gabarita ali ne znam za bateriju. Plus je malo prevelik jer je kao S7E ali dosta viši. Alternativa mi je Huawei Mate 10 Pro ali za njega nema Google HDR camera... |
S8. Probao jučer oba i + mi je malo prevelik.
|
2 privitaka
Čisto da javim ako netko bude imao problema sa visokim udjelom andorid OS-a i Android Systema u potrošnji baterije. Obrisao sam s popisa aplikacija --> Storage sve od gugla i njegovih servisa (play, maps, sve sto sam nasao) i konačno mi se udio smanjio na prihvatljive postotke iza Ekrana (koji bi i trebao biti najveci potrosac).
Evo kako sada izgleda stanje: 3h SOT (napunjena do cca 90%), kao sto se vidi; po noci nije potrosio skoro nista.. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Ovo je otprilike što se može očekivati od S8. Sve uključeno, ne baš dobar 4G signal...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...852592d220.jpg
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40. |