![]() |
I nek su dobili svabi. Zasluzili su vise nego ovi..
|
Zasluzeno radi ostatka prvenstva, finale i jedni i drugi ( ocekivano ) odigrali traljavo.
Steta jedino sto su suci bili tocka 1 prvenstva, jer ako ono neuera nije bilo crveni, onda neznam sta je... |
:chears: Messi nissi...:chears:
|
U svakom slučaju. Kad ti u momčadi igra debil poput Palacia, onda nisi zaslužio išta. Na dušu to ide i Sabelli. Vadi Higuaina i meće Palacia. I još ako je Lavezzija bez razloga vadio na poluvremenu, onda stvarno ne znam čemu su se nadali.
Dok s druge strane, švabske zamjene su donijele gol :) Čestitke Švabama, zaslužili su. |
Bravo Njemacka! Drago mi je da su pobijedili! :chears:
|
Neuer je došao do lopte prvi, izbio ju, koliko god brutalno to bilo....
S druge strane Aguero je zatvorenom šakom pogodio Švajnia, lopta je bila dovoljno daleko da to bude direktni crveni. Sve u svemu, Njemačka je bila bolja. E da, drago mi je da je James najbolji strijelac, stvarno je jako dobro i efikasno igrao. |
WELTMEISTER! (svjetski prvaci!) :D
|
Pa naravno da ce doci do lopte prvi zbog duzine ruke, da je higuain smio igrat rukom, onda bi "on dosao prvi", u tom slucaju se ne gleda tako, vec udarac tijelom u glavu igraca, nebitno di je lopta, je igra opasna po zdravlje igraca
|
Citiraj:
|
Ma kakav Messi, Lahm je ovo zaslužio više nego itko.
Čovjek bez greške odigrao sve utakmice dosad. |
Bravo panda505 na prognozi, mislio sam na krivu zlatnu loptu xD
|
Bas mi je drago!
Sad se kurcim po fejsu jer imam dokaz da sam 12.06.2014 napisao da ce Svabe osvojiti SP u Brazilu. :D Njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nije utakmica bila na nivou finala, ali eto...drago mi je da je Njemacka osvojila, volim Njemacku i volim njemacki nogomet. |
messi ,najbolji igrač
ovo je smijurija malo žešća |
I da svaka cast Svabama, predivan gol Goetzea. Finale ko finale, ni utakmica 2010 nije bila neka...
|
1 privitaka
|
Ne kužim kakve veze Schumacher i Spa imaju s ovim, ali dobro :D
|
Citiraj:
|
Čiji je to dres Gotze nosio sa brojem 21? Od Reusa ili?
|
@panda - ti imaš u Bayernu krakove. Pošto se može nabavit dres (prazan, s brojem i kompletan)?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vrlo lijepa gesta. Da je Reus tu bio, bilo bi još glađe do naslova...
|
Citiraj:
|
Dvije rijeci: Bastian Schweinsteiger. :care: :care: :care:
Svaka mu cast. :care: |
Eo panda, sipam se pepelom... Koji nije pepel već pelinkovac :D živili :D
|
Citiraj:
Ako ga ozlijede zaobiđu iduće dvije godine, bit će još uvijek jedan od najboljih igrača u Njemačkoj :care: Citiraj:
Neuer je čisto u skoku i igrom slučaja baš je koljenom pokupio ovoga. Brutalno je bilo, to da. Ali slučajno, i za nikakav penal / karton. |
Mislim da je Higuain isao s namjerom da iznudi kazneni, pa je dobio po lampi. Da se mene pita, ovo bi trebala bit standardna kazna za "iznuđivače" :)
|
Higuain je panj koji ne gleda gdje trči.
Ja sam bio gloman, i svaki golman tako skače jer koljenom štiti yayca. (to se nauči od malena, ako jedno koljeno u skoku nije uz jaja, a ruke te ne štite jer su visoko u zraku, ne gine ti propuštanje dječjeg doplatka) Čestitke. Očekivao sam da će možda i Podolski ući - ipak se dobro snalazi u gužvi, pasao bi protiv Argentine. Najbolji igrač na terenu je opet bio radnik - Lahm. Šta se sve natrčao i naspašavao kad su drugi griješili u dodavanjima, i koliko je puta bio sam uz crtu i nitko ga nije vidio, i išlo se na lijevu stranu. Najgori igrač danas - Özil. Ljeno tele. Podsjeća na Niku Kranjčara - isti lijeni stil igre. Makar Özil nekad zna i dodat pravilno loptu, za razliku od Kranjčara. Ali odlepršat će poture kad tad - dolaze braća Sven i Lars Bender - obojica bolji od turka. A tek Jonas Hofmann - njemačka ima toliko dobrih mladića da me nije strah za 2018., više me zanima kakvi će ti mladići biti na EP 2016. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meyer, Goretzka, Draxler, Hofmann, Leno (golman mladi), Volland, Werner, Durm, Hahn i Hermann (iako oni baš i nisu mladi), Ginter, Jung, Knoche itd itd. ima ih k'o kineza |
Citiraj:
|
Ovo je još smiješnije :D
i na neki način tužno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |