![]() |
MIslim da treba isključiti opciju :for limited wi-fi connectivity-use mobile data..
kolko sam skužio, ako je to uključeno, a brzina wifi-a padne ispod razine 3g, pali se mobile data |
Citiraj:
PS - Nexus 5 je fantastičan... Šteta što je to jedini uređaj koji radi kako spada, jer je software prilagođen tom hardwareu. No sa Androd verzijom 5.x.x više neće raditi kao do sada - dok WP svi rade jednako dobro i sa novom verzijom OS-a. Previše hardwarea koji se smije koristiti. M$ je tu manje fleksibilan, ali zato je sve optimizirano. |
Citiraj:
kak si ove biljeske dobil? Jel to neka posebna app? |
To ti je app Pin Notes 5.4 i košta manje od jedne kave (6 kuna), a ovo BILJEŠKE je samo naslov, mogao sam napisati i VOLIM PIVO umjesto toga. Hand down najbolji app koji sam u životu kupio. Mislim da komotno mogu staviti duplu cijenu jer je 6 kuna smiješna cifra za tako dobar proizvod.
************** Fala vam svima unaprijed i želim vam ugodan ostatak vikenda. *********** mod: zabranjeno oglašavanje. koristiti tržnicu |
Evo što bi trebao donijeti 8.1 GDR1.
|
Navifirm mi javlja aktivnosti oko 820 i 920. Novi fw je stavljen na server pa si pogledajte jesu li vam pustili Cyan.
|
Za moju 920 jos ništa :(
|
Citiraj:
059.... Provjerim na serveru. |
RM-821_eu_euro2_248. Kutija mi sad nije pri ruci :(
|
Pošalji taj 059... broj kad nađeš, preko njega odmah nađem zadnju verziju. Ovo ostalo mi ne znači ništa kad je sve ovisi o tome za koju regiju ti je mobitel napravljen. Čak bi možda mogao preko trenutne verzije softvera. 3051.xxxx....
|
Oki doki. Par info: mobile operator 000-DE. Core build 3051.40000.1349.10317.
|
Citiraj:
Pogledat ću kroz dan... |
Nesto vezano GDR1 za nadogradnju lajka za one m8 na wpu :D
http://www.smartphonehrvatska.com/20...1-nadogradnja/ |
Ovo nije tema o prodaji i procjenama. Dovoljno ste dugo na forumu da to znate. Drzite se teme.
|
Kako da očistim svoje privatne drnde sa L630? Jel kupljene aplikacije mogu prebaciti na novi WP uređaj ili se one vežu fizički za aparat na koji su prvi put skinute. Rastajem se s uređajem za par sati ako mi kolega pare uplati pa moram napraviti generalku na telefonu. HELP!
|
Settings - About - Reset your phone. Aplikacije su vezane uz Live account.
|
Hvala ti puno. Imaš burek od mene ako se ikad sretnemo u pekari.
E sad... Kontam da možda uskoro uzmem L930 i zanima me za koji bi ju flagship iz android ponude mogao kasnije mijenjati ukoliko mi ne legne kao budali šamar. Vidim da je Guls uzeo bijelu, ali meni je nekako crna više timeproof s obzirom da kod nje nije ista situacija kao kod L630 pa ne mogu mijenjati maske. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
L930 rivju na našoj voljenoj GSMA
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930-review-1107.php |
mod: molim bez flejmanja OS vs. OS. |
Mene užasno bode u oči endurance rating od 46 sati.
|
920 je imala 44h
925 43h Puniš svaki dan i sve o.k. , dopunjavaš po potrebi, klasika kao i kod većine.. |
Počeli su s Gsmarene ozbiljnije shvaćati WP8 i Nokiu...
Nego @Guls, oni su dobili s Lumiom 930: -Wireless Charging Plate DT-900 included in retail package. A kaj si ono dobil od Mobisa? :lol2: |
Citiraj:
A L1520 107 sati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve prednosti i mane će/ćeš znati tek nakon dužeg perioda korištenja, npr. par mjeseci. Po meni, barem pola godine je potrebno da netko zaista upozna uređaj i sve njegove mušice i zaključi jel to stvarno dobar, prosječan ili loš uređaj. Npr. 1020 je prosječan uređaj. Da je na Androidu bio bi odličan uređaj, a da su mu uz to još ekran, baterija i ergonomija malo bolji - bio bi savršen uređaj. |
mod: ovo nije podforum za procjene uređaja i preprodaju. za to koristite tržnicu. |
mod: molimo bez flejmanja/spamanja |
Budući nekima treba pismena molba da se okane nepotrebnih i nepoželjnih rasprava, apeliram još jednom. Manite se subjektivnih usporedbi između OS-ova jer samo potičete neželjene reakcije između korisnika foruma.
Molimo da nastavite raspravu u kulturnom tonu. |
Citiraj:
Zagrijavanje je tu kao prva veća mana, i prepoznato je od strane gsmarene, sad ćemo vidjeti što i kako će se dalje događati ili razvijati. |
Citiraj:
Icon nema bežično punjenje out of the box tako da mislim da ni maske nisu potpuno iste. Poanta priče je da se maska može zamijeniti. |
Citiraj:
(Lumia 1520 za USA trziste nema Qi punjenje ;) ) Citiraj:
Citiraj:
|
se moze na hrvatskom softveru stavit google za default search provider i jel ima toggle za 2G/edge ili samo za 3 i 4G?
ak sve prode po planu, u cetvrtak idem po crnu 930 :D |
Jedno broadcast pitanje - koliko forumaša posjeduje Ativ S te je na njega stavilo DP 8.1?
Jeste li požalili (čitam po netu o nekim problemima s kamerom, rebootanjem i sl.)? |
Citiraj:
Quick toggle za 3G/4G nema. |
Čitajući rivju na gsmareni za 930, mislil sam da bu baterija bolje prošla al očito niš od toga..
Po meni, možda bi trebalo pričekat noviju reviziju uređaja, da riješe ove nagomilane probleme na 930tki. . Zasad kolko sam videl ekipa se žali na: battery drain, čak u deep sleepu dere i (zapravo tu varira dost) do 15%, navodno postoji neki trik da se to smanji al ne drastično.. low light video flicker.. za slike sam čak videl i usporedbe 920 vs 930 u low light uvjetima, di 920 uvjerljivo pobjeđuje.. light bleeding screen purple tint To je samo od nekih problema.. http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...s-defects.html Uglavnom od tih problema sam imal isto na 925 tj 1020.. I kolko vidim isti se problemi vuku od starijeg do novijeg modela smartfona.. S druge strane je sve to lutrija, kak te zapadne al u globalu, model 930 je pun "rupa".. Mislim da je većina stvari softverske prirode, a i nadam se da bu izbacili na tržište tokom vremena model "s manje grešaka".. |
Citiraj:
No thanks, i'll pass. :lol2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |