![]() |
Koji mobitel si kupio curi?
|
P20 vulgaris za kojeg pitas (ne lite) :)
|
Ma ja sam krivo napisao mislio sam na Lite verziju. Gledam da uzmem nešto do max 1000kn jer ne želim previše novaca trošiti na mob.
|
Što kažete na UMIDIGI A5 PRO za 1000kn?
|
Ustedi tih soma kn umjesto da ides na Umidigi i slicne na-webu-nasminkani-telefoni, a u praksi drek-u-celofanu. Don't go that way. Radije neki lanjski midranger s oglasnika.
Redmi note 7, cak i novi ako das parsto kn vise? Dugo se preporucao, gledam ga kod kolege i izgleda solidno, samo ne znam za kameru naspram tog Meizua. |
Slažem se. Mani se Umidiđija i sličnih sranja. Samo probleme donose. Meni se na Redmiju općenito ne sviđa ekran, ali za te novce ne treba prigovarat. Da, Samsung ima A40 s Amoled ekranom, ali sve ostalo je užas. Idi na provjereno: Xiaomi Redmi 7 ili Redmi 8.
|
Ok, hvala. Redmi note 7 sam kupio ženi. Super je mob, samo gledam da imamo različite mobitele :)
Samsung ne bi uzeo ni pod razno jer s njima nakon nekog vremena samo problemi. Takva su barem moja iskustva i iskustva ljudi bliskih meni. |
Ne znam o čemu pričaš. Imao S2, 3, 5, 7 i sada 9 i nikad nisam imao problema sa bilo kojim od njih. Kod frendice moj S5 radi već 5. godinu bez ijednog problema, a ona stalno visi na njemu jer u jednom danu primi više poziva nego ja u tjedan dana.
|
|
Stavio si iste linkove
|
Citiraj:
Bliska osoba kupila onaj neki samsung phablet, ne znam koji model, radio uredno prvih godinu dana kasnije počeo žestoko usporaviti. Ni servis nije pomogao. Morao se kupiti novi uređaj. Kanije se uspostavilo da je Samsung to namjerno radio i biva kažnjen. https://novac.jutarnji.hr/aktualno/a...-nove/7977476/ Dalje, prijatelju se Samsung S5 ugasio nakon isteka garancije i više se nije upalio. Izgubio određeni dio podataka. Naravno morao je kupiti novi mob :) |
Citiraj:
Ispravak onda https://www.nabava.net/mobiteli/xiao...-32gb-94931631 |
Kupujem mobitel i prioriteti su što bolja kamera, izdržljiva baterija i da su dimenzije što kompaktnije. Okvirni budžet je 2000kn, ali naravno volio bih proći što jeftinije.
Mislim da bi Xiaomi Mi 9 Lite bio najbolji izbor za ono što očekujem od mobitela. Ne uklapa se u moj pojam kompaktnosti, ali nisam uspio pronaći ništa bolje za ove novce, tako da ću se morati prilagoditi. Čak sam razmišljao o Xiaomi Mi Mix 2S koji je stariji model, ali rekao bih da ima još uviješ što za ponuditi. Međutim nisam pronašao ponudu za taj mobitel koja bi bila u mom budžetu. Čitajući forum vidim da mnogi od vas naručuju Kineske mobitele sa njihovih webshopova i to prolazi bez carine, pa bih i ja išao u tom smjeru osim ako ne pronađem neku ponudu kod nas koja bi bila konkurentna. Pronašao sam Mi 9 Lite 6/128 GB na Giztop webshopu za 195$ što se čini kao stvarno dobra ponuda. Evo link https://www.giztop.com/phones/xiaomi...on-20-off.html Zanima me da li netko od vas ima iskustva s naručivanjem s Giztopa? Želim svakako izbjeći plaćanje poreza i carine inače kupovina nema smisla. Zna li netko za sličan ili bolji deal za Mi 9 Lite? |
Ola ljudi, cura trazi novi mob do 1k, pa smo naletili na vivax fly v5, i cini se super al ta garancija od 1g mi se cini malo kurcna, pa me zanima ima li boljih opcija.
Lp |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakva je situacija s garancijom kad se kupuje na yougeek-u, gearbestu i sličnim kineskim shopovima?
|
Citiraj:
Flagship, kompaktne dimenzije, dobra kamera itd... Po meni najbolja kupovina za tu cifru i imaš naše jamstvo 2 godine. |
Pozdrav znalci. Kupio bi neki mob do 1500 kn,bitno mi je da je Huawei. Koji bi vi preporučili? Polovni s Njuškala gledam.
|
E ovak, molim za pomoć jer sam nemam vremena kopat po netu i gledat recenzije.
Tražim mob do max 1500kn, ajde 50kn gore dolje, nešto što je best buy za jednu curu, znam da nema za te pare ništa kompaktno i to joj velim, ali ako mi je nešto promaklo linkajte. Samsung, Huawei, Xiaomi nek budu brandovi. Neki zaokružen proizvod molim. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Kako kotira izradom i općenito svim Samsung a40 ima ga za 1600kn ? |
|
Citiraj:
Taj 8t mislim. Nije to mi 8 lite, zabunio di se vljd. Obični note 8 je mrvicu manji. |
Nisam se zabunio.Tražio si kompaktan mob.RN8 i 8T su veći, deblji i teži...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Taj mob ak se dobro sjećam nema gg zaštitu, nema 3.5mm ulaz i jako lošu bateriju ? A jel zakovan na android 8 ili ? Koliko se to isplati kupit za bar 2 godine korištenja. I da, pa nije on puno manji od redmi note 8. Lud sam više ne znsm što preporučit. |
Ne može imati lošu bateriju uz SD660, zalijepiš foliju i nije zakucan za 8.1, jer će dobit MIUI 11.
Logičniji je odabir 8T ,ali sam ga preskočio zbog dimenzija. |
Citiraj:
Zašto je bolji od običnog ? Ne kužim sve te modele jbt. Šta Huawei nudi za te pare ? |
Citiraj:
MIUI 11 ne znaci nuzno micanje s 8.1. @Rev Ako hoces best buy uzmi bilo kojeg od tih Xiaomia, koji ti vec odgovoara - nijedan nije savrsen. Po meni bolje uzeti noviji uredjaj i pregrmit dimenzije, ako je moguce. Jedina tu neka kolko tolko bitna razlika je sto 8 note nema nfc dok t i pro verzije imaju. Sve ostalo bi trebalo biti tu negdje. |
Citiraj:
MIUI 11 spominjem jer ćeš dobiti novo sučelje i ako kao što kaže @hash, ne nužno i noviju verziju androida. Kad je u pitanju MIUI, to baš i nije najvažnije. |
Citiraj:
što je točno užas na a40? po speckama se čini sve ok |
Citiraj:
|
Onda nisi vidio A10. Taj mob treba ići u akcijama "za des kila Persila, dobijete i smartphone".
|
Imam A40, uredno je radilo sa svim IPTV appovima koje sam probao (MaxTVtogo, A1 TV i HBO) uz Miracast (tj. SmartShare) na TV. S autom je spojen preko Android Auto svakodnevno.
Imam unutra dvije kartice, poslovnu i privatnu. Uz sve to, gore je još i par igri. Ne znam kaj vas muči, ali ovo je prvi uređaj nakon Sonyevog Z3 Compacta kojim sam baš jako zadovoljan. Odmah sam na početku u developer options ugasio sve animacije/tranzicije, ali to radim na svakom uređaju. 2 SIM kartice i zaseban mSD slot, jaka baterija, super ekran, solidna kamera, super kvaliteta izrade, nema bloatwarea već u startu i ono najbitnije, normalne dimenzije. Nema konkurencije trenutno po tim karakteristikama. Jedina stvar koja mi smeta je da nema mogućnost automatskog paljenja/gašenja kao Huawei, ali to je do Samsunga. |
Niko nije dvojio da iptv appovi rade ili ne rade. Jedino je mob usporen ko da je 1999.
|
Otac ga koristi kao poslovni mobitel i cjeli dan je na njemu. U cca 5 mjeseci nema nikakvih primjedbi na njega. Kaže baterija jako dobra, ekran je kolko vidim dobar.
'Najlaggy mobitel ikad'. pls |
Meni je zao kaj taj A40 najlaggy mob nije doso ranije (prije godinu dana) da mogu staroj uzet, a ne morao sam joj j6 2018 uzet koji joj je ok, dok bi joj a40 bio prebrutalan.
|
Citiraj:
Zadnji iz A serije koji sam imao je A7 iz 2017., i to je odličan mob, dao ga puncu prošle godine. Odlična kamera sa stabilizacijom slike, brz, pouzdan, nema rušenja, dobra baterija, dobar ekran, dobra dimenzija. Radio je izvrsno, no činjenica je da je s updateima postao jako spor. Pratit ću malo A40, al trenutno mi je preskup. Tražim nešto rabljeno do 1000 kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |