![]() |
Zasto bi bilo cudo da prodju? Cudo ce biti samo ako ispadnu. Jadni Mirkec nece spavati iducih par tjedana :D
|
JUVEEEEEEE
|
Mirkopotter desiiiiiiiiiiiiii
|
Dobro da su i teveza kamere pokazale, da vidimo da i on igra :D
Edit: gotovoooooooo :D |
HALA juve...hahahhah :D
|
FORZA JUVE!! Nakon 12g ponovno u vrhu.
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Bravo Juve! :D
|
Cestitke juvetu na ulazu u finale. :cheers:
|
koštao ih iker zadnjeg napada...razapet ce ga madiji :D
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A sad čekamo vordu i ekipu sa opravdanjima i da nam kažu kako mi ne znamo kako je to kad se trenira 18 puta dnevno... ma libo me racku... na apararima su... AAAAAAAAAAAAAAAAA :D ExtremePower... ma ko to u finalu igra? Ma koji je to par finalista :D :D i Varana sam pobjedio :D |
Varaneeeee careeeee :D
Di si mirkec? Nesto si nam tih :D |
I gdje je taj Ronaldo, igrač za VELIKE utakmice. Penal i ja mogu Buffonu zabit :D
|
Suza u oku...Tooooooooo!
Forza Juve, bravo. Brko je kralj, car... :chears: |
Mirkec lize rane. Izlike dolaze kasnije. Kao i razne teorije urota, 'novokomponovanih' (sve skupa narafski) navijaca barce, objasnjenja zasto je real gospodski, kraljevski i u krajnju ruku najbolji klub na svijetu. No sreca/suci/vjetar/veliki-totem/itd. nisu ove godine dozvolili da isti prodje dalje.
Steta, da je real prosao, barca bi to laganini uzela. Sad vec ne mogu biti objektivan, jer u finalu cu navijati za under-doga - juvea. Da mi je to netko rekao prije 10ak godina, nasmijao bih mu se u facu :D |
Citiraj:
Citiraj:
Fala fala :D |
Citiraj:
|
Kako cu se rastavit ijaoooo....kak je reko mirko...mogu i 8-2-0 igrat...i mozemo!
|
Pa di su oni, calma, calma?:D
Juve-Barca, subota 06.06.:) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Burmuz očitaj im lekciju, nije gospodski ovako se naslađivat :D
MA GNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII |
GNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D
Znao sam da neće ni Real ni Bayern vidjeti finala ove godine, otkako su izvučeni parovi polufinala. A da je onaj jebeni Šalke bio malo hrabriji, nebi Real dalje od osmine finala prošao... al dobro, slađe je ovako :D |
Citiraj:
Hejteri svih threadova ujedinite se :p |
Ja sutra radim kombi za Berlin. Ko oce nek se javi. Karte bu bile full jeftine. Zbog germanwingsa nejdemo avionom :) smjestaj je vise manje djabe
|
AMOLED frendly tema za Firefox pa se vidi sve :D
|
Citiraj:
|
Hmmm kolektivno šikanje putem :p
TROLOLOLOLOLO |
Sutra cu vidjet za karte. Mozda su free mozda su 150€ prek juvea a mozda su full. Imam stan u berlinu a voznju uzmi km, dizel i 30/40% za najam bengu i cestarine. Sutra kad i ako se dignem plan radimo. Blubaci u kombiju super ekipa i nekoc voznja Hasan di smo sad :D
|
Jao, calma calma. Neće se jadni realovci pojavit ovdje do iduće godine :)
Prvi puta u životu da ću za Juve navijat sad u finalu. Nisam mislio da će doć dan kad ću navijat za neki talijanski klub, ali eto. Sve, samo da Barca nije. |
ne veselim se tuđoj nesreći, ali dragi moj Mirko, jedva čekam da barca uzme 3 boda u idućem kolu pa da se barem na par mjeseci prestane Real dizati u nebesa.
uzmi godišnji iz ove teme i uživaj u uspješnoj sezoni :D |
Fascinantno koliko je arogancija jednog čovjeka natjerala tolike ljude da navijaju za Juventus :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |