![]() |
stari moj ja ti to nemam.
ja kad rasirim viber imam samo return to viber. stavim sliku kad dodem doma jer sa jobu nemogu te stvari radit. mozda je to zbog anroid one, pa je drugacije nemam pojma. zadnji update je gore. edit: kad odem na notifications pod viber u settingsima od moba, isto nemam nigdje to importance za namjestat. prvi put to vidim. edit2: nemam miui. cista updejtana pita je gore edit3: sad mi je iz nekog razloga i skroz nestala notifikacije kad svajpam dole. vise nije ni malena tamo. koji k je ovo ja ne kuzim. a sve notofokacije ukljucene i pod apps i u samom viberu. onda uso ponovo pod notifications, iskljucio ih skroz, ukjlucio, restarto phone po 3. put i sad se sve pojavilo. lol prelose zahvaljujem na pomoci :chears: i da, sad imam gore ikonicu vibera pored sata, onak izgleda ko slusalica sa tri crtice koda odasilje (u biti standardna viber ikonica). |
Aha to je android one. Onda bi morao imati te opcije, bilo prateci slike ili kroz settingse moba (vidi edit posta)
Edit: A svasta... Jedino da pita nije nesto promjenila. Sve ovo oko notifikacija je donio oreo. Mozda je na piti drukciji nacin kako to radi, cekaj nekog drugog :) |
QickPic je očito prdnuo u rosu, preporuke neke druge app za fotke, a da je u rangu QP-a?
|
|
Ne fali mu nista, ali je firma u cujem je vlasnistu napravila neku prevaru i Google je između ostalih i QuickPic maknuo sa Play-a. Nasao sam apk file od zadnje verzije 4.7.4 i pokusao instalirat, ali android odbija suradnju. Ova tvoja 4.5.2 uredno radi.
EDIT: Kad bi se jos nekako mogla rijesit ona magenta boja slova, gdje bi nam bio kraj :) EDIT2: Netko je uzeo applikaciju (4.5.2.) i sredio ju: https://forum.xda-developers.com/and...4-7-4-t3790425 i usput rijesio roza slova :) |
4.5.2 je bila zadnja verzija prije nego ju je Cheetah preuzeo i usro motku u daljnjim updejtovima. Drago mi je da su im napokon stali na rep.
|
Koju sad na kraju quickpic staru verziju je ok za instalirati na noviju Android verziju i odakle. Oni linkovi sad xda ne rade.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
FB godinama čuva vaše passworde i to u txt obliku
https://krebsonsecurity.com/2019/03/...ext-for-years/ |
Mislio sam da se to naveliko već zna, rade to otkad postoje.
|
Pa ne stane sve na post-it zalijepljen na monitor :D
Sent from my CMR-W09 using Tapatalk |
Ima li išta bolje od Tapatalka za sufranje foruma? Nisam ga dugo koristio a ostao mi je u lošem sjećanju....
|
Nažalost ne.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk |
Koristim LG Q6 te mi u posljednje vrijeme iskaču iritantni popup prozor (Aliex..) bilo kad koristim Tapatalk bilo kad koristim bilo koju drugu aplikaciju bilo da surfam ili sl.
Deinstalirao sam Aliex app ali se opet javlja. Kako da se rijesim iste, ili sam osuđen na factory reset?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1f52bee29.jpg Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
Pogledaj zadnje instalirane app-ove, ista stvar bila kod curine mame, na kraju našao bila je neka igra koju je slučajno instalirala vidjevši ju na reklami.
|
Koristi li netko Stocard, kakva su iskustva?
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
također koristim već neko vrijeme za sad sve kartice koje imam su prolazile i nikad nisam imao problema
|
|
Google, don't kill Inbox!
https://www.change.org/p/google-google-don-t-kill-inbox Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Camera failed galaxy tab 2 nakon pokretanja vibera
Dakle imam galaxY tab 2 10.1" i radio je do sada savršeno
Od neki dan kada se udaje u Viber i pokuša nazvati nekoga sa video pozivom dogodi se to da osoba tebe ne vidi i kamera je sve crno i ne može se birati prednja i zadnja... Ako prije toga pokušam snimati i slikati rade obadvije i iz vibera i iz foto aplikacije. Nakon pokušaja video poziva više ne radi ni na koji način kamera i piše camera failed . Pomaže samo reset uredjaj gdje sve opet radi savršeno dok se ne pokrene video poziv... Napravljen factory reset, clear camera cache ... Ne pomaže ... Ideje? Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Starija verzija vibera - mozda je nesto shebano u updejtu koji je nedavno bio?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Poz. Možda netko koristi pa može preporučiti nešto dobro,provjereno:
1) Call recorder (snimanje svih poziva) 2) Dialer (defaultni na 1+ ne može prikazivati samo kontakte sa tel.brojevima) |
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...cecallrecorder Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Dobra zamjena za one koji nemaju volje za quickpic igranje , trenutno free. Ista je verzija stalno free na fdroid-u , ali možda nekom to ne odgovara : https://play.google.com/store/apps/d...ls.gallery.pro
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
ACR snima pozive, ali ne povezuje brojeve pozivatelja sa imenikom u mobitelu. Može se skinuti unchained verzija sa npr. apk.mirrora kojoj ta funkcija radi.
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Vidim da na Play Storeu ima aplikacija Telegram i Telegram X.
Koliko sam shvatio proizvođač je isti. Ako je netko koristio obje da kaže koje su razlike i koja je bolja? |
Call of Duty:Black Ops Zombies
DraStic DS Emulator Asphalt 9: Legends – 2019 besplatno na apknite |
Citiraj:
|
ACR radi bez greške, ali nisam ga updateao par mjeseci baš zbog ukidanja permissiona od strane Googlea.
|
Zna li netko kako u Opera browseru namjestiti da mi YouTube linkove otvara YouTube aplikacija, umjesto da mi otvara YouTube web stranicu i pokreće video?
U Chromu se uredno otvara aplikacija. |
bump, zar je moguće da nitko ne koristi Operu na Androidu?
|
Mislim da to ne naređuješ u browseru niti ima veze s Operom.
Imaš negdje u postavkama telefona "Default Apps" pa tamo staviš da video otvara Youtube ili da te pita. |
Podesio sam Operu kao defaultni browser, a YouTube aplikaciji dozvolio da može otvarati bez pitanja sve linkove koji sadrže YouTube adresu.
Chrome odmah prebacuje na aplikaciju. |
Imate neki prijedlog aplikacije file manager. Nakon što su es file explorer sa play storea pobrisali ne mogu naći nijednu aplikaciju sličnu toj. Znači da pregled sd card i external sd kartice se swajpa left wright. Sve aplikacija su neke bezveze. Fx file manager također
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |