![]() |
Citiraj:
Imao sam slican slucaj i uspio sam tek rijesit kada sam kontaktirao banku i prilozio svu korespodenciju. Nakon toga u roku od 72 sata su mi sredstva vracena na racun. Znaci kontaktiraj karticni dio od banke i rijesit ce. |
Jesam, i dalje traje trakavica. Uložio sam prigovor, ovi iz Linksa javljaju da su u kontaktu s mojom bankom.
Ovo još nisam doživio |
Koja je banka :D
|
OTP njihova, moja ZaBa
|
Imaju novi dizajn web stranica. Stari mi je bio bolji
|
Citiraj:
Malo sam razočaran novim izgledom njihovog web shopa. Valjda ću se s vremenom naviknuti |
Majko mila koje govno su napravili...doslovce mobilni web sajt i nakeljili na desktop....da mi je znati koji kreten je za to odgovoran...:no2drug:
|
Možemo se mi čuditi koliko hoćemo, ali hrpa mlađe ekipe koja je završila srednju/faks i počela raditi, ako ne brojim ove koji gejmaju uopće ne posjeduju računala. Ili ga imaju al ne koriste.
Ima smisla mobilni site |
Di je bar dark mod kad je vec ovakav skrljen modernim zdanjem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
IMHO veći su im problem cijene u odnosu na konkurenciju...
Web je malo kićast ali služi svrsi |
Citiraj:
|
Evo i da ja dodjem na red.
Emailam ih i pitam jel proizvod revizija 1 ili 2. Jer mi 2 odgovara jer su popravili stosta. Odgovor, da, prodajemo rev2. Super. Narucio, platio, otvorio, rev1.... pa jasno. Napisao zalbu i jel mogu zamjeniti za rev2. Sad da vidimo jel moj red da pojedem govno sta se u narodu kaze :dobartek: |
ako si naručio, znači da možeš vratit unutar 14 dana
uostalom nisu ti prodali što si ih mailom pitao, imaš lijepo korespodenciju |
Imaš 14 dana, a imaš i zakon o nedostatku tog proizvoda jer nema svojstva koja si izrekom prodavača očekivao da ima.
Dakle dvostruko si pokriven zakonski. |
Poslan mail cca 1h nakon sta sam preuzeo paket, dok sam stigao pogledati.
Sad se ceka odgovor. |
Citiraj:
Bolje da tako riješiš nego preko pozivanja na nedostatak... |
Uzeo USB stick od 256GB za 7€ za BF i stigla prekjučer obavijest da je spremno za preuzimanje. Uzeo sam plaćanje pri preuzimanju čisto ako se dogodi da ne mogu preuzeti. Dođem tamo i lik mi kaže 22+€, rekoh to je BF akcija, imam i narudžbu na mobu gdje piše 6 i nešto sitno €, na kraju mu i pokažem e-mail. Nešto se krene izmotavati, sustav ne radi, ovi na webshopu se drogiraju (doslovno je to rekao).. na kraju mi ne može isporučiti po toj cijeni dok ne provjere. Imaju sreće da nisam samo po to došao, nego usput.
|
naručim preko webshopa 2 puta po 8gb rama, čekam pošaljem im mail na poslovnicu nema odgovora, kasnije opet pošaljem mail "dal je smrzlo šta" odgovaraju da imaju jako puno narudbi pa treba vremena da se obradi ok ne žuri mi se , šalju mail da je spremno za preuzimanje, doletim u dućan jedna narudba je spremna za preuzimanje , a drugu su iz nekog razloga stornirali nemogu preuzet, veli lik da ja zovem web shop i da ih pitam zašto su stornirali (rekoh u sebi fuck off svi) znači nemozes uzet više komada sa blek frajdeja pa moras narudbi obradit kolko oces artikala, dao sam 1€ više i otišo u ronis
|
Cisto onako meni smijesna opservacija - Links je iz samo njima poznatog razloga ocito poceo koristiti neki Flux bazirani slikovni generativni AI model, ali ocito ne bas s puno vjestine, pa onda zaista ispadne trash...
https://www.links.hr/images/thumbs/0...nuda_1920.jpeg |
Citiraj:
Sjeban ti je link. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
šta je ovo na vrećici, ponuDDa :D
sva slova upućuju na to da je radio neki mađarski image generator |
Citiraj:
|
Pogledajte malo bolje natpis 'Ponuda' na laptopu (koji i sam djeluje totalno nerealno jer ekran nije spojen na kraju laptopa nego odmah iznad tastature i to bez šarki) - P i D imaju nekakve kvačice. A ja sam mislio da znam sva slova naše abecede. :D
|
Da barem puste taj AI da im generira i cijene na webshopu... Bilo bi dobrih ulova....
|
Zakaj se zamarate takvim glupostima, links je cijenama upitan već godinama.
Kbk kako generiraju fotke, gledaju se cijene. :D |
Cijene u Linksu nisu najmanje, ali od nedavno se otvorila poslovnica i u Čakovcu. Prije toga tu nisi di imao kupit tipkovnicu Logitech npr. ak ti treba. Znači niko u Čk je nema na lageru. Ili je moraš naručit, ili imaju neke žnj marke upitne kvalitete.
Isto je i sa SSD-om tipa ovaj koji imam u potpisu. Marka nikad čuo, ali trebalo mi hitno i uzeo. U Linksu bar te stvari imaju na lageru. P.S. I ovo Azza napajanje u drugom kompu je isto iz tog dučana di je kinez SSD, znači katastrofa ponuda. Zato pozdravljam Links sa 10% većim cijenama. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |