![]() |
cudno. saljem PM sebi, prolazi instantno. saljem jednom covjeku PM, stalno gateway izbacuje.......
ima tko slicnih problema? mislim, znam i vidim da se spominju ovakvi problemi, no meni nije zezalo / nisam primjetio do danas, jucer sve prolazilo (postanje) jer vidim da je post na mjestu gdje treba biti, slanje PM-ova prolazilo 5/5, ali sada ne. |
Poruke ti prođu, ali ih nemaš u outboxu. Postovi prolaze, ali u tabu gdje postaš javi grašku. Ako pogledaš na drugom tabu post je prošao.
|
Meni nije cijeli dan izbacio nijednu grešku, ni kod PM ni kod posta. Ja nisam probao, jer me nije nešto posebno zezalo, no probajte:
Citiraj:
|
Danas sam sam dobio samo jednom tu grešku.
|
jesam li ja lud ili su attachmenti ponovo uključeni? :D
|
? pa rade od kad već...nije da koristim taj interni host no koliko zna rade.
|
pa od kad? pred nekih 2 mjeseca mislim da mi nije radilo :)
|
Stvarno se više ne sjećam, zna da sam u nekom trenutku vidio da ne radi, no od kad je u pogonu - nemam pojma :D
|
sjećam se da sam popravio u nekom trenutku i poslao mail ili nešto tor-u ili moderatorima ili nekome.
objava: attachmenti rade :) |
|
što od jutros, pa cijeli da je radio ok, sad se zrompalo na 10-ak minuta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
he, he - ti bi trebao znati ;)
|
Citiraj:
Dana 19.3 u 12:00 nas orchestrator sustav je odlucio da pcekspert account nije placen te pokrenuo gasenje svih virtualki. Nazalost to se desilo iz razloga sto je taj account provisionan kao testni prvo, i nikada nije bio promjenjen u permanentni. U 12:02 masine su pokrenute nazad, te je par minuta trebalo da u suradnji sa Horzom se pokrenu svi servisi nazad te je site profunkcionirao. Isprike sa nase strane. |
Heh, bitno da dalje ide kako treba.
Za sve ostale koji nisu pohvatali - PCE je promjeno hosting, pa su ljudi tom prilikom odlučili dati free WH za sve zainteresirane, detaljnije ovdje http://forum.pcekspert.com/showthrea...23#post2362123 |
mail bug?
Evo samo da kazem.
U zadnja 2 dana par PM sto mi stigne na mail nisu bas ispravna. Naime reply od osobe u mailu je prazan... ko da mi je prazno poslo poruku. PM na forumu je ok samo mail mi nije bio ispravan. |
Jutros mi baš došao, koliko vidim sve ok u njemu...možda neka čudna kombinacija, no ne vidim koliko ima veze s nama.
|
Koji je rok za editiranje postova?
Ne mogu editirati prvi post u prodaji, a baš mi se sviđa što ne moram sve raditi ispočetka. |
|
Citiraj:
Zašto onda ne mogu naslov mijenjati, a piše da je limit godina dana? |
mislim da smo na tržnjaku još nešto dorađivali. PM moderatoru i on ti promjeni, ako je takva situacija.
|
Citiraj:
Još jednom, hvala na odgovoru :beer: |
Ako se pitate gdje je BF4 tema. Nema je. Obrisana je. Otvaranje kad igra izađe pošto mlaćenje prazne slame kao i trolanje oko iste nema smisla.
|
navigacija i ispod foruma
Sugestija,
stavite da se prikazuje ova navigacija " PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Komentari i prijedlozi" i na dnu ispod svih postova u nekoj temi. Npr, otvorim temu, odskrolam do kraja, rasprava je gotova i hocu klikunt na parent subforum i onda moram skrolat do kraja. Svaki dan po sekundu do kraja života šest sati. Nije za odbaciti. :D http://i50.tinypic.com/2ylaeja.png Ne znam stavit sliku, c/p. |
Pa imaš skroz dolje desno Idi na, pa popis podforuma? Na to misliš?
http://www.pohrani.com/f/1u/Ln/3HtxhlF0/capture.png |
|
|
Svoja privatna razmišljanja zadržite za sebe, akcije moderatora i administratora se ne mogu osporavati.
U stanju ste se posvađati i zakrviti oko toga jel COD i BF realnije prenose trzaj puške (naravno, da ne spominjem činjenicu da vas 99% nije pucalo ni iz praćke), a ne trzate ni 5% na opomene moderatora i brisanja - tako se nemojte čuditi niti ovakvim sankcijama i zatvaranjima teme. |
A tko je i zašto stavio pečat na Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013? :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |