![]() |
Citiraj:
Panasonic RP-HT225 -kakvih 125kn, odličan zvuk, imaju potenciometar, preporuka. |
Ma ne sumljivo Azona je smece i to znam...i bjezim i od podloge za misa ako je njihova a kamoli od slusalica...zato san i reka da cu dobro pogledat... Jos cu pogledat di bi moga nac sta zgodno... Ima li u HGspota sta?
|
Pogledaj sharkoon floatic headset
potenciometar i 2m kabla |
pass na serveru je promjenjen???
|
Citiraj:
Headset- ja sam otiso u Kvark u bastijanovohj i za 17kn kupio. Za COD i skype je OK, je da usi postanu vruce nakon duzeg nosenja al kolko para tolko muzike, zvuk je cist Ok. |
Citiraj:
Citiraj:
|
kaj se dogadja sa serverom, taman mi je Zule pustio krv kad me izbacilo i sad javlja da je promijenjen pass, ne bi htio da Zule pomisli da sam zdimil od straha
|
novi pass je stupio na snagu mislim da ste ga i dobili...
|
Citiraj:
|
Slazem se CTF s vise igraca je zakon, nema puno kempoanaj i mora se taktizirat dobro ledja pokrivat, sma to s ekod nas tak i tak ne dela ( mislim team work)
|
http://img337.imageshack.us/img337/7...00203co.th.jpg
http://img373.imageshack.us/img373/9...00215by.th.jpg U ovoj mi je Mirko stvaral male probleme, ali sam ipak uspio izaci na kraj s njim :D http://img373.imageshack.us/img373/7...00221eu.th.jpg |
Citiraj:
|
Joj tak se lepe igrate i tu fiškalite i tužite se oko meje, a od flastera za moju omiljenu pucaljku jos nista :(
|
Ne znam, meni je ovaj server super, i niš mi ne smeta (dobro ajde, samo atha i zule :D ), na drugim serverima uopće ni ne igram, nego samo tu, tako da....
|
I ja isto igram samo tu, nikad nisam bil niti na jednom drugom serveru i mogu reci isto da je super... ugodno se zabavljamo i nist nam ne fali... no dobro svakome po jedna : cheers2 bi nam dobro dosla :D
|
ja odem na eliteserv britanski tu i tamo na bloody dogs i neki xy.
Bkoody dogs mi ide na zivce zbog previse cvehatera a eliterserv je OK osim kad dojde DM na red a ima 30 ljudi onda odem u spec jer mi to ide na qurac |
Citiraj:
Jedino me andeo nervira kad krene sa svojim gay forama al to je sve u duhu igre i nikome ništa ne zamjeram :) : hello2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da izac ce u doba COD3-a
Parallell to the release of their new game COD3 activison anounced that they have finished the testing for the punkbuster patch for COD2 :D:D:D:D : hitthewaa : |
do-bra! :D a tako che na kraju i biti....
|
evo meni dosta za danas. dobro pucanje,iako nas je bilo osjetno manje nego jučer...
najbolje je bilo kad je SFOR popizdil jer nije imap snipe :LOL: |
Ma nikako one rusevine prozvakat...nmoram jos vjezbat..ima mali miljun mista di mozes kampirat..ka stvoreno za one sa dobrim zivcima...: sweating
Eto i prilika za isprobat ovo smece od Azone...bija popodne i uzeja slusalice/mikrofon 1.8m kabela + potenciometar za stelat zvuk za 57kn nije lose..lipo sidaju na glavu...a nadam se i da se dobro cuju... Meni ne izgledaju loshe..prosli putaih nije bilo nisam se nadao njima...:rolleyes: |
lijepo se chuju. svakako bolje nego moje.
jest da su moje i duplo jeftinije. :D :D |
Citiraj:
Stvar postaje malo jasnija kada čitate izjave sa svih strana npr. Sony, Microsoft i ostali da se radi na igračim konzolama i igrama slijedeče generacije. Znači zahebi PC pa nek kupuju konzole - over my dead body če iko moj to sranje ikad kupit: finger : :fuming: :grrr: : Machineg :smoke: Osim toga ja imam dojam da je IW namjerno natjeran da pusti poluproizvod na tržište - mislim na PC verziju - za X-sranje mi se hebe.: baad : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:rambo: Sam Moje fore su gay? Sam : hitthewa sta bis onda rekao za athu ili Bambi? :p Nego, slijedeci put kad te vidim na mapi dobiti ces MP44 s leđa! :D |
Pozdrav svima. Sinoć sam prvi put igrao na PCE serveru. Svidilo mi se, osjeća se neka kućna atmosfera, prisnost i međusobna povezanost okupljenih. Svakako dolazim i danas.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |