PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2011/2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216976)

Hamm 18.04.2012. 10:39

Primjer tome kako ne znaju smo vidjeli u zadnjoj utakmici. :D

Router 18.04.2012. 10:44

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2145978)

@router..ma roben je dušica od čoeka. :) Ne bi on nikoga ozlijedio. :) Ono je išao na loptu ali eto tak je ispalo. :) Doduše malo s đonom ali bože moj! :D

Citiraj:

Autor Guls (Post 2145980)
Ma onaj start robbena nije niš strašno, ne znam zakaj je panika oko toga. Frajer je išao na loptu i loptu je i udario, a ne protivničkog igrača po nozi. Možda ga je dotakao eventualno.

Treba razlikovati situacije kod takvih prekršaja, samo što se svaki takav start kategorizira kao žuti karton. Ako govorimo o onoj opasnoj igri iz prvog dijela, jel...

Da, o potezu s kraja prvog dijela govorimo :) onom potezu koji je vrlo lako mogao biti nešto ozbiljnije poput loma. išao je jako neoprezno, i to kao takvo je dovoljno.razlika izmedju njegovog poteza i onog od marcela s kraja je samo u tome kaj je marcelo bolje pogodio. oba su prošla preblago čini mi se.

Nego, ko sudi danas? opet neki skandinavac? :D

Roberto 18.04.2012. 10:54

Citiraj:

Autor Guls (Post 2146015)
Ja mislim da im Čelski može utrpati i 10 komada. Zašto ne? Nije Barca nepobjediva, dapače... par neraspoloženih igrača, malo nervoze i živaca, neopreznosti i eto par golova od Curice.

Mda. U teoriji mogu i deset komada :D

Naravno da Barca nije nepobjediva, itekako ih s emože dobiti, ali utrpati ovoj Barci pet komada u jednoj tekmi je gotovo nemoguće. Samo ako im svi igrači budu već mislima na subotnjoj tekmi i da kiksaju svi totalno. Mogli bi odlutati na subotu, ali neće to prouzročiti pet komada u njihovoj mreži.

ne znam ni sam kad im je netko pet komada utrpao.
Za tako nešto treba biti jaaako učinkovit u napadu i spreman na opake kontre, a to Čelzi nije.

Guls 18.04.2012. 11:04

Dobro jel mi zbilja moraš uništiti večer? :D

Realno je da će Barca dobiti, i to s pola snage, no nekako se nadam da će Čelzi zabiti prvi gol, samo zbog utakmice. Živo me boli tko će proći dalje :D

Flood 18.04.2012. 11:08

Citiraj:

Autor Router (Post 2146023)
Da, o potezu s kraja prvog dijela govorimo :) onom potezu koji je vrlo lako mogao biti nešto ozbiljnije poput loma. išao je jako neoprezno, i to kao takvo je dovoljno.

Djon je djon i to je oduvijek bio zuti karton...do tada ko se boji loma nek igra sah:)

Roberto 18.04.2012. 11:21

Citiraj:

Autor Guls (Post 2146029)
Dobro jel mi zbilja moraš uništiti večer? :D

Realno je da će Barca dobiti, i to s pola snage, no nekako se nadam da će Čelzi zabiti prvi gol, samo zbog utakmice. Živo me boli tko će proći dalje :D

Ma sam si si kriv kad očekuješ golijadu Čelskog :D

I meni je svejedno, nek bude dobra tekma, pa nek Čelzi da i prva tri gola :D
Iskreno bih volio da Bayern osvoji LP.

Router 18.04.2012. 11:29

Citiraj:

Autor Flood (Post 2146031)
Djon je djon i to je oduvijek bio zuti karton...do tada ko se boji loma nek igra sah:)

hehhe, jel ta analogija bi vrijedila i za Eduarda i njegov lom? neoprezno je jednako kažnjivo, bez obzira na posljedice i pravu namjeru, sportski žar ili nesportski obračun.

Večeras bi baš neki X mogao biti, 0-0 :D

dean225 18.04.2012. 11:33

Roben trebao dobit crveni? Heehehee.. da bio je to dzon, ali dzon na loptu. Čisti žuti. Isto tako mi se čini da se marcelo okliznuo prije onog starta i da nije bilo baš toliko brutalno.. i to je ok žuti.
Dalje, chelsea večeras neće izgubit!! Šta je vama, pa ovo je polufinale lige prvaka.. štoviše bit će zanimljiva borba sa 60/40 sansom u Londonu za chelsea.

Guls 18.04.2012. 11:35

Drugo je džon na stajnu nogu, a drugo je džon u zraku... džon u zraku ne bi ozlijedio pticu, a kamoli igrača. Naravno, osim ako nije usmjeren u područje glave :)

Router 18.04.2012. 11:39

Citiraj:

Autor Guls (Post 2146047)
Drugo je džon na stajnu nogu, a drugo je džon u zraku... džon u zraku ne bi ozlijedio pticu, a kamoli igrača. Naravno, osim ako nije usmjeren u područje glave :)

A u koljeno kad pogodi? ili natkoljenicu? ozlijedi vrlo lako kad proleti zrakom u žaru dolaska do lopte ili zaustavljanja protivnika. i boli, provjereno :D
Da ne ispadnem pizda veća od one koje jesam i cjepidlaka veća od one koja jesam, sudjenje jučer gospodina Weba je bilo ok, tenzije na terenu su bile medju igračima, ali završilo je dobro. I Bayern zasluženo nosi gol viška u Madrid. Da je Ivica ušao, nosili bi i dva možda :D

Guls 18.04.2012. 11:48

Ha gle, ako te džon pogodi u koljeno, ajde, može biti boli, ali baš da bi bio ozbiljno ozlijeđen... jedino da je taj džon namjeran i usmjeren direktno u koljeno, a ne u loptu. I to mora biti udarac u koljeno sa strane gdje onda dolaze ligamenti u opasnost, ali to onda više nije nogomet već kyokushinkai :D

meni je uvijek nadrapala stajna noga, ali ovi dueli gdje smo bili ko baletani u zraku nikad nisu završili tragično za nikoga...

Flood 18.04.2012. 11:52

Citiraj:

Autor Router (Post 2146050)
A u koljeno kad pogodi? ili natkoljenicu?

Usporedjujes kruske i jabuke...nije isto postaviti djon na loptu ili uletiti djonom u koljeno :D jedno je zuti,drugo crveni karton :)

edit:
gol za 1:0,da li je igrac utjecao na igru i kao takav bio u zaledju ili je sve regularno ? Bas me zanima,mozda bude danas oko sokolovo pa da razjasni :D po meni ofsajd i gola nema,budemo vidjeli,iako jako je napucao... :)

Hamm 18.04.2012. 12:13

Dvojbeno ali pošto se radi o realu nije mi stalo! :D Igrač nije dirao loptu ali je smetao. :)

robert7 18.04.2012. 12:16

Mislim da nije, jer nije loptu dirao ( vec je štrajfala Pepea ), isto tako nije ometao golmana vec se micao u stranu, a i da se netko buni ako je bio offside, onda je realno rec da je trebao biti i penal posto se lopta od ruke odbila do riberya...

Al naravno da se Real zali na sve, a sudac je vise nego ocito navlacio za njih...

Hamm 18.04.2012. 12:18

Kako može biti penal ako bayernov igrač igra rukom u realovih 16 metara? :p

dean225 18.04.2012. 12:18

Igrač nije dirao loptu, ali nije ni smetao golmanu.. pa nije na to zaleđe reagirao ni Iker ni cijeli Real..obično svi potrce na sudca..
Real je bio sramotno loš za svoju kvalitetu i izgubio bi ovako ili onako..

robert7 18.04.2012. 12:21

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2146079)
Kako može biti penal ako bayernov igrač igra rukom u realovih 16 metara? :p

Velim da se lopta od ruke odbila do Riberya, znaci da je nekog ( neznam tocno koga ) od Realovaca pogodila u ruku i odbila se do Riberya :D

Flood 18.04.2012. 12:26

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2146080)
ali nije ni smetao golmanu..

Ovo pitanje me muci...kako nije smetao ako se gibao u 5m ispred golmana :)
uopce me ne zanima o kojem se klubu radi,vec opcenito situacija

robert7 18.04.2012. 12:28

Ometanje golmana nije ometanje njegovog pogleda, već isključivo ometanje fizičkog pristupa golmanu lopti ( znači građenje i slično, učestala pojava kod kornera ).

Da ga je lopta dirala, bio bi offside, a ovako pošto ju je Pepe dirao, nema govora o offsideu

Flood 18.04.2012. 12:48

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2146089)
Ometanje golmana nije ometanje njegovog pogleda

Nije ?:)

Koga je lopta dirala?

robert7 18.04.2012. 12:51

Ne, sto znaci da se svi igraci moraju maknuti da on jasno vidi loptu?

Ometanje golmana je iskljucivo fizicki kontakt sa golmanom, znaci dodirivanje ( koliko god ovo gay zvucalo :D )

ShanTech 18.04.2012. 13:43

:D
http://gol.dnevnik.hr/clanak/champio...-utakmice.html

Ko danas sudi?

Felix Brych

Juice 18.04.2012. 13:45

Predviđeni sastavi
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56217999_n.jpg

Možda Robi opet iznenadi potpuno

edit
al mogla bi bit i ovakva postava barce
http://i41.tinypic.com/ehyro2.jpg

Hamm 18.04.2012. 13:54

Rekao bi da se da složiti drugačije postava chelsea ali neću nikaj jambrati jer je do sada roberto fakat odradio super posao. Od uništenog chelsea s nikakvom igrom do čvrstog chelsea s ružnom igrom. :D :D

Jelc 18.04.2012. 14:07

Da je sudac čemu-svakom valjaču odmah po žuti i mir, ako se buni još jedan i pa-pa:)

Ko bu to gledal večeras a ne volim ni jedne ni druge?:stoopid::D

A u subotu ista pjesma...:suicide:

Hamm 18.04.2012. 14:10

U subotu treba uzeti makar pet litri pive i tonu kokica! :D Biti će bolje nego predstave u Gavelli (dramsko kazalište). :D

Jedva čekam večeras. :D Gledam tekmu sa dva zagrižena barcelonaša i jednim vjernim fanom chelsea (2v2 :D). :D

Doink the Clown 18.04.2012. 14:19

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2146169)
Da je sudac čemu-svakom valjaču odmah po žuti i mir, ako se buni još jedan i pa-pa:)

Ko bu to gledal večeras a ne volim ni jedne ni druge?:stoopid::D

A u subotu ista pjesma...:suicide:

Pa tebi je onda najlakše, ne moraš gledati i bok :D

Hamm 18.04.2012. 14:20

I dalje se čeka ivan77 da kaže tko će danas dobiti! :D

Zapravo rekao je! :D

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2145521)
Dinamo , 1,6 + Real 2,90 + sutra barca 1, 80 !

Znači "pogodio je real". :D Eto nadam se da će isto tako "pogoditi" i barcu. :D

Jelc 18.04.2012. 14:35

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2146173)
U subotu treba uzeti makar pet litri pive i tonu kokica! :D Biti će bolje nego predstave u Gavelli (dramsko kazalište). :D

Jedva čekam večeras. :D Gledam tekmu sa dva zagrižena barcelonaša i jednim vjernim fanom chelsea (2v2 :D). :D

Čisto sumnjam da bu dobar nogomet kao sinoć:)

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2146182)
Pa tebi je onda najlakše, ne moraš gledati i bok :D

Pa gledal bum jer nema ništa pametnije a i zanimljivo je gledat glumatanje i leptiranje pred sudcem:)

Baš me zanima ko bu prvi zaurlal i pal...Messi ili Drogba:p

burmuz 18.04.2012. 14:39

Prekršaj Robbena : opasna igra - žuti karton. Marcelo : prekršaj s leđa - žuti karton.
"Namjerno ili nenamjerno" ako ćemo tako svi su fauli namjerno, jedino ako imaš tikove pa se brecneš na igrača :D
Uostalom, tko igra nogomet zna da, ako te netko odvali namjerno boli isto i kao slučajno :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09.