![]() |
Bale u prvoj, pa ne mogu vjerovat. Ovaj Carlitos ili je glup ili netko drugi zapovjeda ko ce igrat.
Debeli Ronaldo nit je bolji od CR-a nit je bolji od Messija, dajte ljudi, svima je on simpatican i svi ga vole ali ne znaci da je bolji. |
Bale će danas prvi zabit ;) . :D
|
Bale će zabit oba gola za Real. ;)
|
Citiraj:
steta zbog ozljeda koje su mu znacajno skratile karijeru. Brzina snaga, tehnika, dribling, obje noge... Vjerojatno najkompletniji igrac medju svima koji se spominju kao najbolji... Nadajmo se dobroj tekmi danas i golovima. |
Hrabar pocetak Juvea.
|
Sto je ovdje hrabro? :)
|
Grmi sjeva Buffon se neda zasad.
|
Dao se
|
To mali!
Sad počinje utakmica. ;) |
Citiraj:
Kaj velis? |
Citiraj:
|
Glupo napravljen penal.
Sada ce se otvorit tekma. |
Tesko ce se juve otvoriti, mislim da ce i dalje cekati prilike iz kontri.
|
CR7 ne zna ko Messi zavrsit nakon laznjaka :p :D
Nece se juve puno otvorit barem ne jos, real bi ih ubio iz kontre. |
I sad Ronaldo oči u oči sa Bufonom umjesto da razvali po golu, on dodaje :D
Fakat mi nije jasan. 2:0 i bok. Ovakav Juventus nebu finale vidio. |
Di nam je sredina? Pogba trcat nemre a di je kraj poluvremena
|
nije real nis posebno odigrao do sad takodjer iako je konkretniji.
Cini mi se da sad namjerno prepustaju loptu juveu i vrebaju kontru. Da se igram vlaovica rekao bi da ce zabit iz kontre ili primit gol :D |
Da se igraš Vlaovića, rekao bi "da je EVIDENTNO da Real pušta Juventus kako bi im napravili kontru a isto tako je EVIDENTNO da bi i Real mogao dobiti gol" :D
Juventus gol nebu zabio a primit će sigurno još kojeg, ako ne i 2. |
:D
Da, juve je za sad bez pravog poteza kad dodje do sesnaesterca, a CR je vec dvije kontre zeznuo... Ovak real ide dalje, nadam se da ce juve nekaj i odigrat u drugom poluvremenu. |
Sta se sekirate.
Zna se kad talijani pocinju igrat.:kafa: Ocekujem gol za izjednacenje u sudackoj nadoknadi |
Šteta, trebalo je tu biti još golova.
|
Ali ovaj James je tragikomičan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je valjda prvi put da sam vidio Ronalda da dodaje nekom kad ima cist zicer. Ma lik ne dodaju ukoliko uopce ima sansu da puca. I hvala mu na tome, ostavio je Juve (za sad) u igri :D
|
Izgleda da je Pogba najlosiji na terenu....
|
Pogba je užasan. Ne znam šta je čovjeku, ali hitno mora na klupu.
|
Covjek je dugo bio ozljedjen. I ocito je bila pogreska od pocetka ga staviti. Vanka pod hitno, ovako cijelu utakmicu imaju igraca manje.
|
Nisam baš primjetio ni Teveza i Pirla.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |