![]() |
Obriši drivere od zvučne i pusti windowse da instaliraju svoje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E zanima me,ako vas ima vrsnih poznavaoca cod 4 promoda,kako se kretati uz ljestve recimo na crash ili backlot kada ides na top,a da budes necujan?
Probao sam razne kombinacije,ali opet se cujem i ako je igrac gore i cuje me,lagano dobijes HS. Primijetio sam nekolicina igraca se krece tako pa ako tko zna trik da podijeli :) |
Gledas u ljestve :D
|
Idi po stepenicama:D
Penji se polako i to bi trebalo bi nečujno. Btw. to što vidiš odnosno čuješ dok si "mrtav", nije baš najpouzdanije. Valjda si primjetio da dok neko trči ko blesav po mapi čuješ ga svakih 20 metara. |
Samo problemi sa CoDom :D
Ne radi mi na W7 64bit. Ni MP ni SP, samo izbaci error iw3sp.exe/iw3mp.exe has stopped working. Probao sam onu foru sa mikrofonom, ali ne radi ni onda. |
Jesi baš instalirao igru ili si skinuo onaj rip?
|
Instalirao.
|
Control panel -> Administrative tools -> Event viewer
Tamo imaš Windows logs -> Application Pogledaj detalje grešaka. Ako ne razumiješ, kopiraj detalje tu ili na google. Vjerujem da će ti to pomoći. |
Faulting application name: iw3mp.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4859a219
Faulting module name: xfire_toucan_44036.dll, version: 1.0.0.44036, time stamp: 0x4d7a05f9 Exception code: 0xc00000fd Fault offset: 0x000533ba Faulting process id: 0xdb4 Faulting application start time: 0x01cbef0b0c78c380 Faulting application path: D:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Xfire\xfire_toucan_44036.dll Report Id: 4e7f0478-5afe-11e0-9c05-f18a0355e276 |
Kolko vidim imaš instaliran xfire i nekako se kolju. Probaj ugasit xfire pa onda pokrenut igru.
|
Evo radi bez XFa. Kul :D Hvala na pomoći :)
|
Skeniraj si komp da vidiš jel imaš virusa. U "normalnim" situacijama xfire ne bi trebao radit probleme, bar ne te prirode.:)
|
Izbrisao sam ovaj toucan dll i sada radi sa xfireom.
|
Zar se ovo jos igra? :) Gledan naslov i skuzin da iman original negdi po sobi, u svakon slucaju Black Ops mi je blago razocarenje u usporedbi s CoD4, ko da si u crticu. :(
|
Citiraj:
|
Imam problem sa cod4mw... imam orginal key, sve pet ovo ono... radio je do nedavno super sve dok mi se prije koji dan nije poslo javljat da me kika pb radi losing key packets 9005 ili radi restriction: disallowed program/driver 125120 .. pravio sam update pb, briso file i opet nanovo snimo al neznam koji mu je vrag.
|
Moj prvi pokušaj u stvaranju frag videa. :D
|
Vrlo dobro! :)
|
|
weponx svaka cast ,doktor si :goood:
|
Hvala! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.pohrani.com/t/2Y/AU/6gi4Zux/pwn1.jpg http://www.pohrani.com/t/3y/e5/3Dtee2lJ/pwn2.jpg
Počeo sam i ja ponovo igrati. Sad uglavnom na iBG serveru sa costum mapama. Mapa ima cijelo čudo, neke su predivne, a neke su pak srednja žalost, COD 2/CS-aste mape, puste i sterilne, bez imalo truda, ulica, par kuća na mapi i to je to. Ili željeznička stanica sa samim uredima okolo i prozorima sa kojih se kempa. Dok su druge pak totalna suprotnost, maštoviti gradići sa puno detalja, obilje raslinja, prelijep dizajn, ogromne mape sa puno kretanja. Crap, već je toliko sati. Treba se sutra ustat na posao i radit cijeli dan. Just like old days :D COD4 do rano ujutro, a sutradan radit 12 sati nakon 3-4 sata sna :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ti si kako to zovu high skill tj.academic :D
|
Citiraj:
|
Evo i ja opet na codu nakon mjeseci stanke, čak i dvojka opet xD
Redovito sam sa svojih 200-300 sati bolji od likova sa 500+ |
Citiraj:
Ljudi koji imaju tolko sati, ali baš da su ih odigrali, to se vidi. A djeca koja trkeljaju na pubovima da imaju 2500h+, ne mogu isprve proć kroz vrata. Viđeno u nekoliko navrata. 2500h my ass. |
weaponx, nice, al kad pocnes promod S&D igrat, bude jos bolji frag movie :D
Ovo za sate, imam 1300 sati il tak nest, a trenutno igram ko cika weaponx, jer svako malo pauziram na mj dana i onda me to drzi tjedan dana :D A i zadnjih 500-tinjak sati je ugl na custom serverima sa custom mapama, ovak iz fore... Ode sad pristekat neku graficku i malo na onaj iBG server od hot-a vidit dal valja sta to :D |
A neki brzo uce pa sa 100-200h rasturaju,a neki igraju iz zabave i bez volje za ucenjem pa igraju osrednje i nakon 2k h sati
ja osobo niti nezz koliko imam sati jer ne igram preko xfire-a al sigurno imam 2.5k + h cisto odigranih sati |
Citiraj:
|
http://screenshot.xfire.com/s/113420777-4.jpg
Da se i ja malo pohvalim... |
Jesi to ti nekoga ili je netko tebe?
|
Mene je banao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |