![]() |
Citiraj:
Close & personal style :D |
Odigrao sam dns prvi game i sviđa mi se, no imam pitanje u vezi premiuma.. ovo nije pay to win igra?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nista od toga, uninstall :D
|
Zašto ništa? Objasni? Može se igrati viši Tier bez premiuma. Tak i tako ne igraš stalno visoke tiereve, a i lova se sad već dobiva sa raznim zastavicama i ostalim dodacima.
|
Zato što mi se neda igrat nešto gdje moram dugo igrati da bi imao ne znam, brodove, opremi itd. a onaj tko to plati moze odmah imati.
|
Citiraj:
mislim da mitra nikad nije imao premium account a ima 2 ili 3 t10 broda, tako da moze se... |
Citiraj:
|
Kao sta su vozaci Tirpitza u 99% katastrofa. Ekipa kupila T8 BB i misli da je uhvatila boga za jaja. E pa nije.
Putem do t10 naucis prednosti i mane brodova, domet torpeda od DDova i cruisera ovisno od tome cija je zastava. Naucis gadjat i izbjegavat salve. Nema igraca koji je skocio u T10 sa pay2win emtodom da zna sta radi. Tamo se greske skupo kaznjavaju, a to kosta. Na tim se likovima farma dmg i exp :) Samo igraj i zabavi se, mozes do svega doc bez premiuma. |
a i generalno je t7-8 neki gold spot za dobre i zabavne partije tako da ne trebas zuriti u t10, ionak u tim visokim tierovima zna bit previse kampanja
|
Ovo mogu okarakterizirati kao los pokusaj tenkova na vodi.
|
Citiraj:
|
Ma pusti, ima 20 postova na forumu a 13 je nabio u pola sata danas. Farma se post count za trznicu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako nema, ima 274m main gun disperziju, a ako ides na SecBuild nemas bas izbora.
Jedino sta nekad topovi pogadjaju ok, a nekad sa 5km nemozes pogodit apsolutno nista. Amagi u istom ranku ima disperziju 211m, sa modulom za accuracy. |
Citiraj:
Nevezano, članak o Montana klasi i razlikama od Iowe. |
Stealth buff? Ili samo imas srece za sada, opet to dodje na svoje sa vremenom.
|
Citiraj:
|
Ta disperzija na njemcima je toliko RNG based da je to strasno. Jednostavno po meni imas srece jer niko mi nemoze objasnit da sa 5km to cudo promaši mapu a ne battleship broadside(na releaseu i danas)...
|
Citiraj:
Doduse, vidio sam na Arlios YTu kako je netko sa Bmarkom na 17.9km uvalio 5 citadela u jednoj salvi na Moskvu. U zivotu nisam tako nesto dozivio. Mene sa par kilometara topovi trolaju da bi razbio nesto. https://s8.postimg.org/n6ejvzx41/How.jpg |
Vjerojatno ste već ovo odradili, ali ako je nekome promaklo mogu se lijepi šoldi zaraditi prodajom iz inventorija
https://www.youtube.com/watch?v=ikUsLIUDQaE Prošli tjedan kupio Bismarcka. Trenutno meni najzabavniji brod za igrati |
Ubila me u pojam ova sezona ranked.
|
Citiraj:
Ili kad se cijeli tim dogovara kako ce, a netko sve po svoju i eto poraza. Zajebi to. |
Citiraj:
Fuso u T6 je bila uzivancija + Tirpitz u T8 Ovo sad je patnja. |
Isplati li se igrati s nosačima? Do sada ni jedan nisam probao a počeli su me zanimati.
|
Prije su nosaci bili seal clubberi, sad nakon rebalansa...well..... gotovo ih nitko ne igra. Napravis po 200k dmga, i zavrsis sa parama u minusu.
|
Kupio Zao, taj brod je totalni firestorm.
Jbt,bez po muke u 10 partija 150k dmg. Engage,disengage,paljenje na daljinu,teror po BB... Skoro OP brod A tek ona torpeda sa T10 DD. Uživao sam u Ibuki,a ovo je upgrade masivni. |
Je, Zao je odlican brod. Za firestorm terorizam.
Za dogfight, bas i ne. Konkurencija mu ima bolje i brze topove. Hindy ima bolji arc torpeda i bolji reload i brze turete. Moskva je opremjena railgunovima i sprijeda neprobojna, a DM ima RoF 2:1. Englesko smece ne racunam. U CA dvobojima dobija bolji igrac, al ako ides okrenit dupe da bacis torpeda, odavno si mrtav. Ali si zato strah i trepet BBova :) A i nemoj AP podcjenjivat, zato je dobar onaj reload skill (tj, gotovo obavezan), jer ako vidis da ti netko ide dat broadside a ti reloadas 13 sec, prodje prilika za citadelovanje. Toga sam se naigrao i to je velika mana. I samo zato sta imas 12 cjevi, nemoj mislit da moras iz svih 12 pucat, to ti je navlakusa samo takva :) Al uzivat ces sa brodom, to je garantirano. |
Citiraj:
Znoj me oblije u tim partijama. I natucem 115k u prosjeku. Sa Zao, laganini pijuckam kavicu i palim brodove okolo. Čisto opuštena igra i 150k. Baš ću pogledat što sam stavio na Zao kad dodjem doma pa ti usporedi sa svojim setupom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:58. |