![]() |
Utopia ;)
|
The Last Ship meni odlican.
|
Pošto me Under the Dome ubila u pojam počeo sam gledat Fargo.Konačno serija vrhunske kvalitete...baš po mojem ukusu...čista uživancija !
|
za prave stvari nikad nije kasno.
true blood zavrsio pomalo bezveze ako se sjetim svojih ocekivanja iz prvih par sezona. svejedno, dok jednom zavolis likove i pricu, moze se svasta tolerirati :D |
Weee...kako je Fargo dobar! Pregledao i četvrtu epizodu i sad mi se mota po glavi kakve veze ova serija ima sa istoimenim uratkom braće Coen iz 1996? Serija je rađena po istinitoj priči iz 2006 no da li postoji poveznica s filmom?
|
Serija je inspirirana istoimenim filmom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O da...odličan članak nakon kojega mi je sve kristalno jasno. Thnx Princ ! :respekt: |
Pa je li moguce :D
Full House to Return to Television! http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=122336 |
Citiraj:
Užas od serije |
omg.......... bob saget..........
iako bi volio vidjeti blizanke :goood:. |
gleda netko orange is the new black? good, totalno good + stalno neke boobies :D
|
Citiraj:
Počeo gledati S04 Franklin & Bash. Malo su se isfurali, ali i dalje su dobri. Nažalost, dio prijašnje ekipe (Carmen, Pindar,..) je otišao pa više nije tako zanimljivo. |
Citiraj:
|
Odgledan Fargo u 3 dana...fenomenalna serija ! Jedino mi malo balansa fali...policijsku ekipu čine osobe glupe do jaja...a Lester i Malvo rade "dar-mar" po gradu...moguće i nemoguće. Ali sve u svemu ovo je vrhunski uradak !:goood:
|
pa u stvarnosti tak stvari i stoje i cini mi se da nisu mogli bolje balansirati :D
|
Forever, izašao pilot. Nisam još stigao pogledat al zvuči zanimljivo.
|
Gledam Legends. Za sada prilično solidno.
|
Shutter Island će nam doć u obliku serije. Pilot epizodu će režirat Scorsese
http://www.theguardian.com/film/2014...artin-scorsese |
Teško da će biti bolji od filma. Film je identičan knjizi i identično završavaju. Za razliku od Kingovih knjiga, ovdje nema toliko prateće radnje da imaju materijala za više od jedne sezone. Ne očekujem puno
|
Citiraj:
|
The walking dead - predobra serija :D
|
Iznenadila me nova serija Hand of God s Ron Perlmanom u glavnoj ulozi. :wtf2: Ima potencijala za sada..
|
Banshee me ugodno iznenadio i sasvim dobra serija. Dobar no brainer sa čist zanimljivom radnjom, akcijom, šorom, sisama i seksom :D
Preporuka |
|
Kako začeci kad je radnja smještena u 20. stoljeće? Medicina je mnogo starija, a bome i kirurgija. :D
Ja sam se ponadao da će radnja biti smještena u Egipat, Babilon ili Indiju par tisuća godina prije Krista. Ovako je bezveze, dr. House u prljavijoj bolnici. |
Ma začeci takve vrste medicine :)
Eksperimentiranje u kirurgiji pobliže :) |
Ne znam kad sam zadnji put bio ovako ljut na otkazivanje serije... Otkazali su Longmire...
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde prve dvije sezone i početak treće...ali dalje plač majke božje...Shift+delete sa mog harda...:nono: |
Citiraj:
Days Gone Bye je bila stvarno odlična, ostale u prvoj sezoni tako-tako, i onda od druge sezone katastrofa, užas. Tek sad vidim da su dogurali do 5. sezone. :eek: Pa tko to gleda? |
Krenuo ispočetka sa Sopranosima. Dobre stvari valja ponavljat. :)
|
Citiraj:
EDIT: Odgledao prvu sezonu "Ray Mears' Extreme Survival". Fora je napravljena, putopisna i dosta poučna. Ovdje imate svih 18 nastavaka (3 sezone po 6 epizoda) Prije toga sam odgledao od njega 6 nastavaka "Ray Mears' Northern Wilderness" i "Lars Monsen - Across Canada". A nakon svega se bacam na Survivorman |
Citiraj:
Trenutno gledam OZ, nisam nikad pogledao ga. |
Jao jao kakvog li ugodnog iznenadenja danas, bezveze listan po tpb i vidim nasred liste the league s06e01, vristao sam kao malo dijete od srece. Još sam bio prije kojih mjesec dana namjerno isao na imdb da vidim jel misle nesto novoga raditi i nije bilo nigdje naglasene ove 6. sezone, ugl, fun fun fun :D
|
Počinje boardwalk empire s05 danas
i sons of anarchy sutra...kad bi još krenuo strike back :D |
Citiraj:
|
Ajd da je netko išao na moju preporuku :D
Boardwalk Empire nastavio u dobrom tonu. Čeka se SOA sutra. Pogledao sam The Leftovers i meni bezveze serija. Oni koji ne pričaju živce pojedu čovjeku. Pogledao i Legends tri epizode i može proći. Ima još kakva zanimljiva serija koja dolazi sad? Možda nešto i s europskog kontinenta? |
banshee predlazem vec godinu dana.
cekaj dok vidis kosooku dugonogu famfulju. ivana je mala beba za nju, a tek za necakinju, uf. |
Koja kosooka familija?
U cijeloj seriji jedini kosooki je Job. I najbolja je nećakinja od Kai :D |
ne familija, nego gospodicna :D indijanka, kaj ti nije pomalo kosooka?
da, proctorova necakinja ftw :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |