![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netko me pitao PM, dobio obavijest na mail, ali sam ga pobrisao, a nisam mogao odgovorit jesam bio pod banom.
Uglavnom, da, nakon mjesec i nešto korištenja, nemam nikakve zamjerke na H4 (Inew 7), radi brzo i fluidno, baterija solidna, nije (Z3) ali trajanje je oko 2 dana bez punjenja za pozive i poruke, sve ostalo zahtjevnije ( Apshalt 8, youtube..) normalno, cucla više. Ni najmanjeg laga nema, zahvaljujući 2 gb RAM, čak i kad je bio nakrcan sa brdo appova i igara. |
Moze pomoc ako netko zna. Neki dan sam dobio zenfone 5 naravno cn verzija bez google play storea i ostalog. Sad me zanima sto sada da napravim? Posto i nisam bas na ti sa promjenom romova i ostalim.. Ako je netko voljan pomoc i objasniti slobodno,moze i u inboks, hvala :)
|
Citiraj:
Citiraj:
https://youtu.be/yxyuRwUq6bs Bezeli su puno deblji nego sto se cine na androidauthority clanku. Spominjali su se tu kineski agenti za kupnju u PRC. Moze neki info na provizije i kako to izgleda u praksi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Intel 2.0 je verzija. Probao sam nesto al ne uspjevam nikako..
|
Citiraj:
Rootaj ga prije nego napravis bilokakav update softa. I titaniumom makni sve kaj ti je viska. Upute za root imas na njihovom sluzbenom forumu. Ja sam na svojem napravio update i jos nisu objavili kako da ga rootam. No moj je dosao iz ceske, pa nisam morao intervenirati. Jedino bi mi root dobro dosao da mogu neki firewall staviti... |
Citiraj:
|
Gotova recenzija za Lenovo K3 Note :)
Sve 5 osim kamere koja nije dovoljno dobra, zapravo je OK ali nije na razini svega ostalog. |
Link na recenziju?
Aj super, moj se safta na carini još od 22. :( edit: našao na Telekinezi i izgleda super pogodio. Još samo da bude dobrog AOSP-a. |
Citiraj:
|
Ima na Xda nesto ali mislim da to nije za CN modele, mozda bi trebalo prvo flashat WW verziju na njega pa onda probat..
|
Vjerovatno, posto slabo nalazim za tu cn verziju ista, ako netko nesta vise zna neka napise,hvala
|
Citiraj:
http://www.asuszenfoneblog.com/2014/...l-via-adb.html |
Prošlo je nešto manje od godinu dana koliko koristim ZTE V5 Red Bull 1GB/4GB i toplo preporučujem svima, prava mašina.
Mobitel je izašao prije cca 12 mjeseci na tržište, koštao je 165$, trenutno košta 100$ i ako netko traži nešto u tom cjenovnom rangu, neće požaliti. Mobitel me služi od prvog dana, nisam imao nikakvih problema. S obzirom da sam isprobao sve moguće na njemu, kratki pros/cons Prednosti : - baterija (bez problema 2 puna radna dana) - Kamera - dizajn/izgled - ekran (sjajan odaziv ekrana,boje...) - GPS (još nisam 'sreo' mob. koji je našao više setelita od mene :D ) - WiFi (više manje kao i napomena iznad) - Dodaci (zaista je mnogo dodataka koji se mogu kupiti za mobitel) Minusi : - orginalni backcover (koji je inače bijele boje je nekvalitetan i škripi. Da bi ste to riješili, potrebno je da naručite neki od backcovera koji se mogu kupiti uz mob, neznam iz kojeg je razloga mnogo kvalitetniji i na dodir i na oči. Pa kada se stavi na mob, nema anomalija kao na orginalnom. - težina (nekome bi bila mana, teži je od velike većine mob.) - ispupčena kamera (mnogo mob ima ovaj 'problem' , s obzirom da su se pojavile male crtice u tom predjelu, pa sam naručio masku na e-bayu koja svakako pomaže. Nadam se da ću nekome pomoći pri odluci :) |
Jos da ima 3g na 900 bilo bi super
|
Citiraj:
Nego, nije mi jasan onaj njihov dio sa volume down i volume up tipkom kada treba uci u recovery. Ja nikako da dodem do toga. Moze li netko objasniti kako? |
Citiraj:
Ako je mob rotan ja koristin aplikaciju reboter ili sad noviju flashify za ulaz u recovery ili bootloader. |
Ulasci u recovery:
Držanje vol+ i power preko cca 15 sekunda Držanje vol- i power preko cca 15 sekunda Držanje vol+ i vol- i power preko cca 15 sekunda Stisni vol+ i power pa pusti power kad mob zavibrira pa drži dalje vol+ do recoveryja Stisni vol+ i vol- i power pa pusti power kad mob zavibrira pa drži dalje vol tipke do recoveryja S ovim posljednjim metodama zna se upaliti pred-meni gdje se vol+ tipkom ide gore-dolje |
Citiraj:
|
Što mislite, jel ovo realno ili ne?
|
nemam pojma kaj je to, jer ja tome ne mogu pristupiti, a ne znam niti zakaj
|
jeli UMi odron ili? ciljam preciznije na umi hammer? cini mi se kao vrlo kvalitetan uredjaj pogotovo za te novce
|
Citiraj:
Ostala dva sam vidio samo na monitoru s tim da imam dojam da Meizu ima bolju kameru od Lenova. Par poznatijih kineskih portala i trgovina navodi ocjene kupaca: CNmo: Meizu 70% 186 glasova Lenovo 74% 35 glasova Jiayu 84% 9 glasova JD: Meizu 85% 973 glasova Lenovo 94% 24900 glasova Jiayu - Zol: Meizu 3.3/5 135 glasova Lenovo 3.9/5 200 glasova Jiayu - Izgleda da Jiayu ima vlastite prodajne kanale koji isključuju velike kineske prodajne lance (JD, Tmall, Suning...) Na ovako malom uzorku ispada da su kupci više zadovoljni Lenovom a za točnije podatke bi trebalo pregledati više izvora :D EDIT: Evo sam upravo pogledao i na TMall: Lenovo K3 Note 4.8/5 1155 glasova Meizu Note 4.7/5 13367 glasova Yixun: Lenovo K3 Note 4.8/5 169 glasova Meizu Note 4.9/5 409 glasova |
Citiraj:
|
Čekaš UMI Hammer? :)
Dužan si opširnu recenziju za koju'š dobit pivu prvom prilikom. Moj ćaća opako pase taj mob samo ako je blizu Haieru po neuništivosti :) |
Ja ga neću bacati/gaziti/skakati po njemu!
|
Haieru nije blizu nijedan. Bar ne po neuništivosti
|
Jasno da nećeš ali ćeš staviti fotke uređaja i iz uređaja, bateriju kako diše i tako to, može ;) ?
|
Ono Hammer znači da dobro podnosi čekičanje.
Primjer za padove (drama počinje u 2. minuti): |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=y-AINIt9NZo I vrag još uvijek radi... |
Izgleda da ne podnosi ni čekić :D
|
kakav je to lenovo k3 note na coolicoolu bez podrške za 3g?
njihov odgovor:We indeed sorry to tell you that it can not support the 3G networkhttps://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/...s/cleardot.gif |
Citiraj:
|
Stigao mi DOOGEE DG700, zbilja zgodna stvarčica za 130$ , ima i lolipop update i zbilja ugodno iznenađenje od mobitela. Inače piše da je Waterproof, Dustproof, Dropproof... a za ovo zadnje hmmm, nisam baš siguran ali dobro.
http://en1.data.coolicool.com/images...es.400x400.jpg |
To je nesto kao Caterpillar mobiteli.. 14 slojeva stakla i te fore?? Onaj izgleda mocno a ni ovaj izgledom nije za bacit.. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |