![]() |
Zona nam je na Register.com.
Oni u svom sučelju ne dozvoljava promjenu TTL-a. Sad razmišljamo kamo točno baciti zonu da više nemamo ovih problema. Inače, dig-o sam noćas ko blesav, i svi su refreshali unutar pola sata osim google public dns-a i T-Com-a. Google je refreshao u nekom trenutku nakon 6 ujutro (tad sam otišao spavat i još nije imao novi record). Za T-Com uopće više ne gledam. |
Neradi preko carneta u studentskim domovima:fuming:
|
Citiraj:
|
Kad se spajam preko zice, preko domskog interneta, dobivam ovo:
Citiraj:
Probao sam: - ipconfig/flushdns - reset kompa, cak i na virtualnom kompu u VMw ista stvar - cijelu povijest izbrisao i cc cleaner izvrtio Pa eto, neznam koliko ce ovo trajat, nevolim bas surfat preko hotspota :) Edit: evo sad radi, eh.. edit2: ipak neradi... pisem s moba sad.. |
A valjda treba čekati da im istekne cache. Ili si možeš maknuti providerove DNS resolvere iz konfiguracije mrežne kartice, i stavi npr. google public dns resolvere:
8.8.8.8 8.8.4.4 |
Ma prekomplicirano je, jos imam i securew2, sam cu pokvarit ostatak neta.. Tak da, nadam se da ce se sredit samo od sebe uskoro :)
|
Ovo s gugletovim DNS-om ti sigurno radi i nije komplicirano - samo to promijeniš na mrežnoj :)
|
Zaboravih kak se to radi :D
Evo slozio, prefali mi forum :srceko: btw, fali vam neki smajlic sa srcekima http://www.forum.hr/images/smilies/biggrinlove.gif |
.. ili editiras C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file i unutra piknes:
91.235.171.59 forum.pcekspert.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na njemu promjenis, i google DNS pokupi izmjene u ispod 5 minuta. Citiraj:
|
Citiraj:
hafthorr, dvaput sam kliknuo na DNS i premišljao ali jaaaaaako ne želim da dns i server budu kod istog providera. jako jako :) |
Opet nema Win8 teme. :D
|
Tako je. :) Evo nove. Unutar nje je sve napisano. http://forum.pcekspert.com/showthrea...28#post2340828
|
kako fino sad ide forum, najbolje od bilo kojeg na kojem sam bio.
|
Danas, svaki post koji napišem, baca mi 502 gateway. Kliknem refresh, post je objavljen ali mi cvili da je duplikat.
Jel to neki trenutni problem ili? ;) |
evo i ja probao malo trollati na samsung temi, al baci mi 502...ko da zna da hocu sranja pisati :D
inace, isel sam provjeriti i vidim da mi je post prošao makar se pojavio 502 s crtom :D |
U vezi 502 i 504 errora... znam zašto se događaju, ali popravljanje zahtijeva nešto tune-anja i nije brzinski fix.
Ali, ovaj vikend sam uzeo za sebe i ne mogu se vratiti u ZG zbog snijega :) Stoga... ako se nekome fakat često događa, probajte logoff, očistiti c.sve cookie sa *.pcekpsert.com, očistiti cache, i onda se ulogirati. Pomaže malo, ali se svejedno zblesira nakon nekog vremena. Sorry. Popravim čim se vratim. |
Skužio sam.
Kad postavite novi post, neka on trkelja i grunta koliko oće, samo otvorim novi tab i u novom tabu PCE forum i već vidim svoj post, a u tabu di sam pisao i dalje se nije pojavio i na kraju izbacio 502/504 ;) nije problem. |
ma da, malo kenja no nije jaaaako gadno :D
|
Post/PM prođe, ali izbaci 504. Valjda forum grunta zbog tapatalka :D
|
meni se zblesiralo na žderonjama
kliknem pošalji brzi odgovor...ovaj nest vrti gore u tabu da me na kraju baci u napredni editor i posalje poruku da moram cekati 30sec na objavu evo, i sad na ovoj temi :) vrti 15 sec, baci u napredni i veli da cekam jos 15 sec na objavu posta edit posta zato radi ko urica :D |
3-4 puta zaredom 504 :stoopid:
EDIT: 3 posta na žderonjama i 2 ovdje, svaki put... |
Citiraj:
|
Probao to što Horza kaže ali i dalje kod PM-a kenjavi. Dugo se u firefox tabu drlja Connecting... i na kraju izbaci Gateway 504.
|
jes, danas će to vjerojatno biti sređeno.
|
Citiraj:
|
Meni sad radi normalno. Do prije par minuta mi je bacalo gluposti, ali sada radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |