![]() |
1 privitaka
|
kako su here mape dobre a još više dobrije kad su free...sve ima i ajme precizno.imao prije navigon ali bolji je here
|
5 aplikacija / widgeta bez kojih "ne mogu"...
GPS: Waze (online), Here (offline) Remote: Peel Smart Remote e-books: Cool Reader network info: Network Signal Info Lista vrijedi i za službeni SGS4 i za privatni SGS5 |
Trebao bih podsjetnik za telefonski poziv.
Puno razgovaram i kazem nazvat cu te sutra pa zaboravim. Imao sam tu funkciju jos na prastarom SE. Znaci odabere se telefonski broj, datum, vrijeme. U zadano vrijeme mobitel signalizira i izbaci tel. Broj sa mogucnoscu izbora zovi, odgodi ili poništi. |
Citiraj:
Ja zaboravim to i zapisat da trebam nekog nazvat :D Eto... |
Kalendar s podsjetnikom? :-)
|
Koristim Business Calendar i on u sebi ima mogućnost da ti automatski stavi kao zadatak propušten poziv
|
Koja bi aplikacija bila najbolja za vemensku prognozu u Hrvatskoj?
I zanima me da li ima neki dobar balkanski Android forum? (Isprika ako bi se odgovor smatrao reklamiranjem, može i na pm) :D |
Vjerojatno svatko ima svoje favorite, ali po mom iskustvu najbolje bi bile X widget (najviše skinova), Palmary weather pro (potražiti na Googleu) i Amber weather. Treba isprobati pa što ti se svidi
|
Ja koristim AcuWeather bez widgeta,samo u notifikacijskoj traci indikator temp i kad potegneš dolje stoji ko notifikacija kakvo je vrijeme :)
|
Nisam isao za tim, jel ima kakva aplikacija za gledanje streamova (sport)? Pretpostavljam da na play storeu nema vec bi mimo njega moglo bit.
|
|
Ima li kakva alternativa Instagramu? Aplikacija je očajna, šteka, ne može se isključiti double tap to like, sučelje je malo nezgrapno za koristiti... Ajde, pucajte :)
|
Instagram šteka? Instagram je superfluidan :D zakaj bi isključivao doubletap to like? :wtf2: pa to mu je glavni feature boktenedo :D nezgrapno? Jednostavnije nejde....
|
Onda mi je nekaj sjebano sa mobom, idem ga restartati...
A double tap to like je stvar koju sam odmah gasio na 6tag-u jer sam znao lajkati bez da sam to htio. Već mi se dvaput to dogodilo pa me zato zanima. 6tag je miljama ispred Instagrama kaj se tiče UX usability-ja, isto kao i Metrotube naspram Youtube-a. Ostale aplikacije su super, puuuuno bolje nego na WP-u (što se funkcionalnosti tiče) tak da sam sad samo picajzlast. Imao sam prevelika očekivanja, sue me :D EDIT: Nakon restarta Instagram radi ok tak da mičem taj minus. |
ljudstvo trebam neku aplikaciju da mi u zadanom vremenu (znaci radnim danima od-do) prebaci na vibru..
imam tasker ali brate ono pff..tudum sam gledam ima na playu more toga..stavio sam phone schedule ali ako ima koja preporuka jos bolje.. inace radi se o s4 v.5.1.1 danke |
Imas opciju sa nfc tagom.
|
Drži dugo profiles tab, import, a evo ti profil koji bi trebao biti ok. https://copy.com/SUUPxDvmLZzZlIoa lako promjeniš vrijeme. Ako te i dalje bude mučio, onda probaj Macrodroid
|
Citiraj:
budem vidio sutra jel fercera |
Koja je najbolja aplikacija za podsjetnik? Znači da stavim zadanu radnju i da mi on u određeno vrijeme izbaci notifikaciju.
Hvala Sent from my LG Nexus 5 using Tapatalk |
Keep od googla?
|
Instalirao sam Business kalendar pa isprobam onda to i Keep.
|
Definitivno kalendar i business calendar. Možeš kalendar držati gdje hoćeš (lokalno, google, privatni poslužitelj...), a ako nije lokalno, možeš ga sinkronizirati i na npr thunderbird ili gmail web sučelje itd.
|
Hvala na info, još jedno pitanje.
Koji program koristite za download muzike s youtube-a? Tnx! |
Ja koristim klasicni copy-paste link na ovoj stranici. Nudi najbolju kvalitetu konverzije AFAIK...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al kolko se sjećam zadnji put kad sam koristio tu aplikaciju bilo je dovoljno otvoriti ju samo i bila je prikazana potrošnja. |
Jel to isto kao i da sam registriram broj na njihovim stranicama? Onda dobijem 20kn na racun... iako ne želim reg svoj broj...
|
Koliko se sjecam ne trebas ostavljati nikakve podatke, samo kada otvaras app ugasi wireless i upali data promet i automatski ce ti pokazati stanje, bez logiranja i icega.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |