![]() |
Ja čekam da završi cijela BB sezona pa da mogu u komadu pogledat :D
Za to vrijeme sam skinuo Criminal Mindse, skroz dobra serija, svaka epizoda za sebe.. jako dobro za "ubijat vrijeme" ... ugodno sam iznenađen, meni zabavnije od CSI serija svakako...:kafa: |
U vezi BB.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počeo sa dragom gledat Bridge i opasno se "zakačili":)
Preporuka svima koji vole serije tipa Wire, The Shield,Breaking Bad,Justified.. |
Citiraj:
Ista stvar i sa The Killing naspram Forbrydelsen. I sa Low Winter Sun naspram britanskog originala. Jedino mi je House of Cards remake bolje sjeo jer je tematika suvremenija. |
Upravo gledam Crossing Lines. Zanimljiva krimi serija jer se radi o Euro ekipi (2 Francuza, Švabo, Talijanka i Irac)+Amer, koja rješava slučajeve po cijeloj EU.
Fora mi je što je Nijemac koji glumi techno freaka u ekipi, otvoreno priznao da je totalna n00bina za tehniku. :D |
dali je netko gledao touch i kakvo je misljenje? dali ima nekakav kraj ili su cviknuli kao alcatraz jer danas sam skuzio da je doticna otkazana?
:chears: |
Ja probao i bilo mi je zlo. Nije to za mene! :)
|
Da, danski most je sve, sa najluđon glumicon ikad:D
BB; EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=5a-YCN1pRD8 :care: |
Citiraj:
Low Winter Sun i Top of the Lake preskačem nakon odgledanih pilota, Rectify ću dati šansu još par epizoda. |
Citiraj:
Probaj francusku seriju Les Revenants, britanski The Shadow Line i švedski Bron. A Low Winter Sun je remake britanske serije pa namjeravam probat s originalom. |
Bron je super.
Upravo gledam Under the Dome baziranoj na knjizi Stephena Kinga. Zanimljiva pretpostavka na kojoj je bazirana serija - cijeli gradić se odjednom našao pod misterioznom neuništivom kupolom, baš u skladu sa SK. |
Ili sa Simpsonima :)
|
Ideja dobra.. realizacija je pak druga stvar....
|
uhvatio na snimanje 2 epizode sherlocka što je sada išao na hrtu... pa prilično oke razbibriga, prati to neko?
|
Američki ili Britanski? Prvi je oke razbibriga, a drugog čekam već predugo.
|
britanski... glumi ovaj iz startreka brijem, a votson je onaj kul britanac čije filmove u pravilu gledam.
eto oni glume :D |
Citiraj:
To je britanski, jako dobar :) Čeka se novu sezonu već godinu dana, trebala bi početkom 2014. |
idem ja to malo istražiti sad :D
znači sve skupa je na razini? velim samo sam dvije pogledao pa ono rađe da pitam ekipu koja je gledala. |
Ionako ima samo 3 epizode po sezoni (2 sezone). I sve su odlične.
USA verzija je nešto slabija, ali ima više epizoda (24 kom.). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo jučer pogledao tu epizodu. Došlo mi je da je... Inače odlična serija, pogotovo 3. sezona... |
Ja nemrem čekati iduću epizodu Breaking Bada. Preporuke onima koji nisu pogledali ovu da ju pogledaju skupa sa idućom :D
|
Citiraj:
|
Druge.
|
o fak... znači sad i ja čekam 3. sezonu :D
|
Počeo i Boardwalk Empire S04 i Homeland S03 :D
A sutra novi SOA, totalno mi promalko |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |