![]() |
Citiraj:
Mene su na atrox gaming,toxic gamers,masters clanu,uglavnom haxam i to je to. A ono,bannali me na par servera jer adminu ne dam scope,jer ako ne usluzis ga uleti ban. I onda nemoj jebati mu mater,sva sreca pa neam org.:care: |
Citiraj:
Ja imam original, ali je bio krekani server. Inače nije mi ovo prvi put. Jednom sam pobrao ban na originalnom serveru samo zato jer je admin bio pijan. |
Kakve veze ima dal imaš original i pokupiš ban od admina na nekom serveru?
Tvome keyu se ništa ne dogodi. A razloge zbog kojih su me sve banali, nema mi smisla ni nabrajat :D |
Pa nema veze, nego samo velim da ne bi svako trebao imat rcon pass.
|
jel moze koja adresa gdje je domaca ekipa, je postoji jos onaj ctn server? thanks
|
http://www.gametracker.com/search/co...chpge=1#search
Biraj koji ti paše. I CTN ti je tu na popisu.:) |
Citiraj:
hvala puno, jedan bookmark vise.. :chears: |
ma kako ova igra jebeno rula i nakon 4 godine. Ma ovaj FFA mi je najbolji FFA!
|
osobno najbolji cod...nakon utrosenih 600+ sati,nekom to mozda nije puno,ali meni jesti,i prodanog keya prije godinu dana,odlucio uzet novi i ponovno zaigrat, mislim da cu ponovno izgubit 600 sati XD
|
Pozdrav ekipa!
Skupi nas se nekoliko "normalnih" ljudi uglavnom navečer na mom home serveru i igramo cod4 rifle sniper mod, uglavnom samo bolt action sa raznim custom mapama (većina kao na euroarena.net rsm) pa ako nam se netko hoće priključiti da mu se igra rsm na serveru bez cheatera neka slobodno navrati na : necronomicon.servegame.com:28960 Možete mi se javiti na pm da vam pošaljem linkove za skinuti mape. :chears: |
Citiraj:
|
mislim da je ipak montaza veliki dio,ima scena di su oko njega 5 enemija pa ih redom skida,a oni ko kokoši oko njega trckaraju...
|
Mozda nije montaza,a i vjerujem da nije,vec pure luck i n00bovi igrači :D
|
Dobar config + malo skilla. A i materijal za taj video je možda 'skupljao' godinu dana.
|
Neznam dal' ste gledali Raanrinu montažu ali ako niste lijepo je za pogledat :)
|
Ajme kako im se da sve to snimat i kasnije montirat.
|
Citiraj:
Ja sam samo namještao postavke u vegasu kad sam radio neki vrag za Brotherhood Ali to je posla i u vegasu i u After Effectsu Treba prvo to sve snimit, izrezat, dodat efekte, spojit s muzikom i finalizirat :\ Bio je Mazarini dao intervju i kaže kako je onaj zadnji za sebe i Paradoxa radio skoro 4 mjeseca (ako ne i više, ne sječam se više točno) |
Citiraj:
Postoji samo jedan problem,nemogu nista drugo igrat osim cod4, mw2 mi je los,black ops smece,bbfc2 poklonio original igru .... Nadam se da ce cod4 sto duze opstat na serverima. Tjesi me cod 2 koji i danas ima respektabilan broj igraca:D |
Citiraj:
Sad stvarno više nemam što igrat. Igram sve manje i manje, ali stvarno više nemam kaj za igrat. Isto tako mi se čini da ću i ja morat poklonit MW2 acc. Samo je pitanje da li bi ga tko htio uopće:D |
Citiraj:
|
Ja sam uspio na snip only napravit +20. 4/5 metaka na M40 je pogodilo metu.
|
Citiraj:
COD4 competitive scene na PS3 baš i nema ;) pogledaj samo zadnji dio sa knifeom :) |
Primjetio sam da u nekoliko navrata na vrhu piše Press unbound for heli. Možda to nešto govori.
|
Citiraj:
Većina montaža radi se sa fragovima sa PCWova, turnira itd. (promod uglavnom) No imaš i onih montaža koje su sa default moda (HC TDM/S&D i slično) i onda možda nema bind za Heli... tak i ja npr. u svom cfgu nemam bind za heli pa dok odem na neki server sa običnim modom dok napravim 7 zaredom piše mi Press unbound for heli :) |
To sam i mislio.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne večina, već gotovo sve. COD4 uopće nije zaživio na konzolama. Davno je to bilo, prije okretanja svih developera prema konzolama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dečko je baš pro. :D
Evo i moj slabi skor danas... http://www.pohrani.com/?G/Fz/3wJUI7NV/skor-132-7-23.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kontrole su bile jako laggave pa smo se gubili.... Finta je bila tko ce prije zavrsit onaj pocetni trening u hangaru :lol2: Ekipa + Wii kontroler + cod4 + X litara pive = zafrkancija totalna :goood::lol2: |
Jel zna netko nekog admina iz The Gamer klana?
|
Citiraj:
ako nađem javim ti na xf |
Ako imaš dobro, ako ne nema veze.
|
|
ljudi mala pomoc :D pri igranju Multiplayera javi mi nakon par minuta dont send error problem za PBCL.DLL, vec sam brisao PB folder i na novo ga instaliravao. Te sam ponovno reinstall igricu i opet isti problem. Neki govore da zna do zvucne kartice biti!? kako rijesiti problem ako je ikako moguce :)
|
|
Shipment akcija FTW :goood::goood:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |