![]() |
Citiraj:
bio i vratio se brrrzoooo.. zvao, rekli dodi brate nema guzve da to odmah sredimo. dodem za 45 min (od poziva) i fino mi kazu da se vratim u ponedjeljak u 8 sati :roller::roller: legende :respekt: :beer: |
Raspametim se na takve stvari. Ne znam kakvi su inače ali kotač onog momka i vozanje tebe im ne ide na čast.
Edit: jesam ja krivo shvatio? Nisu ti uzeli bajk na servis |
Jel se ide u subotu gore? Sutra nemrem. Tu svi neki neradnici pa mogu ic prek tjedna :D
|
Citiraj:
a, niti mi pada na pamet ga ostaviti do ponedjeljka. (sve i da su mi ponudili tu opciju) :D:D ne ljutim se ja na njih, nisu decki krivi. ali su mogli mrvicu bolje takve stvari organizirati ! :beer: |
A dobro :D
Ko ide sutra? |
a ništa onda željac sutra s nama odi na sljeme pa tako da im onda u ponedjeljak daj blatnjavog i totalno sjebanog :D i reci im : do ovoga nije trebalo doći :D
koliko sam upoznat idemo : ja, distrojer, murina ajmo, ajmo javljajte se da updateam listu |
Idem i ja ako mi riješimo pogon (ma i ako ne riješimo, predobro mi je bilo jučer).
|
dokle god se pogon vrti, dobar je :D ja cu drugi tjedan ic vozit, do kraja ovog jos moram neke treninge obavit :)
|
Dečki kad bi se sutra išlo?
Bi išel sa vama. Za Sljeme. Albert ili Smart Sam. Kaj mislite? Meni više vuče na Alberta. |
albert ti je za sljeme...a distrojer mi govori da idemo u 9 ravno :D
|
Je, evo šapućem mu na uho :D
Skup smo na faksu, ide se u 9 sa trga. Ili 9:15 ak zaspem. :p |
@Murina
Mislim da ti GPS nece pomoci, ono tamo je labirint staza i najbolje je uzeti vodica :D Inace prognoza od danas popodne pa za cijeli vikend nije bajna, spominju se pljuskovi, oluje i pad temperature...k vragu vrijeme i sve. [edit] Evo ipak sam uploadao rutu - iz preko nekoliko pokusaja :D http://www.gpsies.com/map.do?fileId=lipzznktnlcwttja |
ali zato sutra je super vrijeme...tako da javljajte se
koliko sam skužio išli bi : ja, distrojer, murina, njunjo dakl eto je trenutna lista...ajmo ajmo...hamm tvoj je red sad :D |
Ja sigurno idem, premda izdahnuo do gore. Do izvora me makar dovucite, dalje ću uspjet. =)
|
Nvm.
|
Dobro svi su skužili da ne možeš preko tjedna to si već 100000 napisao. Prekini spamat.
|
Ja idem gore sa vama. Vidimo se u 9h
|
Citiraj:
EDIT: AdriaTOPO na garminu ima ucrtanu tu stazu :goood: |
di ima i kolko kosta zadnja naba shimano slx i xt? nemogu nigdi naci osim u rog jomi al nema cijena online
|
Ne idem sutra s vama, ić ću koji sat kasnije s prijateljem. Uživajte, možda se i sretnemo.
Usput, on kupuje bajk za oko 5000kn (recimo xc, Sljeme i grad). Do sad je mislio kupiti trek 6000 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1384 ali je danas naletio na ovo: Univega Alpine Sl-1 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5370 Zna li ko šta više o tom bajku? |
Sutra cu i ja gore nakon posla (to ce biti 3. puta u 6 dana - rekord :)), ali prije nego sto krenem moram smontirati nove pakne na bajk.
Poderao sam pakne u 650km, zadnja guma je trakodjer pri kraju - nekako se to prebrzo trosi. Kako sam krenuo izraubat cu i voltage-a u garantnom roku. Nece scott izdrzati dok se ja ponovim s nekim postenim bicom za iducu sezonu. |
Citiraj:
Uf uf, meni osobno predobro bajk zgleda, ja nebih razmišljao ni sekunde da imam love :) |
Vjerojatno će i bit tako ako ga nađe. Ne znam kakva je ova suspenzija zada.
|
Ma kakva god da je, ako se ufura u to, kupit će si bolju suspenziju i bok, premda mislim da će mu i ova za sljeme bit odlična.
Uf uf, napalio me bajk totalno, grrrr, bem ti recesiju, da nemam ovoliko kredita na grbači u ponedjeljak bih letio po njega:) |
Decki nikaj i od mene. Uletelo mi nekaj. Vidimo se drugi put.
|
ccc...bunch of sissies...
a neka...kad se distrojer i ja prospemo sad po sljemenu bit će vam žao što niste s nama išli a još čak ću specijalno za mog vucu uslikati nas gore na lugarnici...i eventualno još negdje gdje odemo (mislili do doma na vrhu pa se spustiti na grafičar-zdenac-medvedgrad-šestine pošto nije baš prometna staza nadamo se) hmmm...doduše za lokalne neradiše koji bi htjeli a nisu bili na sljemenu mogao bi se i napraviti neki foto tutorial kuda ići |
Tak je bome :)
A dan da nemre bit bolji, ne prži, temp odlična, kud ćeš bolje :) cya dwarf |
Kad krećete vi? Ima li smisla da svratim sad do tebe Dwarfe, da pogledaš pogon?
|
9 trg. Imaš pm sa brojem moba dwarfa.
|
sori murina ali ja sam u 8 i nešto već bio lagano na putu
sljeme report će sutra jer me bole rebra i bedro od ljekovitog blata u koje sam uletio preko ljekovite grane ovaj put napravili smo i mali fotosešn !!!!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |