![]() |
A tako :)
Vjerovatno dolazim s bratom gledati trku, Osijek mi je nemoguca misija :D |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=e9cnJ8GF4gc&feature=plcp |
Citiraj:
|
Naravno da to govore kad su sjeli iz jugica ili dvice 1.6d. Jos kad TDI potegne naglo kak poteze onda ostanu u transu. Problem je jedino sto taj moment traje malo prekratko i zbog toga ce vcina benzinaca slicne snage i mase bit na guzici ili ispred ak im se ide vadit mast.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Šta reči ovaj Golf je sterilan do bola, al za smanjenje težine za svaku pohvalu! |
Po pitanju dizajna, zadnji golf spomena vrijedan je trica.
Ujedno je i zadnji koji je predstavljao značajan odmak u odnosu na prethodni model. Smiješno je u dizajnerskom smislu sve modele nakon trice zvati novim modelima jer to nisu. U najboljem slučaju, to su sve redizajni blažeg karaktera. |
A niš novo, pogle bmw trice, neš ti neke dizajnerske razlike iz godine u godinu. Što je vw-u nebitno dok to prolazi kod kupaca. S druge strane, preagresivan dizajn obično se brzo isfura. Ovi idu na ziher.
|
Istina, idu na sigurnjaka. A i reno, čini se, kreće tim putem. A citroen je već davno tamo.
Eh, kad se sjetim prvog (new age) focusa, megana (dvice), "avantajma". Ostadoše jedino alfe i lancia. :D |
Ovo bi trebali počet ugrađivat u automobile a još više u motocikle, zašto se to ne koristi? (2t e-tec mašine)
|
Citiraj:
Megane I, II i III ne dijele ništa zajedničko. Klijaće su isto dosta izmijenili. Ne mogu se točno odlučit koji mi se sviđa... R27 te onako ljuto gleda, ovaj noviji ima zgodno krilce, itd. Megane RS 3 facelift mi je prezgodan, al opet i stari RS i R26 imaju svoje čari. Ali da, manje su agresivni... |
|
Meni su Audiji zakon, kad vidim zadnju generaciju osjecam se kao svoj stari, na prvi pogled samo znam da je Audi, bilo a4, a5, a6, a8 nemam pojma :D (osim ako ne procitam otraga jelte) :D
Dobri su :) |
Ovo je kao redizajn:
http://autoklub.jutarnji.hr/foto-aud...abave/1027440/ Pored ovog se i izmjene na golfovima čine kao revolucionarne. |
Citiraj:
ne motora, nego na kotacima uzmi grafove motora, prijenosne omjere i promjer kotaca pa racunaj |
http://www.topgear.com/uk/car-news/v...ven-2012-08-31
Evo jednog biturbo dizela u "običnom" autu. Osobno, nikad mi se nisu posebno sviđali Opeli, a izgleda da će tak bit i dalje. |
Preljep auto i Fiatov twinturbo unutra, to leti:fiju:
|
Jel ide tko sutra na Jaruna na festival automobila?
Ak bude lepo vreme ja idem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Pitanjce,
uzimam auto kroz sljedećih par dana i regan je još neko vrijeme. E sad, koji je postupak za to sve? Tablice ostaju na autu. Kupoprodajni ugovor -> javni bilježnik -> porezna -> policija? Dal nakon kaj napravimo kupoprodajni ugovor moram odmah na poreznu ili mogu pričekat tjedan dva? Dal ima nekakav bonus ako bi auto registrirao na starog kad mu istekne rega? Sad ima 1 auto na sebe i 50%. |
Za poreznu imaš rok od mislim 2 tjedna,za ostalo ne znam.
|
A za osiguranje ti tata ima pravo na 25% bonusa. No auto naravno mora biti na njegovo ime, dakle njegovo vlasništvo.
Vezano za porez Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Buni me to, ovi su kao bolji... Isto tako SL ima ~1000Nm ali svejedno slabije ide od npr F458. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 |
Citiraj:
SL nema dovoljno gripa i pretezak je |
Citiraj:
Dal onda taj popust dalje raste normalno svake godine ili stoji na tih 25%? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |