![]() |
Ma nije trebalo, ali hvala svejedno :)
Nije da me ludo zanima taj attach, nego sam mislio da imam neke restrikcije za otvaranje istih...pa sam mailanjem sa adminom (nakon mog prethodnog posta) saznao da nemam i da je attach obrisan... Eto, to je bila poanta priče. Hvala još jednom |
Ma sve je OK. Tapatalk nekada poblesavi i stavlja slike na 4k rezoluciju.
Отправлено через Pixel |
Što mislite o modelima E490 sa i5 i E495 sa Ryzen 5?
|
Na T460 mi BT ne radi. Radi, ali ne mogu slati ni primati fajlove...Prođe i kod i sve (mob-lap) šalje fajl i napiše da je neuspješno.
Inače mi mob prek BT sa svakim telefonom radi normalno i nikad problema...pregledal sve postavke i sve je kak treba.. Možda netko ima rješenje? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kako ti zaradiš za :kafa:? Pa moraš malo napuhat da imaš prostora za zaradu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
naručio iz onog linka, što je ovdje osvanuo
pa kad stigne stigne bitno da nije ebay.de za 45€, što sam prvobitno našao tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa naruči, taman će ti doći kao poklon u gnijezdo Uskršnjeg zeca :D |
Napokon stigao IPS LCD za X230. Razlika naspram TN-a je ogromna :D
Ovo ne možeš ne primjetit. Bertone, hvala za link. |
Citiraj:
Nema na čemu, čestitam i uživaj :chears: ... mene još uvijek drži da se nacerim barem dva puta dnevno kad bacim pogled iz kosa na laptop :) |
Aktualno je sranje s Thunderbolt kontrolerom - pa provjerite drivere i firmware vi koji ga imate: link
|
Thinkpad Yoga 370 - laptop ne koristim redovito. Primjetio sam u par navrata da se laptop nakon dužeg vremena ne korištenja ne može upaliti pritiskom na tipku.
Simptomi: Laptop odložen sa 50%+ baterijom. Kad je punjač spojen, upali sasvim normalno, stanje baterije kako je i ostavljen (+/- par postotaka). Maknem punjač i sve radi apsolutno normalno, drugi i treći dan korištenja pali bez problema. Je li to namjerna funkcija ili nešto ne štima? Imam garu do petog mjeseca još, pa ako nešto nije u redu da pošaljem na servis. |
Citiraj:
Nakon disajblanja fast startup-a radi bez greške. Eto, nije ista situacija kao kod tebe - ali je možda nekako povezanano... |
@Destro, to mi zvuči ko neki safety feature, ko kad bateriju disejblaš u BIOS-u pa ti treba punjač kako bi idući put uključio mašinu.
Ček dis: link |
Kod mene u BIOS-u postoji opcija "Disable Built-in Battery" te u opisu piše eksplicitno "Note: the battery will be automatically enabled when the AC adapter is reconnected."
Kod te opcije nema mogućnosti upaliti/ugasiti ju na klasičan način, već kad se odabere opcija, odmah kaže pop-up "System will be powered down if you select [Yes]. Do you want to proceed?" Dakle, čim se odabere opcija, interna baterija je "pasivna". Nakon spajanja adaptera, automatski sve proradi kako treba, kao što bi trebalo. Kako računalo nisam otvarao u međuvremenu, ta opcija ne bi trebala imati utjecaja. Pitam ako se eventualno susreo s istim simptomima, jel to željena funkcija ako se laptop ne koristi sigurno mjesec dana; je li to bug ili feature? :D |
Ne velim da ti se to događa, velim da izgleda kao kad to napraviš. Jesi pogledao ovo na linku? U nekim modovima ne možeš upaliti Yogu 370, ali postavljenu kao klasičan laptop bi trebao moći.
|
Jesam, yogicu sam uvijek palio i gasio u normalnom laptop modu, tak da mi ne preostaje niš drugo neg vidjet dal će se ponavljati češće, pa da mogu opisati kvar kako treba, a ne da servis treba 2 mjeseca čekati da se problem manifestira.
|
Jesi probao resetirati laptop kroz onu malu reset hole rupu odozdo, kad ti se to dogodi? Sigurno nije zgodan workaround kad ti se to dogodi, ali...
|
Citiraj:
Normalna stvar i korisnik nema baš neke potrebe igrati se s tim. |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
Da se riješimo svih jezičnih zavrzlama, preformulirano istovjetno pitanje: je li normalno da se, ako se duži period laptop ne koristi, ta funkcija sama aktivira bez mojeg htijenja? Citiraj:
Moram isprobati sljedeći put - bilo bi nezgodno da mi laptop treba i ne da se upaliti, a utičnice nigdje na vidiku :) |
Nešto s napajanjem, ali ne znam što točno. Imaju ga sve mašine s integriranim baterijama. Pomaže i kad je laptop "mrtav".
|
eto, da javim
stigao danas meni palmrest za x230 promjenio za cca 20min |
Sad stoj u karanteni 14 dana dok čajniz korona prođe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |