![]() |
Citiraj:
|
Izgleda da ne stiže jedna, nego 3 Motorole
https://twitter.com/evleaks/status/3...420800/photo/1 |
Šta nisu te droid verzije samo za Verizon?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da,to sam isto čuo od ekipe na xda, mislis da bi se recimo u Zagrebu poboljšalo gdje je 90 % vremena full signal ?
Tele2 inače kod mene ima katastrofalan signal i stalno prebacuje na roaming... Sto bi po tom pitanju mogao učiniti ? Airplane mod preko noci ,preko podatkovne veze ni ne surfam vec stalno WiFi,mozda ce biti bolje kad se na bonbon prebacim Izgleda sam razriješio dilemu loše baterije,većina romova su cm based i nemaju battery saving trikove kao stock ROM,budemo vidjeli sutra |
Prebaci se na GSM ili stavi GSM auto (PRL) (*#*#4636#*#*)
|
Citiraj:
|
Da,2 km od granice sa Bosnijom and Hercegovinom :)
Ma i to sto kažeš,ali me ubija ova ekipa sa Zamzunzim,dobiju po 2 sata više od mene... Viditi ćemo sutra u području full signala, mislim da ce puno bolje biti... Sad da mi je SIII da ga testiram ovdje da mi dusa na miru bude :D |
Citiraj:
|
Druze imaš ti pravo,LG and Sony ftw. :D
a ovom izjavom amoled plastika si otvorio Pandorinu kutiju,briši to ili ćeš dobiti po nosu :D |
Citiraj:
Btw, nisi rekao, jesi dobio sasma novog ili su krpili starog? |
Našao već 2500 mah bateriju bez poklopca,nije kinjola već neki brend kad budu pare narucujem :)
Opet su matičnu promijenilo,zamijenili prednju kameru i ono kućište od stražnje praktički novi mobitel... Super sam prošao kako je bilo u početku ... Ako budeš prolazio kroz sličnu situaciju,javi se :D |
Citiraj:
A za malo duže trajanje baterije, možda jedan dan nabavim ovo: |
3 privitaka
Jel ovo super stanje što se tiče trajanja baterije ?
Airplane mod preko noci ,Auto svjetlina,sinkronizacija gmail/Facebook/Dropbox/Tapatalk/Google disk,cijelo vrijeme Wi-Fi ukljucen ... Jel to super trajanje za quad core Tegru3, 4.7" ips LCD HD ekran i 2150 mah bateriju ? :) Razrijesite me dvojbi :D |
Možda je super za tegru 3 al čak je moj stari evo 3d imao uvijek preko 3 sata screen ona sa svim tim a kamo li s4 :)
|
@blava, poludil buš prijevremeno, razbijanjem glave radi baterije:D
Pričekaj patch od nevidije (ak bude). Još nisam naišel ni na jedan X4HD koji ima odličan screen time, da te utješim:) |
Citiraj:
sta mislite prodaja ili zamjena sa S2/S3,HTC One X ili slično isplativ prelazak ili nadoplata ? ili bi HOX lošije još bilo ? :/ |
Po meni neisplativo. One X ima dosta lošu bateriju, bar koliko vidim po frendovom. Probaj promjenit tu mrežu na par dana pa vidi. I vrati stock ako je bolja baterija na njemu.
|
Lošiju od LG 4X ? On ima nezamjenjivu 1800 mah ? ...
A S2 ? Dual core,8mpx kamera,1gb rama i 16 giga te amoled 4.3"... Stvarno nemam prigovora osim bateije ,sve pet i mob leti na CM... ima negdje screen on 3.30 sati dok sam u Zagrebu ,kombinirano Wi-Fi/3G,skoro 2 dana znaci vjerojatno mreža toliko crpi bateriju ? ... e,da kako napraviti backup cijelog ROM da vratim kako je bilo ako mi se ne svidi ? Znaci da sve bude kao prije appovi,redoslijed,lozinke itd.,može se preko nandroid ? |
Citiraj:
S2 je legendaran model, al već ga je uzel polako zub vremena.. Jedino di se značajnije vidi pomak na bolje po pitanju baterije je HOX+, al on je rijetki kod nas, a i cijenovno baš nije popularan.. |
Da, ja ne bi mijenjao za S2, pogotovo jer su precjenjeni po oglasnicima pa bi izgubio dosta, a dobio mooožda pola sata screen on, 45 min najviše. Druga stvar, LG je meni gro ljepši, i sučelje mi je bolje neg Touchwiz.
Napravi nandroid da, i onda samo vratiš sve nazad kako je bilo, to je kao imageing na kompovima, zapamti stanje particija i prekopira nazad. Što se mreže tiče, kupi bonbon karticu, gurni ju u mobitel i testiraj par dana, to je T-Mo signal. Ovu Teletinu ubaci u neku starudiju da te ekipa može dobit na stari broj i vidi. |
Oke budem u ponedjeljak testirao :) ...
znaci nikako se ne vrijedi mijenjati/dodavati pare za S2/S3/HOX za max sat vremena screen on ? ... još bi kao sto ti rekoh bio limitiran prosirivoscu memorijom,baterijom kad razmislim jedino bi S3 došao u izbor ? Vraćam se na procisceni stock Zaiben 4.1.2 pa ćemo vidjeti ... Samo ne vjerujem da toliko mreža draina bateriju |
Vjeruj :). Meni kad se vozim u vlaku, ili na more toliko iscucla bateriju da je to nenormalno jer se mob konstantno spaja-odspaja sa/na baznu stanicu. Tebi je signal u narančastom i cijelo vrijeme receiver mora koristit dosta struje da bi ti održavao signal. Ove crvene crtice su vremena kad si skroz ostajo bez signala. Znači imaš sličnu situaciju.
|
Nisam nikada mislio da mreza toliko cucla bateriju,nista prebacio se na ocisceni stock i sutra idem na iodak kernel pa cemo vidjeti.
Nadam se boljem trajanjj baterije :) |
Ne znam šta ste se toliko oborili na HOX, meni je on do sada najbolji android mob što se tiče baterije. Bez problema izdrži dan i još ostane 30-40%. S2 mi je mogao izdržati sa istim korištenjem maksimalno do 17:00, onda rikne. Morao sam mu kupiti jaču bateriju samo da do kraja dana izdrži.
|
Imas screenshot screen on ?
Koliko screenbon,postavke svjetline i wifi/podatkovna veza ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Frendu izdrzi sa facebookom,browsanjem,gamingom i puno poziva/sms 2-3 dana jos stock unrooted ... Ili pak LG Optimus G Pro. Nego,da vas pitam,puno vas je citalo o mome mobitelu i vodi sta ( ni ) je usla,sad kad budem prodavao jel moram spustati cijenu ? Mobitel je ocuvan,ko nov,od prvog dana u TPU kejsu,screen protector,na servisu je 2 put cijeli testiran,zamijenjena maticna,obje kamere,lcd/digitizer testiran,nova garancija i IMEI ? |
HoX je hardverski isti mob kao gore spomenuti LG. Lg nisam osobno imao, ali imao sam HoX. Baterija je u startu bila očajna.. ali je htc riješio problem baterije već sa prvim updateom softwarea dok na LGu baterija i dalje curi nenormalno.. HoX zbilja dobro drži bateriju.
HoX sam prodao frendu koji je imao LG. Kaže da se preporodio baterijom. |
onaj kome treba baterija na hox, taj bude si kupil ovo :D
ima i jeftinijih opcija na ebay-u :D |
Svugdje drugacija misljenja,ali mi zao izgubiti microSD prosirivost i zamjenjivu bateriju pa se dvoumim,da li se zajebavati sa prodajom,pa opez kupnjom radi max 30-45 min screen on..i jos eventualno pare dodavati... :/
nego,moze li mi odgovoriti na drugo pitanje ? :) malo se stanje popravilo,jest 5 sati od skidanja sa punjaca samo ali opet... :) slike stavim kad dodjem na komp,3h 20 screen on evo ih,mislim da je ovo ogromno poboljsanje http://www.pohrani.com/t/4/qD/1bKP2K...4-20-42-24.jpg http://www.pohrani.com/t/c/SO/1sL5t2...4-20-42-37.jpg http://www.pohrani.com/t/6/1M/108mDl...4-20-42-50.jpg |
ma dobar je,ne mjenjaj to,ja jos sanjam kako da ga kupim :)
|
Vlasnici Xperie S, kakvo je vama stanje sa baterijom?
Ja na SlimBean, Android 4.2.2 jedva imam 2 sata screen on time sa cirka 60% brightnessa. Nakon 13-14 sati baterija je kaputt. Ništa overclockano, čak sam i undervoltao malo proc (0.8V sve do 972MHz). CPU governor je Sakuractive koji čak i gasi jednu jezgru kad je mobitel u idleu. Sve aplikacije su hibernirane sa Greenifyjem osim Vibera i Messengera. |
Citiraj:
|
Zašto bi oglašavao kad prodaješ mobitel da je bio na servisu? Prodaješ mobitel koji radi, ima garanciju do tog i tog datuma. Opišeš stanje i to je to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stanje je tip-top,sjeti se samo koliko sam te davio za stavljanje folije :D
ma da ne bi ispalo licemjerje,prevare i obmane kasnije jer je mojom nehoticnom krivnjom smocen,ali eto sve zamijenjeno kao da je kvar proizvodjaca sve radi i vrti bez problema,sad svatko moze kako hoce interpretirati,stavim kasnije fotke,mobitel bez ogrebotine,stalnibz tpu kejsu... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:50. |