![]() |
Đaba za to kad nema opcije paypal. Drugo me ne zanima.
|
mah, više virujem aliexpressu nego paypalu, iskreno.
|
Zašto ne vjeruješ paypalu ?
|
Citiraj:
Da... Provjereno funkcionira. Prije par dana došao Mi A2 Lite 4/64. |
Citiraj:
Pogledaj na Geekmaxi ..... Dostava je sa EU skladišta a imaš dostupan i kupon za popust do kraja mjeseca |
I dalje je honorbuy daleko jeftiniji od tog geeka.
Dostava iz Italije u roku 2 dana max, cijene od 10-15% jeftinije. Reklamacije se vrše u Sloveniji, što je još jedan plus. Poco je čak 30 EUR jeftiniji. |
Citiraj:
|
Ima.
|
Sa EU skladišta?
|
Koliko vidim piše: EU Warehouse shipping.
|
Citiraj:
|
|
DHL from China.... Nema EU opcije
|
Onda nešto krivo gledam.
Ali svejedno, jeftinije nego geek i dođe za par dana. |
Citiraj:
|
300$ + pdv +10$ carinski troškovi +200$ dostava = 585$ za robotski usisavač prve generacije
Svaka čast Honorbuyu ali u ovom slučaj nije ni blizu povoljnog |
Da, tek sada to vidim.
Previše je to u svakom slučaju. Frend je uzeo prije 6 mjeseci od njih iz EU, poštarina bila nekih 20EUR. |
matere koliko ga tu xaomi modeli
kaj da so samsungi i kaj ja znam ženi uzet .. ajfon joj prodal :D kaj da uzmem, a da je f rango 7,8,x modela ha ? |
Ovako, neki moj redoslijed (najjeftiniji prema najskupljem, ujedno i prema najboljem):
Redmi Note 5 - 1200kn Mi A2 - 1700kn Pocophone F1 - 2400 Dalje ne pratim baš previše, ali imaš Mi8 koji je odličan i imaš Mi Mix 2 i 2s koji su odlični, to su mobači od 3000+kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Koliko vam traje prosjecno onaj processing kada narucujete preko alija?
(Mi Global Store) |
|
Pozdrav svima :)
uskoro mi istice pretplata za alacatel idol 4, pa se mislim uzet mozda redmi note 5 (4+64). Kako ste zadovoljni s njim, jeli se pokazao ok? |
Prezadovoljan. Za 1500 kn nudi jako puno toga. Ok ekran, dobra kamera, brz. Baterija od 10+ sota. Možeš jedino biti razočaran ako misliš da ćeš imati isto što i s 3500+ kn mobitelom.
|
Citiraj:
evo mogu se pohvaliti da su upravo sjeli. Sva srića nije bilo hitno. :) |
Citiraj:
Mislim da s tim telefonom može biti samo izuzetno zadovoljan ;) pogotovo kad vidi kaj dobije za 1500kn. jer ako mu je taj idol 4 bio ok, ovo će mu biti bomba :) Još kad vidi kolko mu baterija traje :D |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, sad mi je upao u oko i pocophone :D. To se jos ne zna kad ce bit u EU i po kojoj cijeni? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |