![]() |
Jesam ja ostario ili su se Futurama i Simpsoni pokvarili?
|
Upravo rokam lude 70, prije ih nisam toliko cijenio ali danas mogu reci da se znam nasmijati do suza :D
Također preporuka walking dead i breaking bad |
Pogledao i 4. epizodu Falling Skies, prve 2 su mi bile ok, ovo je sad već preseravanje, i to postaje sapunica. Ovaj ovome, ovaj ovome, ovaj pak onome tamo...
Oni su s alien-a prešli na političke fore. Ali budem otpratio sezonu do kraja. |
Počela je Under the Dome.
|
Da, malo mi retardirano djeluje. Od početka mi djeluje da će biti neka drametina teška ili zbrda zdola tipa Lost. Anyway, bumo vidjeli!
|
Citiraj:
Bljedunjavo, ali nije loše. Bitno da u prvoj epizodi nisu odmah pokazali cijelu priču. |
Citiraj:
Meni se jako svidja i nadam se bude jos bolje... Mislim S.King...mora biti dobro |
|
Nemam vremena pratiti ovu temu ali po prijavama vidim da ste se opet razmahali sa "skidanjem"
Tko nije, neka još jednom prouči pravila foruma. Posebno ovaj dio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203058 Svaka slijedeća prijava donosi ban sa random dužinom trajanja :D |
pogledao sam sve sa svih top lista najboljih ikad, osim wirea, nekako me strah zbog toliko pretjerivanja koliko je dobra, da ce me razocarat :D, jos moram sonse pogledat isto al pomalo, vecina svega ostalog odradjena
ukljucujuci 510 epizoda simpsona, i nekome gore komentar, nisi ti ostario simpsoni su postali losiji :D |
jedino što si krivo napravio je da si izostavio the wire ;)
|
ovaj Under the dome samo nakon trailera izgleda totalno jadno i generic. Fakat ko da ti redatelji, producenti i kajtigajaznam koji sve uopce nemaju vise ideja za serije. A svaku seriju koja imalo dobro krene pretvore u obiteljsku dramu (a to mi je najvise mrsko od svega). A najnoviji primjer je Falling Skies.
Kaj se tice sitcomova, za nasmijati se i pustiti mozak na pasu mogu preporuciti: 2 Broke Girls Za razliku od ostalih ova serija mi ima poprilicno dobre fore, i jako mi je ... "prirodna" ... uostalom serija koja sere po hipsterima svaku epizodu nemre biti losa :D Takoder i The Exes isto nelose, znaju dobre fore biti :) |
Počela 8. sezona serije "Dexter".
|
Yep
|
Prijavio se za statista u GOT novoj sezoni.
Sredit ću si nekako tih mjesec dana slobodno, nadam se da pozivu :goood: http://www.embassyfilms-casting.com/ |
od onog što se trenutno nudi i što gledam "The Killing" mi je najbolji ... super mi je ekipa i ta tmurna kišovita atmosfera Seattle-a
|
Počela sam gledat 666 Park Avenue. Za sad dobra i zanimljiva serijica :D
|
Emitirana prva epizoda treće sezone Luthera:zdero:
|
Ovaj Falling skies postaje sranje isto ko i walking dead sto je postao.
Sve ove sci-fi serije nove smeca, reziseri i ekipa kao da ne kuzi da serija mora zavrsit nekad. A last second save scena ima na bacanje, ogavno. |
:chears: |
Citiraj:
Ljudi, šta je s Breaking bad? Kad to misle završiti s tim pauzama da počnem gledati zadnju sezonu u miru :D |
Odlican je Luther, pogledo jos prije 2 sezone jedva cekam ovu. Kad izlazi Sherlock nova sezona?
|
Gleda itko Vikings? Nakon prve sezone, druga se željno iščekuje :D
|
Luther je zakon,tnx na info za nastavak.
a kaj je s arrow? |
Citiraj:
Sherlock na jesen kreće (to je bila zadnja info kaj sam imao dok sam zadnji put tražio) |
Citiraj:
A Luther...ima on svojih fanova, nismo baš tolko usamljeni;) Doduše ja genelrano volin BBC produkciju. |
Citiraj:
Od jučer prestao s gledanje true blood i dextera. O bože kako loše. :D |
Dexter odličan! Zatišje pred finalnu buru!
|
ukratko što sam gledao zadnjih mjeseci:
Mentalist - dobra serija za pustit mozak na pašu i gledat gl glumca kak direktno zna pitat sumnjivca jeli on ubio! Lijepi prizori i ambijent. Grimm - više bajka al vrijedi pogledat. Torchwood - vidi se da je koštala dosta. al engleska je a oni nisu u SF dobri kao u komediji - nisam ni odgledao sve Warehouse 13 - nisam još odgledao sve no djeluje mi prerazvučeno... |
Pogledao Under the Dome drugu epizodu. To bude jedno veliko ništa od serije :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:44. |