![]()  | 

Aha...zabrio sam da je Muller umjesto mandze,a znam da sam vidio Martineza kak se zagrijava,pa su sad usli Gotze i Pizzaro pa mi nije jasno...ali mislim si,mozda im je uefa dopustila jos jednu zamjenu s obziorm na potop.... :) 
	 | 

Vidim, dobro im je s lažnim napadačem umjesto Mandže, drže 0:0 u drugom :D 
	Jupov Bayern je ubijao, ovo je preloše... Jebeš tika taku ako nemaš igrače za nju.  | 

Igrače i sudačku podršku nemojmo zaboraviti. :D To je uvijek bio važan čimbenik. :D 
	 | 

:D:D 
	 | 

Koji gol! Fino fino :) 
	 | 

ovo je već sramota za bayern... 
	 | 

Stream kasni. :D 
	Jel to kikica iz slobodnjaka? :D rotfl JE! :D KIKIIII! :D JA i dalje ozbiljno mislim da je netko platio bayernu da ovo izgubi. :D :D :D :D :D U ovako lošem izdanju ih već jaaako dugo nisam vidio. :D  | 

Dabome, kroz noge svima hahaha 
	 | 

Citiraj: 

Bila je tika taka super, problem je nastao kad su ju protivnici pročitali, s druge strane igrači krenuli u beskonačna dodavanja, a da trener nema alternativu. I dalje mi je tika taka draža nego murinjov bus :p EDIT: Aufiderzen Pep :D  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

Hamm vidimo se u finalu :D sretno sutra :) :beer: 
	Idemo dalje :D a onaj panda,eh ima da slušaš o Realu do sljedeće lige prvaka :D AJMO GAZI :D a Pepu bi bilo bolje da se vrati u Barcelonu :)  | 

Fascinantno, 7 prekrsaja igraca Reala cijelu tekmu. 
	 | 

Yeap yeap finale ako će biti pameti i malo sreće. :) 
	@nino..i rekordno malo glumatanja. :D Jedino me dimarija oborio s nogu. :D Strašno kako je odglumio. :D :p Ali ništa zato. Sutra je tu ramires da ga skine s tjednog trona. :D  | 

Još sam danas tvrdio i prepirao se s frendom da će ovo Real vrlo lako privesti kraju sa dva i više gola. Ali nisam mislio baš ovako da će proči. 
	Drago mi je za Real. Idealno finale (za mene) bi bilo Real-Athletico.  | 

Ak celzi prodje u finalu navijam za real. Ma zapravo u oba slucaja :D 
	 | 

Jesus ekipa chill. :) Nećemo sada ovo svesti na nacionalnu razinu. ;) 
	 | 

Naprosto nevjerojatno da Realova obrana nije primila gol :D 
	 | 

Jeste primijetili razliku između Bale-a i Robbena kada se ide dva na jedan? :D 
	 | 

Sve ide prema planu... 
	Supercup Real Madrid-Juventus :kafa:  | 

Ovo je gore nego onih Barcinih 0:3 prošle godine na Camp Nou hebote :D 
	Sad nesmijem izlazit iz kuće ni u ovaj podforum idućih 2 tjedna :roller: Ajde, čestitke Realu i navijačima Reala na zasluženom prolazu u finale, odigrali su fenomenalnu sezonu u LP do sada, što je je. Danas Bayern nije pokazao apsolutno ništa. i btw. danas je bilo jasno vidljivo kako je Mandžukić precijenjen od strane hrvatskih medija i javnosti  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

A ne ne. CFC - Sevilla | - Supercup. :D  | 

Citiraj: 

Da ne znam bolje, rekao bih da radiš u kladionici i snagom svojih glasinama nabijaš koeficijente :D :D :D Bolje da preskočiš sutrašnju tekmu, ako se ne želiš zamjeriti pojedincima na forumu (khm ham khm) :D Što se večerašnje igre tiče ... lijepo - samo tako - znaš kako :). Veliki udarac za Real je karton Alonsa ... iskreno, da je Ronaldo, Bale, Ramos ili npr. Pepe dobio crveni večeras, daleko bi bila manja šteta nego u slučaju Xabia. Pljuc pljuc :( Citiraj: 

Illarramendi jest njegova (neiskusna) zamjena, ali pitaj Onog gore kako će se on snaći u finalu :S Što se tiče sutrašnje tekme, neću davati tip-ove, isključivo zato što ne želim ban :D :D :D  | 

Hvala Karlo! 

| 

Ovo s banom je bila sala. Svatko ima pravo navijati za koji god klub zeli. Ali zna se ipak da CFC osvaja LP. :p :D 
	 | 

Citiraj: 

Ali ono, fakat odličan niz Reala - natambural je i Schalke i Bayern, Dortmund je pao kako je prošle godine i prošao dalje. I onda će opet neki reć da Real još nije odigrao tekmu protiv velikog kluba ove (svake) sezone :D :D  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

:kafa: Citiraj: 

| 

Je li itko primijetio Bayernove navijače tijekom utakmice, dok su gubili 3:0? 
	Navijaju, mašu, slikaju se s Realovcima. Nema predmeta koji lete okolo, nema fućkanja, nema baklji. Navijači par excellence.  | 

To nisu navijači jer nisu učili od najboljih - balkanskih :D 
	Nisam veliki fan koji je lud za nogometom, kao za recimo F1, ali volim pogledati tu i tamo LP. Simpatiziram Milan od malih nogu, ali mi je drago sto je veceras Real prosao, te se nadam da ce ovako i onaj ruski pimpek s engleskim imenom nastradati :D  | 

Citiraj: 

Na kraju će Chelsea uzet i LP i Premier ligu... vidjet će te.  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |