![]() |
Playerauctions.
|
Free Mystery Skin za sve nekažnjavane igrače u protekloj godini.
|
Predstavljamo vam Go4LoL Balkans #5, prvi od četiri kupa ovaj mjesec na ESLu.
Svaki mjesec 16 različitih ekipa osvaja RP nagrade. Detaljnije o tome kako će sve funkcionirati, pročitajte u newsu. http://www.esl.eu/balkans/news/252542/ |
Jel ko dobil ovaj mistery skin, ja nisam jos ni na EUNE ni EUW a nisam ni na jednom banan.
|
Mislim da niko još nije, jel bi se to trebalo u storu pod skins pojaviti ili?
|
Došao meni taj free skin, Blackthorn Morgana. :goood:
|
Citiraj:
|
Ne.
Ja sam imao Chat Restriction, i dobio sam ice drake shyvanu. Frend je imao 2-4x chat restriction i dobio je. Valjda moraš honore kasnije dobivati :) |
Ma nemam ja nista ni banove ni chat testriction ni na jednom accu pa ni na jednom nisam nis dobil...
|
Dosao sam zicati novce ;)
Jel itko od vas kupovao RP preko safepay kartice, pa mu je nakon toga ostalo sitno kn s kojima ne moze nista ? ;D Trebam prokletih 17 lipa ! ;D |
Wozniak mislim da je meni ostalo kad doma dođem pogledam kod i poašljem ti na pm.
|
|
Hvala blozeru na pomoci ! ;D
|
Citiraj:
|
Nisam ni ja jos na eune, na westu jucer dobio.
|
Rekli su da ce do kraja mjeseca dijeliti, tako da..
|
Jer netko zainteresiran za platinum acc 100 cjampoca cca, 10-15 skinova , 7 runepage-a čini mi se. 200kn EUNE
|
Nova sezona je tu :D
Ajmo tko je odigrao placemente i gdje ste zapeli? @X-plosiv ti me najviše zanimaš jer si bio tu negdje gdje i ja. |
Citiraj:
Ne znam da li sam ja primjer. Prošle sezone sam ako se ne varam sa 7-3 završio u Silveru 1, a igrao protiv platina. Nekakav bug, tko zna, mnogima se dešavalo. Trenutačno sam odigrao 4 partije, od toga 2 W, 2 L. Kada bih izgubio, to bi bilo ono top 0/8/0 i mid 0/5/0, ili savršeni adc 2/9/3 ^^. Uzeo sam Katarinu sada zadnji game, napravio pentu tako brzo da se lik pitao "wtf how fast was that" :goood: Iskreno svejedno mi je gdje završim, ako završim silver/gold, lako se iscarryam do diamonda do kraja sezone. Ne mogu više biti toliko u igri da se uzdignem u tjedan dana, real life issues :hitthewal: EDIT: Odigrao danas 6 gejmova, svih 6 premade sa frendom. Trenutačni score 4-2, on je odigrao 6-4 i završio u Plat 1. Zadnji game, iako sam silovao, imao sam onaj sindrom "support" score ^^ slika: http://i.imgur.com/uUy557P.jpg |
A gdje ti je frend prije toga bio?
|
D5, ali sve ti ovisi, već vidim da su neki i u goldu završili :D
Žao mi je što danas ne mogu igrati, moram u IT, ali sutra ću vjerojatno odigrati preostalih 6. Čak i 4-6 da završi, vjerujem da bih završio u nekom goldu nadam se, jer nakon prošle godine ne vjerujem rituuu :D ako te vidim online možemo i duo edit: trenutačno igram sa diamond 3 do 5 igračima |
Ma znam da to ništa ne znači da me mogu bacit u bronzu ali ono tek toliko da otprilike vidim gdje je tko završio s time gdje je prije bio.
Me kakav duo, imam ti svega 5 game-ova (ako i toliko) ove pred sezone, danas igram normal i čudim se gdje ovi počinju junglat i pišem im "wtf are you doing" a zapravo tako sad ide jungle ruta :D Anyway ništa od rankeda još neko vrijeme jer se ne snalazim sa ovim novim itemima i jungle-om. |
Citiraj:
|
Same old same old znači :D
Buraz završio 8-2. Bio plat 5 sad plat 4. Daaaaaamn |
|
Aaa ja se bojim da ću u bronzi završiti imam za sad 3 3 W/L . završio sam sezonu gold 4. Spaja me sa goldima za sada
|
Citiraj:
Svaka čast :) Vidim da su popravili sustav :D |
Čini se :goood:
Prvo su me istrollali, gledam onako gold boja (i govorim si: dobro, niije silver), a ono pojavi se platinum i kaže platinum 1. Sada dignuti ga kroz koji dan u d5, i gotov je cilj za sezonu, eventualno probati nešto higher :fiju: |
Čestitke, nema šta :)
|
Citiraj:
Čestitam :) |
ima li tko zainteresiran samnom odigrati koji gejm , vec kad vidim da vas ima :) EU East
|
Ostavi svoj nick pa ćemo te dodat.
|
|
Jungle-a netko sa Jarvanom?
Zanima me jeli vam još uvijek ok rune arm pen + ad + armor + meg res i zanima me build, uzet onaj item kojim se može protivnik smite-at ili onaj ružičasti s kojim smite radi area dmg, stuna minione i heal-a 15%? Polako se uigravam u novu jungle-u, iteme itd pa da čujem i vaše mišljenje :P |
pa ono, u zadnje vrijeme s kime god da junglam, uzimam onaj plavi smite item, što napravi slow na protivničkom champu.. j4 uvijek buildaš tanky.. igrao sam ga nedavno na topu.. uzeo sam hydru, omen, maw of malmortius i krtiš sve pred sobom.. stvarno jedan od zanimljivijih champova za igrat.. a što se tiče runa, ne znam ni sam.. imam loše riješene rune, morao bi se malo pozabavit time
|
Ma uvijek ga idem tanky, jedino masteries uzmem 21/9.
|
Trenutno sam 29i lvl i sve do sad si nisam uzeo ni jedne rune (2 slota su skroz prazna). Pa bi trebao pomoc ako bi mi tko mogao sloziti flat AD i flat AP Tier 3 rune. Znaci sto jace da se toga rijesim (imam 25k IPa).
Isto tako ako bi mi tko mogao linkati neki noviji guide za mystery pages, vjerujem da vi to pratite jer vidim da vas ima dosta tu koji igrate ranked. Hvala unaprijed :D |
AD rune: velike AD, crvene AD, žute armor, plave meg resist
AP rune: velika AP, crvene meg penetration, žute armor i meg resist već imaš :) Što se tiče runa, pogledaj na lolking stranici guide-ove za određene champove pa si po tome složi masteries. |
Pa sta nisi uzo kad je bio sale
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |