![]() |
Citiraj:
Dobro je što boston može preuzimati do mile volje, jer su svi igrači odlični obrambeni igrači tj barem prvih 7. Vidjet ćemo, bit će svakako zanimljivo. Boston je pokazao koliko je obrana bitna i da s uravnoteženom momčadi mogu parirati. Napadački imaju još više prostora nego što su pokazali. |
Očekivano za Boston. :) Konačno!
Nadam da neće zeznuti kao prije. Отправлено через SM-G998B |
Iskreno, mislio sam da će Boston ovo ranijje riješiti, ali smo zato dobili odličnu G7.
Simpatizirao sam MIA zbog Buttlera, ali MIA nebi imao nikakve šanse u finalu protiv GSW. BOS mislm da ima itekako realne šanse protiv GSW, pogotovo zbog navedene obrane koju igraju. |
Kad je prva utakmica finala?
|
I meni zao zbog Butlera, a i generalno igraci Bostona (predvodjeni Tatumom) su mi rijetko antipaticni, ali eto, bar dobra serija.
Nadam se da GSW to dobiva, nisam ih mogao smisliti u doba s Durantom, ali sad su ok. :) |
Citiraj:
G2: ponedjeljak, 6.6. u 2:00 (GSW) G3: četvrtak, 9.6. u 3:00 (Boston) G4: subota, 11.6. u 3:00 (Boston) G5: utorak, 14.6. u 3:00 (GSW) G6: petak, 17.6. u 3:00 (Boston) G7: ponedjeljak, 20.6. u 2:00 (GSW) evo rasporeda, termini su standardno vrhunski, u zagradi je domaćin. prognoza vremena: GSW dobiva prve 3, Boston g4 i g5, a onda u g6 GSW diže kantu usred Bostona :D |
nešto si pobrkao dane sa datumima
G1 je 03.06 u 03:00 (noć sa četvrtka na petak) |
Boston će u finalu, prvom nakon 2010. godine, igrati protiv Golden Statea, a prva utakmica na rasporedu je u četvrtak.
@adaskinjo Provjeri gradivo iz 2010. |
Citiraj:
|
Ja sam također za GSW u ovom finalu, lijepa priča bi to bila da odmah s povratkom Klaya osvoje.
S druge strane, lijepa priča bi bila i 18. naslov za Celticse čime bi prestigli Lakerse. :) |
Plitak potok.
|
Citiraj:
ali opet broju i one prije 60'te kad su bili Minneapolis Lakers tako da tehnicki gledano Boston i je n1 po prvenstvima. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Malo uvoda i finale:
https://www.espn.com/nba/insider/sto...-other-defense |
Hahaha.
Profesor Horford. Super tekma, nevjerojatna zadnja cetvrtina. |
Odlična tekma. Boston natočio u zadnjoj s DPOY Smartom na klupi :D
Tricaški obračun bio u ekipama s najboljom obranom :D. Drago mi je Ala vidjeti da rastura u finalu :) Onako na prvu, dojam nakon G1 je da Boston napadački može mečirati GSW, a u obrani imaju brzinu/dimenziju više. Boston u gostima ovaj PO: 8-2 |
Podsjetila me ova tekma koliko mrzim napucavanje tricama u modernoj kosarci. Svi bacaju trice, pa koga ide. Nadam se da ce pomaknuti tricu metar dalje, i da ce se bar malo normalne kosarke vratiti.
|
Ja nemam problem s tricama, tekme su svejedno zanimljive, i ova noćas bila odlična i napeta, s preokretima.
Ništa neće tim igračima metar dalje značit, ionako šibaju bez problema i metar dalje :D Boston je noćas uistinu tricama došao do pobjede, pitanje je kad će opet smart horford i white zajedno ubacit 15 trica uz 75% šuta :D Al treba priznat vrhunsku su obranu odigrali na Warriorsima u Q4, i to veći dio bez Smarta u igri. GSW u svih svojih šest finala nije imao teži obrambeni match up. |
Naravno da nije kad su sve te ekipe bile desetkovane ozljedama u finalima :D
|
I? Bili su i Wariorsi ozlijeđeni u nekim od tih finala. Uostalom, to je postala konstanta u NBA finalima na kraju duge sezone. Sve da su im i protivnici bili kompletni, ni jedna od tih ekipa nije imala toliko dobar izbor defanzivnih igrača koji mogu sve switchati a istovremeno i metati trice. Do te mjere da Udoka DPOY igrača ostavi na klupi veći dio Q4.
|
Citiraj:
1:1, serija seli u Boston |
Navinuo alarm u 3:10, promptno ga ugasio i okrenuo se na drugu stranu :D
Probudio se kasnije, vidim +25, i opet nastavio spavat :D Kolko vidim na brzinu Curry imao seriju u Q3, i to je bilo dovoljno, Boston hrpu turnovera napravio. Bum pogledao snimku jutros. |
Boston 2:1
Može li barem jedna tekma da je napeto zadnjih 5 minuta da se ne budim bezveze!? :D Boston bolja ekipa do sad u finalu, imaju više rješenja u napadu i raspoloženih igrača, a u obrani još više. Noćas ih nisu ubili tricama već u paintu. GSW još jednom profućkao odličnu partiju Currya. Kerrove rotacije je teško shvatit, vadi igrače van kad su "u zoni" i razbija ritam ekipi. |
Ja sam navio sat za zadnju četvrtinu, istome se nadao kako i ti.
Od statistike mi upada u oči dominacija u skoku Celticsa i nikakav učinak Drejmonda. |
Pa da, ubili ih u paintu, 32 obrambena skoka Kelta, 4 blokade RW3.
Skok i turnoveri se za sad pokazuju presudnima. Draymond je precijenjen što god tko rekao. U napadu je igrač manje, a u obrani više ne može na istoj razini kao prije. Curry izgleda ozlijeđen u onoj akciji gdje mu je Horford lego na nogu. Ak neće moć igrat, gotova serija. |
Napokon napeto do kraja :)
Odlicna tekma. |
Trebalo bi se pohvaliti Kerra, dobar potez vađenje Greena kad je najbitnije.
A kad je najbitnije, zadnjih pet minuta, samo jedan igrač je postojao na parketu, respekt za Njega. :) |
Citiraj:
Kerr ima potez utakmice, napokon je nešto napravio kako spada :D Curry bome ubio, fantastična partija, šta drugo reći.Drži ih on cijelu seriju, al ovo je bila ubijačina. Timski, ovo je i dalje izglednije da Boston dobije. Jendostavno velika širina u napadu, još veća u obrani, mlađi, višlji i snažniji. S druge starne GSW praktički osim Currya i vrlo dobrog Wigginsa nema konstante u napadu, Green je kriminalan i igrač manje, i u obrani je koma, Thompson se muči i cijelo finale je ispod svoje nekadašnje razine. |
Boston nije uspio uzet tekmu u kojoj je Curry gadjao tricu 0/9.
Lose lose :D |
Boston 18 izgubljenih i 2 osvojene lopte, GSW 6 izgubljenih i 9 osvojenih lopti.
uz 31 promašenu tricu, GSW svejedno dobio 10 razlike, Green imao 8p, 8s, 6a, napravio 6 faula, nitko ne može reći da se ne trudi kolko god ponekad izgledalo čudno :D |
Citiraj:
|
Trud se Greenu ovaj put ne moze osporiti :D
Daleko su njegovi ovogodisnji performansi od najboljih dana, ali barem ga je Kerr prizemljio i sad je ipak malo fokusiran i na tekmu :D |
Ja nisam gledao zadnju četvrtinu ali da, Draymond je bio dobar. Zapravo je Stef bio najgori kod GSW, nevjerojatno.
Wiggins očito odličan ali u Q3 kad su kola nizbrdo krenula po GSW Klay je izvukao stvar sa dvije trice pa Poole na kraju zdravo-mariju. Sve to nakon 14 vezanih promašaja za 3p. Drago mi je zbog Klaya, ovoj pobjedi je pridonio jako puno za razliku od prošle. |
Citiraj:
Jesus! Отправлено через iPhone |
4:3 boston
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
ako GSW izgubi ovo finale, napiši mi što trebam napraviti, napravit ću to. dakle nema teorije da sjebu 2 meč lopte.
par random fun factsa: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Najjači stat line je do prije ove zadnje utakmice imao Green - 17 koševa i 18 osobnih u finalnoj seriji :D Sad je čini m ise 24 faula, 25 koševa :D :D :D |
|
Citiraj:
budimo realni da je Middelton igra cisto sumljam da bi boston bio u finalu Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Luki stiže pomoć:
Citiraj:
|
Indijanac trpa barem 7 trica u g6, GSW ovo uzima s pol snage.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |