![]() |
|
ovaj dio ako prođe u zakon bit će zanimljiv kako će funkcionirat
''Liječnici će morati zvati policiju i obavijestiti je o uočenim problemima kod vozača'' |
Zar nije to već prošlo?
|
Citiraj:
Tako i preporučuju. Trebaš paziti na gume oko prozora. :) Ne bi bio prvi koji ih uništi s tim miniwashom. :) Citiraj:
Citiraj:
Frend je za svoj s60 iz 2000. našao tamo dijelove koje jasno nije mogao nigdje pronaći za kupiti. |
Citiraj:
Citiraj:
A mislim da i neće bit jer će biti gro problema. Evo ja počinjem radi alergije pit tablete početkom 7mj pa do jedno 10mj i po MUPu ja u tom periodu ne bi smio vozit auto jer na tabletama piše da mogu utjecat na vožnju...a nemam nikakvih problema. A alergičara imaš danas na svakom koraku..ovo bi bilo gore nego sa koronom, jer bi valjda polovici profesionalnih vozača radi alergije bila zabranjena vožnja... I kaj onda sa lancom opskrbe? Nema šanse da prođe u ovakvom obliku |
Citiraj:
mk1 obično imaju 30899624 A nju imaš u Impexu https://impexautodijelovi.hr/trazi?search=30899624 Citiraj:
Dakle oba su 30611465 a opet različiti. Danas sam otišao u Krešu reklamirat i veli lik da je to taj dio. Veli gle ajd naruči online druga dva branda pa kad dođu u trgovinu dođi i vidi koji hoćeš uzet tj koji ti paše. Fakat je ok lik bio. |
Citiraj:
|
jbg, skup državni aparat, treba to hranit sve, al ajd nećemo u offtopic
kad smo kod tog novog zakona, znači ak imam temperaturu doktorica mi može oduzet vozačku? ili ona šalje to mupu? u kojem trenu se dešava odluka? dođem doktoru autom, idem doma pješke? znam da neznate ni vi tu, al ludost :D |
Od 16.11. stotka i ostala premium goriva nece biti limitirana.
|
Gdje u ZG nabaviti auto lak? Trebao bi miješati boju po šifri od Opela da bude ista, na braniku je nešto hrđavo pa moram prebrusiti, znam da se negdje može čak dobiti i u obliku sprej limenke, barem se sjećam da sam čitao tako
|
Citiraj:
|
Bratiću od žene, fiat 500, fiat 500 abarth 595 competizione, Giulietta Veloce i Giulia Veloce Q4 nisu dosta, sad gleda 147 GTA. Nije mu prvi izbor, no veli da nemre nać 156 GTA.
Da su meni takve brige u životu... :D |
bome fin izbor, 147 gta vrh autić.. da je bilo u prodaji GT s 3.2 motorom uzeo bi ga, samo rijetki su takvi
|
Citiraj:
Eto tu topla preporuka Center Auto-lacquer 098 581 385 https://goo.gl/maps/wY23nZ5gM3RRHWWG7 Mozes po sifri ili jos bolje coek ti pobrise tak dio koji bi lakirao, a koji nije izgreban i s apratom ocita boju. Mozes uzeti u spreju ili u “kantici” pa biraj. |
evo na alfistima lik stavio 147GTA s 53k km za 22k eura, vjerujem da je u tip top tvormičkom stanju
|
|
izgleda ko bombon :) :)
|
|
Citiraj:
Ovi u Concoloru traze 100kn sto mi se cini ok. Isto tak das kod ili sprektrometrom ocita boju. |
Citiraj:
|
Tražim cjelogodišnje gume u dimenziji 195/185 65 15 za Astru G 1.4 pravi se cca 7000km godišnje i sad sam suzio izbor na 4 modela, ako netko ima iskustva i savjet bio bi zahvalan. Sve je tu oko cca 400kn.
1. Fulda Multicontrol 2. Nexen N blue 4season 3. Nokian Weatherproof 4. Kleber Quadraxer 2 :chears: Hvala. |
Citiraj:
Ja sam uz to uzimao i dvokomponentni lak ali fakat se sad nemrem sjetiit cijene da me jeb... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo pogledao, u MKLed je set 1120kn, neće to tako brzo zaživjeti :D A i ima na Philipsovoj stranici neka lista kompatibilnosti, primjerice, od Renaulta je samo Kangoo i neki Twingo kompatibilan, od Citroena jedino Jumper, od Forda jedino C-Max 2.gen i najnoviji Focus. Nije to očito idem sad naručit i ubacit u bilo koji auto sa H4 ili H7. |
Citiraj:
|
Vidim da je moja Ibiza na listi kompatibilnih modela, da bar nije onda bi odustal od ideje, ovak me bude kopkalo :D
|
Citiraj:
Osobno radije od gore navedenih https://www.tyrereviews.com/Article/...-Tyre-Test.htm Citiraj:
Citiraj:
Razlog zašto su tražili brisače ili visokotlačno pranje farova je disipacija topline. Xenon disipira cca 35W pa se u zimskim uvjetima snijeg ne topi sa površine fara kao što je slučaj sa 55W halogenkama. LED je tu još gori ali eto ne traže. Ženin Clio IV s tvorničkim full LED farovima nema pranje - retardirano. ___________ BTW Stigle gume sa KupiGume.hr 560 kn komad, uvjerljivo najniža cijena za A005, svuda su po 650kn 0921 - vidjet ćemo hoće li bit kakvih problema s montažom, nadam se da neće :D ![]() ![]() |
Odlicno sad mi javi sto mislis o tim gumama kad se provozas po autocesti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali budem vidio kak će se ponašat, trebale bi bit poprilično dobre. Na S40 sam stavio Hankook I*Cept RS2 (W452) zimulje i zasad po suhom i kiši su super. Malo jesu glasnije na autocesti ali drže fino. Uletio u par dubokih lokvi i super se ponašaju. Na Clio smo prvo mislili isto stavit Hankook ali cjelogodišnje Kinergy 4S2 (H750) ali su ove A005 uletile za skoro iste pare pa reko ajd da vidimo kakve su. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Stavia san nekidan NBU +150% na Mazdu 3 BK i nisam bas zadovoljan. Doslovno nema razlike od obicne H7 iz kauflanda, mozda je cak i losije .
Mazda 3 far ima projektorsku leću za kratka ili šta već, mozda je do toga? https://www.silux.hr/proizvodi/rasvj...a-3-03-5-vrata |
Citiraj:
A i to :D |
Dakle, luđak.:D
Taman prošli tjedan razmišljam kakva će mu s*anja ova Alpina priuštiti, ali sa će čupati motor nisam očekivao. |
Citiraj:
A sad koliko će dugo trajat set, to je već drugo. |
Ja na c5 stavljam whitevison za kratka i nbu za duga. Meni osobno odlicno svjetle i jedne i druge osim sto su whitevision bijelije pa mi ljepse :)
|
Onda moran otkrit do cega je....a nis,sutra probam procackat
|
Realno te žarulje ne svijetle niš jače, nego radi ofarbanog stakla svijetle bijelije
|
Citiraj:
Ako LED svijetle još bolje, i ak bum videl bolje po noći, onda mi cijena za veću sigurnost na cesti i nije više glavni faktor u ovom. EDIT: Otišel sam pogledati narudžbu - ipak su Philips par žarulja H4 X-treme Vision + 130% |
Hvala kolegi Wolverine na prijedlogu i upravo su naručene Hankook
H750 :) Hvala :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |
|