![]() |
Meni je na kompu isključeno sve. Na pojačalu podešavam treble i bass ovisno o glazbi. Eventualno uključim Loudness ili High Filt ako je potrebno.
|
Citiraj:
Moja ex zvučna je na bubnju... http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/zv...-oglas-1771157 A što se tiče tonskih kontrola sve pogašeno, na pojačalu upaljen direct amp, iako nema neke razlike s njim i bez njega. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Taj sistem zagušuje integrirana zvučna, nisi ni svjestan kako to može svirati. Kakve kablove koristiš?
|
Citiraj:
|
Ako koristiš winamp preporučujem da staviš za izlaz njegov plugin kernel streaming output, osobno koristim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čestitam na kupnji. Slike?! :fiju: |
Citiraj:
|
Josip jesi me ti zvao za Missione pa pitao koliko su placeni?
|
Citiraj:
|
Ajde josipe svi čekamo slike sistema/slušaone ;)
|
Citiraj:
|
Da li možda ima ko iskustva sa ovim zvučnicima, kakva je kvaliteta zvuka i dali ih se isplati uzeti za slušanje glazbe pošto imam jedno neiskorišteno pojačalo(2x60W) pa da ju malo zaposlim? :fiju:
|
imao sam 5070 prije sto godina na sony mini 7ici i to je treslo fino.
za drugo baš ni nisu, makar su mi tada prvi izbori bili razni hardkorovi, reperi, thonderdoomovi i sl. pa sam bio super zadovoljan :) |
Stigao mi je foto aparat pa vam kao što sam i obećao šaljem sliku pojačala i zvučnika: http://img707.imageshack.us/content_...pg&via=mupload Uzeo sam i zvučnu karticu asus xonar essence stx. Povezao sam ju chinch kabelom s pojačalom. Ako imate kakav komentar, prijedlog, primjedbu ili pohvalu slobodno napišite.
Kako ja uvijek imam nešto za pitati tako imam i sad i to u svezi spajanja zvučne kartice na napajanje 4pin molexom. Zanima me jeli bitno karticu povezati zasebnim kabelom koji napaja samo nju, ili mogu iskoristiti već postojeći slobodni molex konektor kabela s kojim se napaja 5 ventilatora preko potenciometra scythe kazemaster pro ? Ako nema razlike, to jest ako to ne utječe na rad zvučne kartice onda bih iskoristio postojeći navedeni kabel tako da izbjegnem nagomilavanje kabela u kućištu. Ako to utječe na rad zvučne ili ima neki drugi razlog, onda bih stavio u kućište drugi kabel (imam modularno napajanje) s kojim bih napajao samo zvučnu karticu. Nadam se da ste me razumjeli. |
Tabletići...
A vidi slike i prilike narode... |
Citiraj:
|
@pop... za te pare gtfo :D :D
stvarno mizerno nisko, makar ovaj visoki kad vidim naježim se, ali opet sa druge strane... 650kn :D @josip... osim što ti toe-in zvučnika nije jednak koliko vidim odavde, riješi se linije i jednog od ovih antiknih stolića, strpaj sve u jedan ispod telke i malo se igraj sa smještajem zvučnika, mogao bi dosta dobiti u zv. slici... ali to tek nakon što kojih mjesec dana se navikneš na ovakav setup i zvuk. |
Meni je dan danas 602 S1 svrš svrš. Da je tip bliže već bi mi svirali doma, imam samo 2 para zvučnika! :-)
|
Citiraj:
|
Kut zvučnika, jedan gleda u tebe tj lijevo uho, jedan u tv... :-)
|
ako je moguće karticu spoji na zaseban molex.....
ventilatori prilično zagađuju struju... isto ko ihard diskovi i cd/dvd čitači.... elektromotori u njima vraćaju dosta struje nazad..... a za zvučnu je dosta bitna dobra struja (iako se to kod xonara malo osjeti jer ima dobro filtriranje napona)..... razmještaj ti je načelno dobar..... samo se malo poigraj sa udaljavanjem od zida i kutom zvučnika..... Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo i par fotografija (doduše s mobitela, al poslužit će): 1. SETUP... zasad je monitor na receiveru, ali u procesu sam izgradnje stola gdje će za sve biti dovoljno mjesta, evo ni PC nije mogao u kadar 2. RECEIVER 3. SPEAKER BACK 4. SPEAKER PROFILE 5. SPEAKER FRONT w/o NET i 2 6. MOJI OBLIK KABLOVINJA i 2 7. SETUP w/o NET Smetnuo sam s uma fotografirati s centimetrom da se vide dimenzije zvučnika. Pa ako nekog zanima, učinit ću i to kasnije. |
Nisi pogriješio sa zvučnicima...Nimalo!
|
Vidi ovog padobranca...
|
prestanite stavljat linkove na tržnicu....
svaki put kad kliknem pomislim: zašto sam opet dobio ban...... neda mi se tražit pristup....... |
Ma što bi se moji linkovi odnosili na tebe ?! :-)
|
@flikoman
momak..... što se kupuje..... vidim da prodaješ sve điđe miđe..... biće da se vraćaš na z5500.............. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |