![]() |
Kod kojih operatera su kod nas dostupni WP uređaji ? T-mobile i koji još ?
|
Citiraj:
TELE2 uzima od MOBIS-a, i uglavnom su otključani. Za VIP ne znam, kao ni za T-COM - ali znam da T-COM zaključava uređaje. :hitthewal: |
Moj 925 iz tcoma nije zakljucan.
|
Early next week navodno dolazi 8.1 u preview.
|
sad treba samo smislit kako da sto brze vrijeme prode :D
|
Citiraj:
|
Izgleda da je tako,jer i moj 925 nije zaključan,makar mi to nije bitno jer od svih operatera oni su najmanje loš izbor.
|
Citiraj:
Votka dijeta - u 7 dana izgubiš 3 dana :chears: :no2drug: |
Citiraj:
|
Teško je to vama, androidašima, shvatiti :D
|
Citiraj:
:D |
Znači app za wp 8.1 ne rade na wp 8 ?? Pretpostavljam da onda neće ni obrnuto... A jeli problem "prepraviti" app napisanu za wp8 na wp8.1 ?
|
Ide obrnuto bez problema, mislim da se spominjalo da će se na 8.1 moći instalirati appovi i sa 7.5
|
Citiraj:
Prepraviti wp8.1 za wp8 nije problem ako ne koristiš nove apije :) Ali ako ne koristiš, zašto bi i ciljao wp8.1 umjesto wp8? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Javom se nećeš puno naprogramirati u WP svijetu. .NET i C++ su podržani jezici.
|
Koliko sam ja skužio na njihovom onom službenom tutorialu, podržani su "svi" ... I java i C# i ova dva koja si nabrojio naravno... E sad je pitanje u kojoj mjeri i koliko daleko možeš sa određenim jezikom... Vidim također da je u smislu primjera najprošireniji C#, onda VB.NET pa tek onda C++ i Java ( govorim o podacima sa službenog Dev centra)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
C# ti je bog i batina za wp btw aplikacije za wp8.1 postojece prebacis jednim klikom misa da iskoriste nove apie ako oces, ako ne mos ih ostavit kako jesu i radit ce kako su i dosad :D btw za preview koji dolazi 14og imate stranicu da vidite jel stiga i odma onda odete na mobu u settings/chech updates stranica je preview.windowsphone.com trenutno ce vam stajati da niste pozvani u program, to ce tek bit aktivno u ponedjeljak, taman ovaj vikend dovrsim pola aplikacije i odma testiranje :D |
Citiraj:
Citiraj:
Da je java podržana, ne bi ljudi kukali da im netbanking aplikacije ne rade :) |
Pozdrav windowsphonaši :D.
Imam priliku preći s androida na WP8, pa mi recite par razloga zašto bi to napravio... Druga stvar je pitanje hoće li Nokia 925 dobiti upgrade na 8.1? Hvala |
Reci ti nama par razloga zašto to ne bi napravio ??
Svi Nokia Lumia wp8 modeli će dobiti Wp8.1 |
Citiraj:
|
Ako koga zanima 1020... :)
http://forum.pcekspert.com/showthrea...74#post2577874 |
Super cijena, s obzirom da nova dođe 3400... :rolleyes:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Di? Najjeftinije šta sam vidija je 4000 u edigitalu i to nije žuta :D
|
Na njuški. Piše da ima račun i garanciju, zapakirana, itd.
EDIT: ne piše da ima račun, ali ima garanciju. Ne znam šta to točno znači. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta znači "ima garanciju ali ne i račun"? Pa to ti znači da recimo ima garanciju recimo od miksera, spakuje i pošalje ti uz ciglu - nigdje ne piše da ima ovjerenu i ispunjenu garanciju za L1020. :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |