![]() |
|
Citiraj:
Auto je toyota, nisam baš sretan sa lakom, mekan je i svaki drek ga ošteti. Stari Avensis je bio 5x bolji po tom pitanju. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Inače crna, još ako je mekan lak je jako jako problematična za odradit kako treba. |
Odi kod Brbe u https://ph-detailing.hr/
|
Mene fakat zanima koliko uopce ima takvih klijenata ovdje za takav posao. Mislim tu vecina ekipe nema para za kupit set guma a kud platit soma eura za detailing.
|
Citiraj:
Uostalom vulkanizer je niže obrazovani sljaker a ne osoba koja se bavi izradom ili tehnologijom izrade gume Nikakve logike nema niti istine u tome. Guma se u zadnjem stadiju vulkanizira i nema nikakve potrebe da se suši ljepilo ili što god blebecu već ljudi. Mit... |
Citiraj:
Naravno da ima...nije mainstream, ali je zato i skupo. |
Citiraj:
Javi mi kad mozes na kafu pa ti pokazem auto nakon tretmana...ak ga stignem oprat :fiju: |
Citiraj:
edit: gledam na njihovom IG-u, bolje da nisam gledao :D :D |
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Aktivna je dosta detailing scena kod nas, neki od njih su PH, Black Pearl, Boss detailing, Pintar, BK detailing, Ronch, Epic-lab, itd...). Velika većina njih stavlja ovdje svoje radove
|
Citiraj:
Ovdje mi je teško zamislit da netko ide dat auto na par dana ''da ga se opere'' čisto poznavajući naš ''mogu ja to sam, zakaj bi dao pare'' mentalitet. Citiraj:
Pa bio sam na kavi s Pinslom prošli vikend, mislio sam da ćeš i ti doć :D |
Citiraj:
Uglavnom, što više opreme za što jeftinije. Hvala za savjete. |
Mislim da se BMW sa svojim grilom može sakrit ispred novog Lexusa LS600... :D
|
Citiraj:
On topic - on tu na Trnju uopce nema pranje, isključivo poliranje i detailing |
Citiraj:
|
Damn, fakat mi ga je vec pomalo zao koliko ga taj CL zajebava
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono sa brtvom je baš bilo, jao. Jadan. Sve sastavi i onda skoro sve opet van. Onaj original kvar sa brtvom, navarivanjem usisnika i slično je stvarno dokaz da se njemu auto jako sviđa. Netko drugi bi odavno odustao. |
Veli ekipa da naprijed postoji i regulator tlaka koji isto može biti sjeban, drugi vele da ga jebe zrak u sustavu što je isto lako moguće. No da, netko bi već sve to počupao van i radio konverziju na standardni ovjes :D
Ja sam se zajebavao sa zračnim ovjesom na Allroadu i to je isto milijun stvari koje mogu poći krivo no barem je pneumatika pa nemaš brige oko odzračivanja sustava i sve je puno jednostavnije :D Iako mislim da je lik fakat blizu da sve to složi. Meni je krvavo bilo kad lik napokon složi motor i onda skuži rupu na glavi. Ono što je zapravo smješno je da taj auto čak i nakon svega što je napravio na njemu i dalje neće vrijedit neke pare jer ih ljudi jednostavno ne žele baš zato što su rupe bez dna za održavanje. No, fora je imat tak nešto. |
Pozz ekipi.
Imali tko iskustva s panelima na vratima i tkaninom na njima. Naime, Megane 2 počela mi se odljepljivati tkanina na vozačkim i suvozačkim vratima, e sad ima li kakav sistem da bi se to ponovo zalijepilo a da se baš ne rastavlja i ne skida ta tkanina skroz s panela jel to mi izgleda kao nešto što više nikada ne bi sastavio da liči na nešto. Možda ući iglom i nekim ljepilom ili tako nešto. |
Skines je s panela, ocistis od ostatka ljepila, naneses ljepilo u spreju i vratis tkaninu. Tak sam ja odradio headliner na E36
|
Odakle ti ljepilo u sprayu??
|
Kupiš :D
Imaš u Bauhausu, Pevecu i sl sigurno. Tamo sam to uzeo u tak sličnim trgovinama. https://www.bison.hr/hr/proizvoda.10...epilo-u-spreju Ne previše stavit da ne prodre u tkaninu a opet ne premalo. Ja sam odradio headliner i držalo je super, mada ja sam kupio novu tkaninu koju sam lijepio gore. |
Ima toga u pevecu.
|
Ok, hvala.
|
Obavezno dobro očistis staro ljepilo... Inace si djaba krečio
|
Paz ovo: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Canta_(vehicle)
Ime su mu potrefili :D Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
|
Citiraj:
:goood: |
Ne vjerujem, nije nis naucio od Tylera :D
Bas je morao uzet valjda najgori BMW ikad proizveden. :roller: Al ok, 4k vrijede samo kotaci sa tog auta. Mada iskreno vise me zanima sto ce radit s Mishom na E34 M5 |
Citiraj:
No svejedno, Sreten u svom elementu. Cekaju se sljedeca videa :goood: |
Pa to je uobicajeno za svaki auto unazad valjda 35 godina.
Meni auto izgubi "cari" kad za nesto sto je uobicajena mana moras vadit motor van i cijelog ga raskopat. A i fakat ne vjerujem da auto jos uvijek nema problema s gumicama ventila, ili su vec bile mjenjane :D |
Spomenuo je negdje da slini rocker cover pa...
Jel postoji jači BMW-ov benzinski moor da nema problema s tim? :D |
Opcenito ne postoji BMW kojem ne curi ulje ali to ni pod razno reci tu ekipi iz exYu jer ovdje samo Alfama curi ulje. Slicno ko i rec da se VW kvari.
Blasfemija :D |
Vi hoćete reći da su Alfe manje na klocnama nego na kotačima?! :nono:
|
oni žele reći da ako nema ulja ispod alfe, nema ni u njoj
|
"Ulje je oko nas"
- Mulder, vozač Alfe Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk |
|
Mini mi trosi vise ulja nego goriva. BMW= Bavarska Alfa :)
Najvise me muci sta mi zaprlja pod od garaze i betonske kocke... |
Ja ne znam jel mi doma imamo nekog dobrog duha ili šta, ali ni na Astri G sa skoro 200k na brojčaniku, niti na CX-5 se ne troši baš nešto ulja, jedino mi se na Merivi dogodilo da se upalila lampica za ulje, ali ne jer ga troši već jer negdje na vakuum pumpi na alternatoru kapa pomalo tu i tamo, no garancija je prošla, a nije nešto strašno :D
Vidim neki drugi komentiraju da i na novijim Astrama s manje kilometara ide i po 3-4 deci na 1000km, pa da toliko ova naša troši bi natakao ulje svaka 3-4 mjeseca onda sad. Znam da je bilo i preko 12-13kkm u intervalu rađeno i nije falilo više od pola one crtice od maximuma do minimuma koja predstavlja 1L, znači 0.5L Nego, BTW, čime ukloniti nepoznatu mrlju s tapecirunga na krovu? Nešto se vozilo u autu i sad je od toga ostao lagano flek, ali ne znam od čega ni šta, malo me strah da kad krenem to čistit ne razmrljam još više |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |
|