![]() |
Primjer tome kako ne znaju smo vidjeli u zadnjoj utakmici. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego, ko sudi danas? opet neki skandinavac? :D |
Citiraj:
Naravno da Barca nije nepobjediva, itekako ih s emože dobiti, ali utrpati ovoj Barci pet komada u jednoj tekmi je gotovo nemoguće. Samo ako im svi igrači budu već mislima na subotnjoj tekmi i da kiksaju svi totalno. Mogli bi odlutati na subotu, ali neće to prouzročiti pet komada u njihovoj mreži. ne znam ni sam kad im je netko pet komada utrpao. Za tako nešto treba biti jaaako učinkovit u napadu i spreman na opake kontre, a to Čelzi nije. |
Dobro jel mi zbilja moraš uništiti večer? :D
Realno je da će Barca dobiti, i to s pola snage, no nekako se nadam da će Čelzi zabiti prvi gol, samo zbog utakmice. Živo me boli tko će proći dalje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I meni je svejedno, nek bude dobra tekma, pa nek Čelzi da i prva tri gola :D Iskreno bih volio da Bayern osvoji LP. |
Citiraj:
Večeras bi baš neki X mogao biti, 0-0 :D |
Roben trebao dobit crveni? Heehehee.. da bio je to dzon, ali dzon na loptu. Čisti žuti. Isto tako mi se čini da se marcelo okliznuo prije onog starta i da nije bilo baš toliko brutalno.. i to je ok žuti.
Dalje, chelsea večeras neće izgubit!! Šta je vama, pa ovo je polufinale lige prvaka.. štoviše bit će zanimljiva borba sa 60/40 sansom u Londonu za chelsea. |
Drugo je džon na stajnu nogu, a drugo je džon u zraku... džon u zraku ne bi ozlijedio pticu, a kamoli igrača. Naravno, osim ako nije usmjeren u područje glave :)
|
Citiraj:
Da ne ispadnem pizda veća od one koje jesam i cjepidlaka veća od one koja jesam, sudjenje jučer gospodina Weba je bilo ok, tenzije na terenu su bile medju igračima, ali završilo je dobro. I Bayern zasluženo nosi gol viška u Madrid. Da je Ivica ušao, nosili bi i dva možda :D |
Ha gle, ako te džon pogodi u koljeno, ajde, može biti boli, ali baš da bi bio ozbiljno ozlijeđen... jedino da je taj džon namjeran i usmjeren direktno u koljeno, a ne u loptu. I to mora biti udarac u koljeno sa strane gdje onda dolaze ligamenti u opasnost, ali to onda više nije nogomet već kyokushinkai :D
meni je uvijek nadrapala stajna noga, ali ovi dueli gdje smo bili ko baletani u zraku nikad nisu završili tragično za nikoga... |
Citiraj:
edit: gol za 1:0,da li je igrac utjecao na igru i kao takav bio u zaledju ili je sve regularno ? Bas me zanima,mozda bude danas oko sokolovo pa da razjasni :D po meni ofsajd i gola nema,budemo vidjeli,iako jako je napucao... :) |
Dvojbeno ali pošto se radi o realu nije mi stalo! :D Igrač nije dirao loptu ali je smetao. :)
|
Mislim da nije, jer nije loptu dirao ( vec je štrajfala Pepea ), isto tako nije ometao golmana vec se micao u stranu, a i da se netko buni ako je bio offside, onda je realno rec da je trebao biti i penal posto se lopta od ruke odbila do riberya...
Al naravno da se Real zali na sve, a sudac je vise nego ocito navlacio za njih... |
Kako može biti penal ako bayernov igrač igra rukom u realovih 16 metara? :p
|
Igrač nije dirao loptu, ali nije ni smetao golmanu.. pa nije na to zaleđe reagirao ni Iker ni cijeli Real..obično svi potrce na sudca..
Real je bio sramotno loš za svoju kvalitetu i izgubio bi ovako ili onako.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
uopce me ne zanima o kojem se klubu radi,vec opcenito situacija |
Ometanje golmana nije ometanje njegovog pogleda, već isključivo ometanje fizičkog pristupa golmanu lopti ( znači građenje i slično, učestala pojava kod kornera ).
Da ga je lopta dirala, bio bi offside, a ovako pošto ju je Pepe dirao, nema govora o offsideu |
Citiraj:
Koga je lopta dirala? |
Ne, sto znaci da se svi igraci moraju maknuti da on jasno vidi loptu?
Ometanje golmana je iskljucivo fizicki kontakt sa golmanom, znaci dodirivanje ( koliko god ovo gay zvucalo :D ) |
|
Predviđeni sastavi
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56217999_n.jpg Možda Robi opet iznenadi potpuno edit al mogla bi bit i ovakva postava barce http://i41.tinypic.com/ehyro2.jpg |
Rekao bi da se da složiti drugačije postava chelsea ali neću nikaj jambrati jer je do sada roberto fakat odradio super posao. Od uništenog chelsea s nikakvom igrom do čvrstog chelsea s ružnom igrom. :D :D
|
Da je sudac čemu-svakom valjaču odmah po žuti i mir, ako se buni još jedan i pa-pa:)
Ko bu to gledal večeras a ne volim ni jedne ni druge?:stoopid::D A u subotu ista pjesma...:suicide: |
U subotu treba uzeti makar pet litri pive i tonu kokica! :D Biti će bolje nego predstave u Gavelli (dramsko kazalište). :D
Jedva čekam večeras. :D Gledam tekmu sa dva zagrižena barcelonaša i jednim vjernim fanom chelsea (2v2 :D). :D |
Citiraj:
|
I dalje se čeka ivan77 da kaže tko će danas dobiti! :D
Zapravo rekao je! :D Citiraj:
Znači "pogodio je real". :D Eto nadam se da će isto tako "pogoditi" i barcu. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Baš me zanima ko bu prvi zaurlal i pal...Messi ili Drogba:p |
Prekršaj Robbena : opasna igra - žuti karton. Marcelo : prekršaj s leđa - žuti karton.
"Namjerno ili nenamjerno" ako ćemo tako svi su fauli namjerno, jedino ako imaš tikove pa se brecneš na igrača :D Uostalom, tko igra nogomet zna da, ako te netko odvali namjerno boli isto i kao slučajno :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |