![]() |
Citiraj:
Šteta što su prekinuli snimanje :nono: Vjerujem da zato serija ima nenormalno visoku ocjenu na imdb-u. Nije se stigla razvodnit. Baldwin je lud, slažem se :D Kakav je film? Prema nekim wallpaperima mi se čini da se River malo otkočila i postala opaka :goood: |
river je u filmu "malo" luda nego inace ako se dobro sjecam :D
inace rade nje se pocelo cak gledat terminator:TSCC :) |
A te hronike su otišle u p.m.....:kafa:
|
Citiraj:
Al nisam pogledao epizodu TSCC već jedno 3 mjeseca. |
firefly je cisto ok,sirenity isto,tko nema pametnije posla pogledat
|
Netko prati DS9?
Sve je zabavnije.. Dominij je od pocetka prvih sezona bio zanimljiva i tajanstvena pojava o kojoj se nista nije znalo, sada polako pocinje šora :) Kad pocne Dominion War bit ce zabavno, a bas iz razloga sto dugo traje ;) Chin'toka, Cardasia Prime, Operation Return,.ufff šore |
DS9 mi je jedna od boljih serija, kasnije sezone su atipični ST jer ima dosta nasilja i pesimizma.
Više me podsjeća na Babylon 5 nego na ST kasnije. |
Baš sam neki dan skinuo 5., 6. i 7. sezonu (ostale imam od prije), ali nisam stigao sve pogledat. Samo sam sažetke bitaka pogledao na youtubeu.
Deep spaceu čar jedino daje dominijski rat. Nekako mi i dalje najdraži voyager. |
Nema ništa bolje nego do dobre bitke/šore sa borgom ! Kolektiv mi je nenadhebiv..:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde, (valjda:)) svako voli sretan završetak, ali koga vraga i negativci ne dobe istu šansu u svojim naumima.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A što se tiče šanse negativcima, a čuj, dobiju oni priliku (bilo je situacija kad je federacija pušila big time), ali na kraju good always prevails :goood: |
Citiraj:
Šalu na stranu, ali da bar razmisle o nekom za ljude pogubnom završetku, bi bilo čudo, kamoli da to onda i snime. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što se tiče filmova - First Contact je predobar, meni se svidio Insurrection, iako nije pretjerano popularan.
Od starih, Voyage Home mi je ostao u lijepom sjećanju, dok je Wrath of Khan ok, ali ništa extra. Najveće razočaranje je bio sedmi film, tj. Generations, a najveća psihodelija - The Motion Picture - Vvvvvgeeeer! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zemlja je okupirana a federacija više ne postoji, stanovnici federacije istrebljeni i živi su jedino oni izbjegli. Bio bi garant nastavak u vidu kako se zemaljska civilizacija opet razvila i vrnila moćnja nego ikad ! :D |
Citiraj:
Administrative - Paris Legislative - San Francisco napola sam fulao. ok, gdje je akademija? odakle je sve krenulo? sta su borgovi napadali, mislim sa pikardom a i katom? otkud su krenule sve promjene koje su definirale tadasnji svijet/napredak/civilizaciju? otkud su kapetani (osim pikarda, vec rekoh)? sve ameriga, kako i treba biti........ svejedno, nisam to htio reci sto se tice lokacije, prepucavati se tkoje veci fan itd. iskljucujem se sto se toga tice, nema veze...... edit. Citiraj:
ustvari; trebaju glumce engleskog podrucja, ali sve ostalo izvana. kako si vec rekao; britanija/kanada/rusija/japan/ceska....... |
|
Citiraj:
|
Gleda tko Fringe ?
|
Meni se oduvijek najviše dopadao TNG, makar je jako dobar i DS9 koji je na TVu. Bilo je stare ekipe (picard, data, worf) i bili su gdje još nijedan čovjek nije bio :D.
Uvijek mi se dopadala priča iz homeworld: cataclysma, čudno da nitko se još nije sjetio to ekranizirati u neki SF film ili čak seriju... |
Mene čudi da nisu ekranizirali Starship Troopers drito po knjizi nego su napravili onu debilanu... I to tri puta...
|
Prvi je OK, ali ostala dva, pogotovo 2. je totalna koma. Isto su zbrljali Battlefield Earth.
|
Prvi je OK?? Mislim da ne treba nabrajati sve idiotske nelogičnosti u prvom dijelu. Je da je bolji od druga dva, al ako si pročitao knjigu, znaš o čemu pričam.
|
Citiraj:
Treba uzeti u obzir i kontekst i vrijeme u kojem je knjiga pisana...a i takva spika nije nešto kaj bi prodalo film. |
Nisam rekao da je odličan, samo da je ok pogotovo u usporedbi sa ostala dva. Mislim da su Battlefield Earth još više uništili a tako sam se radovao tom filmu.
Zaključak, treba čitati knjige a ne gledati filmove :p |
prvi dio straship tropersa je super, dok su mi nastavci koma, knigu nisam citao, pa ono ..
ipak u prvom dijelu glumi Denise Richards :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31. |