![]() |
Povlačim ovo gore napisano :D, sportsdevil addon iz colossus repositorija, acestream linkovi postojani, ruski i spanjolski :), barem što se tice nogometa. Kad se instalira sportsdevil, imate pod live sports, barem sto se tice ovih jacih utakmica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos bolji
http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-....c100005.m1851 Koji libreelec (verziju) sad stavljate, da radi stabilno? |
Zadnju aktualnu
|
8.1.9 je zadnji stable..
Poslano sa mog LEX720 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
ala ce bit dispute-a na Ebayu.. :D
ja sam vec triput nasjeo.. Poslano sa mog LEX720 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog LEX720 koristeći Tapatalk |
Zašto paypal, šta ne rješava ebay to? Nikad dosad nisam na paypal otvarao dispute, samo ebay i 100% dosad u moju korist.
|
Citiraj:
uglavnom ste me skuzili ne.. Poslano sa mog LEX720 koristeći Tapatalk |
Nerealno jeftin box... Fejk 💯 %
|
Ima li trenutno gdje na lageru nexbox a95x na EU skladištu?
Neda mi ga se čekati mjesec dana i još na to sve plaćati pdv i carinu... |
Meni doša V88 MarsII, ja mislim najjeftiniji box na trzistu, jos imao kupon kupio ga za finalnih 10 dolara :D
Prvi dojam, suprajz, radi, i podržava miracast na njega s moba :D |
Drugi dojam, na drugo paljenje ne radi :p android logo pa black screen
|
hahahah.. pobjeda.. :D
from my LEX720 |
Pozdrav svima.
Kupio sam MXQ pro 4k isključivo za gledanje filmova sa HDD od 1Tb. Pokrenuo sam prvi film War for the planet of the apes i na 2 sata i 6 minuta prekine film i prebaci me u meni. Znači svaki film koji je duži od 2 sata i 6 minuta prekine. Zna li netko u čemu je problem? Hvala. |
Jesi probao više filmova ili samo taj jedan? Možda negdje u opcijama ima nešto u vezi power savingsa koji reagira na 146 minuti.
|
Možda i da proba sa drugim video playerom upalit?
Poslano sa mog Moto E (4) Plus koristeći Tapatalk |
Probao sam nekoliko dužih filmova i svi se prekinu na 2:6, a kraći filmovi idu normalno do kraja. Da probao sam sa svim playerima koje ima. Probat ću pronači power saving možda je u tome caka.
Na internetu nitko nije imao takvih problema osim na nekom samsung televizoru koji je isto tako prekidao duže filmove. |
Radi! Filmove sam pokretao iz drugog menija. Sada kada ih otvaram iz glavnog menija ide sve super.
|
Imam problem s bennu addonom od zadnjeg updatea. Na windowsima radi. Na boxu mi nece prikaze meni. Zna li ko?
|
Pozdrav,
trebam preporuku za neki jeftini box cijenom do 160kn, namjena samo za gledanje filmova (x264), po mogućnosti da ne krepa nakon par pokretanje... Jel imam takvog nešto? :) Starci mi imaju 3g star Sony LED Tv i titlovi su užasno sitni kod gledanja filmova preko USB-a i nažalost nema mogućnost povećanja tako da im tražim neko jeftino rješenje... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jeli imao ko boxeve s s905 i s912 - ima li primjetne razlike ?
|
Može preporuka box-a do nekih 400kn. Od aplikacija bi koristio youtube, kodi, acestream, sopcast, terrarium.. Neko povremeno osnovno surfanje. Netflix ne bi koristio. Jel moguce u taj budzet strpati nesto sa 2/16gb jer mi nekako ovih 1/8gb zvuci kilavo.
|
Citiraj:
Nema u Libreelec-u. |
Citiraj:
|
Ako netko ne želi čekati, ima u Kauflandu za 350kn, sasvim ok-2g jamstva.
(bolje nego slanje u Kinu) https://image.prntscr.com/image/4HbF...2wGa1WQqg.jpeg Inače je oko 30$-> 200kn+ PDV+ 55kn carinskih troškova oko 300kn slični ovom iz Kine uz čekanje mjesec dana i upitnog jamstva. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |