![]() |
Citiraj:
|
Znam da jedan moj kolega uspio postavit video na youtube oko cc 22 min,ako se dobro sjecam,mislim da je spominjao nesto u velicini filma,da je morao prilagodjavat da bude ispod 100 mb,takodjer je imao director's account youtube.Davno je to bilo,prije par godina..Neznam dali postoji ta mogucnost jos sada.
Ovdje http://www.youtube.com/watch?v=1Qkpn...eature=related ima neki tutotrial koji sam pronasao na youtube. Nadam se da sam bar malo pomogao.LP |
|
|
|
Citiraj:
|
Ali fora je kako sve to pocne onak blago i onda zavrsi na tome. I reakcija od one zenske je priceless. :D
|
Najveći luđaci na svijetu zgrozili Indijski žiri
ne znam da li je bilo, ja maloprije vidio prvi put, :care::care:. |
@Burko
Vidi :D EDIT Stavio sam link na krivi post. :suicide: Htio sam reći da je već bilo na postu 4295. Greška :D |
Citiraj:
|
MUHAHAHAHAAH :D
|
|
Vaserdiht, hauba u špic, aluizolircange i izradi kabria pristupi.:D
|
Cekaj me, ja sigurno necu doci - SAVET kako preboleti devojku!!
Odlican savjet, ako tko proba ili je probao nek javi :no2drug: |
|
|
"Games should have these difficulty levels: 1. Super Easy 2. Easy 3. Amateur 4. Professional 5. Extreme 6. Godly 7. Chuck Norris 8. Japanese" |
Citiraj:
|
Obrati se ovdje ili na ebay.
|
:care:
|
|
Ross Nanotechnology :wtf2:
|
Citiraj:
Brutalno. Ono sa blatom je fkt. :care: |
ne znam zasto nejde u proizvodnju spray,ja ga nisam nasao,vi?
stvarno genijalno izgleda.. |
Smijesno je koliko je zalosno,uz to reakcija publike i voditelja sa recenicom : " and thats cuz you are selfish little thing..."
|
katastrofa...
enivej Carevi! |
|
Alpine Coaster bez kočnica !! Ne mogu vjerovat da se netko tko nije dobrano napušen ide s ovime spuštati...
http://youtu.be/iqCkICXWdWI |
matrix je za ovo čisti amaterizam :D
panoramix :eek: :stoopid: :) :D :beer: |
ne samo matrix :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |