![]() |
Zasto ulazite preko orgina u igru? Upalis browser,logiras se na Blog ,join na server and thats it !
|
Citiraj:
|
Bas i nije u potpunosti..
|
Citiraj:
|
Napokon proradio mrtvi Origin, već sam se prestrašio da mi neće biti večernje runde BF-a što mi je običaj od kad je igra i izašla. :D
|
Radi, probajte sada.
|
Vratija se origin! Di je bija?!?:fiju:(oke jadna fora al briga me odo knajfat noobpere(noog snajpere) po zgradama omana sharkija i karkanda)):goodnite:
|
eto ni to nisu mogli napravit kak treba.. neke zgrade u b2k su upola manje nego na orginalnoj mapi. b2k=/=bf2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dalje neznam, nisam se informirao, pošto je tad sa patchom promjenjen BF3.exe |
Citiraj:
.. Upravo odigrao bf2 oman i po meni ova mapa je miljama bolja od one u b2k bf3. |
Moj dojam:
Bf2 mape>BTK mape>vanila Bf3 mape. |
Citiraj:
A prije svega toga BF1942 mape. :goood: |
Eh da, wake je najlijepsi bio 1942 :D
Mape su ok, miljama od vanila Bf3 mapa, nisu il tuneli il ravne ploce, teren ima konfiguraciju i beskrajno prostora za flankanje, cak su mi i boje ugodnije i manje bljesti (osim wakea koji je ispran nekako). Ljudi jos uvjek trce ko ovce u TDM, tu nema pomoci, pada u vodu teorija da je do dizajna mapa :hitthewal: Oman je manji bar 30%, karkand je velicinom bas kako treba biti, a na sharqiu sam imao momenat nostalgije, hely rape tv stationa se nije promjenio :D |
Citiraj:
Sharqui je čisti užitak, wake island mi je prebolesno igrat sa heliem, a karkand je odlična infantry mapa. Sve u svemu, jako zadovoljan :) Al Oman mičem iz filtera :D |
Na Karkandu je taki chokepoint kod Train zastave da to nije normalno.
Jučer su nas neki likovi potjerali nazad do spawna i držali smo 1 zastavu. Svi su stali iza vagona, tenk i LAV tamo di ima mjesta između/iza vagona i nismo se mogli pomaknuti. Široko je područje prelaska rijeke i dolaska do vagona ali od desetorice ako jedan prođe (i to flankanjem) ne može napraviti nikakvu razliku Dok se drži neka zastava u centru još je i OK jer se može spawnati i napredovati te eventualno preokrenuti tijek borbe, ali kad smo pali na tu zadnju zastavu prije rijeke na vlastitom spawnu mogli smo samo čekati da nam se 700 ticketa iscjedi. |
Evo screenshot od maloprije sa Karkanda.
Round duration. - o.O http://img713.imageshack.us/img713/9...5014344.th.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijeli protivnički tim je bio iza vagona i sijao smrt. Rejp bi bio preblag termin za tu jučerašnju partiju. |
Citiraj:
Btw ne mogu nac screenshot u kom jopisa gazim sa bulldozerom a znam da sam slikao -.- :D |
Citiraj:
Rejp pointovi su fun ako si na pravoj strani, uostalom :D U svakom slucaju 700 ticketa? kako vas ne smori 1000 ticketa CQ?, meni puno drazi cq-assault sa jasnom predodzbom sta i kako da sta prije pobjedis, nego uzimanje istih zastava, over and over. |
Citiraj:
Sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa svim B2K mapama, kao i sa conquest assault modom |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam primjetio to sa pointom A. No ne mora biti do očajnog tima. I najboljoj ekipi se može dogoditi da ostanu na 1 zastavi. 100 puta mi se na Caspianu dogodilo da mi je tim ostao bez ijedne zastave, da bi ih nakon 5 minuta počeli vračati i uvjerljivo pobjedili. Tako i ovdje, samo, lako se dogodi da padnemo na jednu zastavu, trebali bi ih brzo vratiti, no kad stojiš na takvom dijelu di je prijelaz skoro pa nemoguć često ostaneš tu gdje jesi. Što se tiće ticketa - :D Server je bio 1000 ticketa, na 700 smo bili kad su nas stjerali na vlastiti spawn sa 1 zastavom iza rijeke i vlakova. Osobno ni ne pomišljam igrati na serveru bez bar 500 ticketa. Runda sa 100 ticketa završi za 5 minuta, e to mi je smor. :) |
Zato jer su to gradske mape sa puno vozila, prasine, dima i eksplozija, vecinom sa 48 i 64 igraca i destruktabinom okolinom, osim otoka. Puno zahtjevnije okruzenje od livada i drveca idi dosadasnjih gradskih mapa koje su puno manje sa puno manje vozila i opce destrukcije..
Spawnanje u gubitnickom timu je nocna mora u ovom novom team. c. modu. Jucer sam poginuo 6,7 puta za rednom nakon jedne sec. Ne stigne podignut pusku i pucat jer je vec mrtav.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trce okolo bez cilja, a skuzit ce valjda uskoro. |
'WTF, why they have all flags captured?! This is not fair!'
Vidim ovo barem 30ak puta dnevno na CQ Assaultu. |
S obzirom na dosadasnji videni profil igraca skuzit ce k***:D
Jucer je osim nase stanardne postave vajnera, nekog lika 1 (jedan put!) ubilo rpg-om, i do kraja partije je vajnao o OP rpgu u chatu, kako im se da fakat mi promice. |
''WTF how can i arm flag C''
vidim ja i ovo -.- |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |