![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Koja je razlika izmedu verzije 2.0 i 3.0? Razlika je zapravo samo u brzini prijenosa podataka? |
Brzina prijenosa.
|
Citiraj:
Promasio poantu totalno :D Pa nes to uzimat da bi doma gledao filmove, ali ako se nades recimo kao ja sto 2 puta mjesecno predem 1200km u vlaku prevedeno u nekih 18-20h sa nasim ultra brzim HŽ-om vjeruj mi posluzi dobrano za skratiti vrijeme, rade nego buljiti i zujati po kupeu i kroz prozor te mastati o svome mega uber sistemu doma :) Da nekazem cekanja po javnim ustanovama, javni prijevoz i ostalo, da se naci namjena i tome.... Vjeruj mi daleko od maltretiranja, zapravo je iznenadujuce korisno :) |
Gledam šta uzeti djevojci za 1000-1100kn
Traži ok kameru, klasične kom. aplikacije (WA, Viber, Skype, FB) i nešto tipa pixlr za "obradu" fotki :D (WP ima dobrih alternativa) Navigacija bi također dobro došla, zato razmatram Lumiju - [polovno, oglasnik] Samsung Galaxy S3 - vjerojatno najjači izbor, no nalazim ih samo bez garancije po njušci + nema više službene podrške (sumnjam da će se ona zaj* sa custom ROMovima) - [polovno, oglasnik] Samsung Ativ S - taman ga prodalo na tržnici :( malo sam bio spor radi godišnjeg - [novo, oglasnik] Nokia Lumia 625 - ima ga po njušci s 2 godine garancije - [novo, dućan] LG L70 - sad sam slučajno naišao na njega, u eDigital je za tu cijenu, i čak je DualSIM, i s KitKatom; ne znam kako radi s ovim procom, ima tko iskustava? - [novo, dućan] Sony Xperia M - po speckama nešto lošiji od L70, no ovdje po forumu sam čitao da je "best-buy" za budžet klasu - [novo, dućan] Huawei G525 - quad procesor, DualSIM, prema reviewu zvuči ok |
Citiraj:
|
Obzirom da je cura i nezahtjev korisnik, L625 ne bi bila loš izbor.
|
Citiraj:
ja rađe buljim :D jedino korisno je kad čekam u nekom sjedalačkom birokratskom redu, a i tada igram igre cijelo vrijeme dok ne krepa baterija i onda zurim van. |
Citiraj:
Lumia 625. A ukoliko joj ne treba bljeskalica i front kamera onda odličnu i sa ekranom koji je taman po mjeri Lumia 630.. |
Citiraj:
EDIT: Tek sad vidim datum, jel si kupio već nekaj ili? |
Da.. Upravo danas Nokia 515. Vratila se na klasični mobitel..
|
Citiraj:
A taman čitam ovu temu od zadnjeg nepročitanog i vidjeh da tražiš nekaj <4" pa rekoh imam ti taman dobrog kandidata :D |
Da.. L620 je stvarno onako taman kako ekranom tako i sa ostalim tehničkim karakteristikama.
|
Citiraj:
|
mogu za soma kn dobit g2 da li se to isplati. zakljucan je. da li se moze otkljucat i da li se time gubi garancija?
|
Isplati se g2. Bez daljnjega..
|
To je prejeftino da ne bi bilo sumljivo?!? (G2 za soma kuna).
Jedino ako ga uzimas na pretplatu ili uz neku nadoplatu. Ako ga ne uzimas od provjerenog izvora dobro ga istestiraj. I ako je sve ok ne predomisljaj se jer ce ga utopit nekom drugom za cas. |
ma da to je u sklopu pretplate
|
Sto se tice otkljucavanja imas kodove s ebaya i time ne gubis garanciju,ali ne znam koliko kostaju
|
Kodovi su jeftini,kupio sam pred 2-3 tj. kod i bio je oko 1 dolara i stigao mi za sat vremena.
|
Ma cekajte malo, znaci svaki mobitel zakljucan na t-mobile ili vip se moze otkljucati sa tim kodovima?
(npr. Nokia Lumia 625) |
Za Lumie ih nema baš, jedino sam nalazio za neke UK verzije po ebayu
|
Za Lumie su i puno skuplji kodovi,oko dvadesetak dolara koliko sam brzinski vidio..Ja sam uzeo sa ebaya za android.
|
Molio bih preporuku za sestru, android moba dimenzija 4-4.5" do max. 1100kn. Moze biti novi ili polovni s garancijom, kinez ili brand, kupljen u trgovini, na njuskalu ili prek neta.
Uvjet je solidna kamera i funkcionalan gps, pozeljna je bijela boja. Do sada je imala Sony Ericsson Live with Walkman. Hvala unaprijed! |
SGS3 mini
|
To joj baš i ne bi bio neki upgrade. Ako mora andro onda Xperia M, ako ne onda možda L630
|
Kako to misliš? :D Naravno da bi joj bio upgrade, i to dobar..
U svakom slučaju, Lumia 620 ili 630.. |
Citiraj:
Ali da, Xperia M također spada u tu skupinu, možda i prije nego SGS3 mini, ali je prevelika u odnosu na ekran. |
Po meni LWW sada dosta loše radi a ni taj mali s3 nije neko veselje (nije baš ni veliki) ali zapravo sam vise mislio na to kako bi joj Xperia M bila puno bolji upgrade zato sto mob ima puno brži proc. Zenama obicno i nije ekran nesto vazan. Na M je dosta loš, ali ni na s3 mini nije neko veselje jer je pentile matrica na maloj rezoluciji pa ni to nije nesto lijepo - bolje je ipak od M ali sve zavisi kome se sta sviđa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24. |