![]() |
|
Citiraj:
Ima to vec godina ali doslovno sam vidio kako je covjek iz unutarnje usao u skare jednom mladjem vozacu (decko mozda 20 godina) i onda mu trubio i na kraju poprijecio puta utom da se rasprave sto ga nije pustio "van" kruznog... Znaci mulac je stao popreko (k'o Cobra 11 ;)) i izaso iz auta i kroz prozor poceo lupat decka sakama i psovat sto ga nije pustio iz unutarnje van desno kad on skreceeee... nas tri auto stojimo u koloni i nikom nije jasno sto je ovaj auto poprijeko (prvo sma mislio da su se sudarili) dok nismo skuzili da ovaj "šaketa" i "pi...ara" decka kroz prozor i onda ode u auto i gas dalje sav ljut..... |
Citiraj:
Neki dan sjedim na kavi i komentiram kako ljudi ginu u prometu k'o mačke, kada ono ne prođu ni dvije minute, čujem udarac na križanju 10m od terase. Taksist od kakvih 50-ak godina izletio iz sporedne (sa STOP znakom), naišla mlađa žena na glavnoj, kočila koliko je mogla, ali djaba, ni ABS ne pomaže. Osobno su mi taksisti toliko puta oduzimali prednost da sam i prestao brojati. Vožnja po biciklističkoj na Jarunu im je također omiljena disciplina. Uglavnom, kada ih vidim ispred sebe, razina koncentracije poraste 300% i samo pratim njihov prvi potez, k'o u vesternima :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se već spominju taksisti u Zagrebu i njihova prometna kultura, zanimljivo je čitati natpise na vratima s nazivom tvrtke, u pravilu JDOO širom lijepe naše...
No, najveći šok, a nisam rasista, bio mi je kad sam u Borovju vidio kmicu kak vozi taksi šibenskih tablica...bit će zanimljivo kad se jednog dana pojave Sikhi za volanom taksija. |
Citiraj:
|
https://www.roadandtrack.com/new-car...-more-by-2022/
Vise elektronike u autima, pa i one koje preuzima kontrolu. What could go wrong (khm, boeing 737 max) |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://gizmodo.com/the-uk-and-eu-wi...evi-1833606896 Po meni, na stranu bilo kakva pozitivna stvar od ovog, više me brinu generalno ograničenja, nadzor, kontrola, itd. (ne samo u vožnji)... To je samo put prema lošem. |
buba... znaš da smo si dobri i tako to, ali fakat ima bučnijih guma i to debelo (a pritom ne mislim na tvoje hodajuće truplo) :D
v-šara je recimo užasno bučna (bilo koja), pogotovo na klasi koju ti i ja vozimo. |
Citiraj:
Neki dan slušam na radiu, murija radi akciju kažnjavanja za nedavanje žmigavca. Pa mislim si, stanite na izlaze iz kružnog toka i napunite mjesečni proračun u jednom danu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidjeh jutros Cupra SUV. Iznutra plastika izgleda jeftilen, nigdje traga kromu ili drvu,.. Uglavnom, niš posebno. Kao da je netko nekom VW SUV-u stavio drugu značku i ime.
|
Citiraj:
I mjerenje razine alkohola mi je sf. pod uvjetom da vozač svaki put prije vožnje ne bude morao puhati kao na drageru, kako oni misle to izvesti? Ti si trijezan, suvozač mortus pijan, po analizatoru zraka su svi pijani? Ti trijezan, voziš recimo gajbu pive u gepeku, naglo zakočiš, razbiješ tu gajbu i auto ti se izgasi jer mjeri alkohol u zraku. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Zasto samo ne napraviti turbo kruzne i gotovo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Najcesce ekipa za ZG tablicama hopsa preko. A iste cesto pokupi i tramvaj kroz kruzne :D
|
Ima di slika toga? :D
|
|
Je li to stvarno bilo potrebno tom gradu :D
Napravili su kruzi po onome sto smo mi davnih dana skicirali po Gmaps Zagrebackom rotoru tu u temi :D |
Citiraj:
i kad ce bit hakirani takvi sustavi? pa u roku odmah, cim bude krenulo u prodaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao testni poligon su bili izabrali pokrajinu sa većinskim muslimanskim stanovništvom gdje postoji po njihovim riječima teroristički pokret, gdje su navodno od svake osobe uzimali dnk uzorak i skenirali lice svake osobe. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Cekaj da banditos se toga sjeti, ili trump, i takve face poremecene, pa kad krenu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima tko iskustva s nosačima bicikala za kuku? Imam potrebu to kupiti, pa me zanima na što paziti i sl.?
Hvala. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:48. |
|