![]() |
smanji detalje i rezoluciju onda
|
kad bi smanjio rezu da bih lijepo mogo igrati(to bi bilo 800x600)ne bih vidio 5 m ispred sebe tak da mi se to ne isplati.ceka se 2.svibnja kada dobivam grafulju :D
|
sada imam wireless od 54 mbps bili sta pomoglo da nabavim od 108 mbps??
|
nebi... predaleko ti je router, jedino da nabaviš bolju antenu za router il jednostavno da spojiš žično
|
nebi, pomoglo bi ti da smanjiš rezu i podesiš detalje u igri. Isto tak kabel, ne wireless. Isto tak, možeš clockat komp, na vlastitu odgovornost, naravno.
|
Citiraj:
|
e ovako...dali su druge online igrice poput counter strikea,wowa tako zahtjevene za network?dali bih mogao "u miru"igrati cs i wow??i dali ce cod6 ispraviti taj connection interrupted?
|
koji si ti lik :S
to NEMA VEZE sa igricom itd, nego samo s tvojom konekcijom, odnosno s tvojim wirelessom. Očito imaš neke prepreke u kući (tipa zidovi) i konekcija je nikakva. Najjednostavnije ti je žično spojit router s kompom. A sad odi guglaj il tako nešto :) |
Citiraj:
|
^^
ma zabrijo je da je cod4 tolko zahtjevan što se tiče veze da mu izbacuje connection interupted, što nema logike ali nemožeš mu objasnit |
Citiraj:
|
to mu tupimo cijelo vrijeme :S
|
Pozz svima...
Dakle, imam jedan problem. Radi se o stazi "Pipeline". Kad igram CoD4 Mp i kad na red dođe ta staza mene jednostavno izbaci sa servera. A to se isto događa mojim frendovima kojima sam posudio igricu. Zna li tko kako riješiti taj problem? I da li bi mi netko kome radi pipeline mogao iz Program Filesa poslati datoteku pipeline_mp pa da je provam replace-at sa svojom. --> Za to mi se javite na PM ili MSN. THX |
Citiraj:
digo sam na rapidshare, pa eto.... obje datoteke iz zipa copy-pejstaj, al moguće da ti samo fali mp_pipeline_load.ff, mala datoteka, 1KB, a ona zapravo podiže tj loada mapu. Tak je kompić imo problem sa overgrown, falio mu je samo taj file i nije mu podizalo mapu, to je kopirao od mene i proradilo. Kopiraj oboje pa vidi. :respekt: |
THX @ Atrax
Sve radi... :chears: :goood: |
jel netko zna radit u rconu10 za cod4? ja napravim profil, spoji mi se na server, maknem hely, bla bla bla.....i stisnem save, i onda kad izadem i ponovno pokrenem rcon opet mi sve po starom i opet moram micat hely itd..! i jel netko zna kako napravit da ako netko koristi zabranjena oruzja da ga pb kika! radim na default modu!?!? tek sam poceo radit sa rconom i nesnalazim se bas najbolje! please help!
|
Citiraj:
|
najbolje je da si napravis server config koji ces uploadati na ftp. najbolji,najlaksi i najbrzi nacin
|
cini mi se da on pravi od kuce server pa ce ipak morati svaki put podesavati u rconu :)
|
Citiraj:
Sve je identicno,samo napravi ti server.cfg i miran si :) |
placam server, naso sam taj server.cfg! tamo sam poveco vrijeme igranja, mape koje da se vrte,, al nenadem gdje gasim helice, perkove neke, vote, itd...jel mi moze netko poslat svoj il nest, a promod mi ne odg jel nema bombi! ona tipka ocita sta je na serveru al uvjek isto, kad mi neusnimi!
|
stavi si modwarfare,sve isto ko i unranked samo nema rankova i klasa,svi mogu birat sve.
Tam imas default_Server.cfg sa stvarima koje ti zelis palit i gasit. |
koji kod mod da stavim server.cfg mi je isti...
|
lol pa nek stavi promod. ko kaze da na promodu nemaju bombe xD to mozes ukljuciti i iskljuciti.
|
Citiraj:
|
Evo da vas pitam: da li je normalno da s ovim kompom sto mi je u profilu nemam 250 fpsa konstantno, naravno mislim s promodom, grafika naravno na najmanje.
|
Citiraj:
Pa nije to neznam kakva pila. |
Pa skoro svi imaju sa 250 s ovakvom konfom.
|
A ti vidiš naravno ogromnu razliku sa 125 i 250...
Dobro, sa nekim minimalni postavkama i 1024x768 morao bi imati 250 sa 4850 Šta se svi furaju na te FPSe ja ne vjerujem... ja sam na 7600GS sa 40 FPSa igrao jednako kao na 125 FPSa sa 8800GT IMHO bolje da ti igra iole liči na nešto i imaš 125 (a to ti je previše) nego da gledaš cigle od pixela sa 250 FPSa... |
Ma nevidi se baš razlika, ali mi je malo čudno kako neće 250. Ma nema veze.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |