![]() |
Evo ljudi da malo reklamiram naš server HHCC s&d public server
78.159.119.148:29000 svi koji su željni dobre zabave i napucavanja u HC modu su dobrodošli Vidimo se na serveru:chears: |
@Luks
Zašto mi na Kuji na nekim mapama izbacuje neku grešku sa .iwd ? |
jel zna mozda netko naredbu za ukljucenje vidljivosti kamuflaža na oružju.nabavio sam neki cfg s neta i svidja mi se osim kaj se ne vide kamuflaže.pa ako se netko malo vise s tim igrao molio bi za pomoć
|
@AMD
Obrisi iz /mods/awe4/ direktorija mp_docks.iwd to je skoro svima rjesilo problem. Taj problem se bio svima javio kad su prije cca 7-10 bili stavili par novih mapa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jel ga ima na jutubu?igrao sam i ja cesto dok si ti bio na serveru (tj. tvoj nick :D) mislim da nisam posumnjao niti jednom u,tvoj nick :D (koji sick-case) |
:D
Nema ga na jutubu, evo aploadao sam ga na RS: download (1.2 mb) Odzipaj, pokreni COD4player.exe, odi na open demo, nađi demo0001.dm_1 i gledaj show kak vara sa wallhackom :nono: Keypad 6 ubrzava, keypad 4 usporava 8 ide jako brzo, 2 jako sporo Iz demoa izlaziš sa kosom crtom kod numlocka / Još jedan + za mene je bio što je moj nick zapravo FR| Narsil, dakle sa razmakom između FR| i Narsil, a čiter imao nick FR|Narsil Znaš... TB, čak sam jednom malo pomislio da si ti haxzor i ukro moj nick :D :D :D Naravno da smo igrali dosta puta zajedno, i normalno da nemoš sumnjat u mene jer ne varam i mrzim čitere, ja sam jednostavno dobar :D |
Citiraj:
|
@ hammer_of_thor
pogledao video, e koja citerska da ne velim sta.svi mu govore da je citer ali on tvrdi da nije i jos je bahat btw. jel ima ko dobar pro mod server (mislim na kojem igra)?nisam jos to probao pa me zanima.vidim da je bilo dosta diskusije o njemu.po mogucnosti neki di nema citera.hvala |
pa kaj uopce igrate na serveru bez PB?
|
Server je original, naravno i sa PBom... eto čiter došao, uzeo moj nick i roštilja
|
tuj smrdljivi PB nekad ne vidi jel ima cheatera ali glavno da on kika ako imam tocku u nicku
|
89.149.244.235:25000 bad boys promod
213.202.104.42:28961 Rabbits promod |
Citiraj:
hammer => hvala :zdero2::lol2: |
Ne znam gdje pitat za savjet, pretpostavljam ovdje. Instalirao win7 na novi komp., sve ispodešavao i sve radilo savršeno (začuđen) dok nisam odlučio skinuti COD4 MW. Instalirao, upisao kod, prebacio crack, upalim, ali se na stotinku pokaže početni ekran i neće dalje. Nakon hrpu pokušaja odlučio pobrisat win7 i instalirat xp (jer sam dvd s vistom negdje izgubio). Opet ista stvar. :( Na multiplayer mi pokaže početni ekran, ali se ne mogu priključit na mp jer je "key in use".
Onda pokušao s COD4 wow, upisao kod i prebacio crack, pokaže početni ekran, izaberem singleplayer, ponudi mi da biram težinu i mapu. Izaberem težinu, ali se ništa ne dešava, imam samo opciju back. Izaberem mapu "semper fi" koja je jedina, ali ista stvar, ništa se ne dogodi?? :( |
za mp kupi original key.
|
MP mi nije toliko zanimljiv jer vrlo rijetko igram, isključivo SP.
update: poludit ću. Sad probao pokrenut igru iz win 7 (instalirao iz xp-a) i - RADI! A ja formatirao disk i pobrisao kompletno podešenu 7icu, sad opet podešavat mail accounte, spremat hrpu šifri itd..još slučajno pobrisao i neke torrente koji su se skidali tjednima.. :( Ali bar cod radi. :) |
Ljudi trebam pomoc. Instalirao ja igru na winse stare 2 tjedna, i patheve 1.6 i 1.7.
Smanjim rezu na 1024x768, sve na medium-low, bez aa, i ostalih gluposti. I idem igrat, a fps skace od 50-125. Vidim da ljudi sa slabijim konfama i vecim detaljima imaju cak i veci FPS Lock od mene. U cem grijesim? |
probaj neki config skinuti s neta mozda pomogne...
|
Citiraj:
INTEL. :D |
Citiraj:
|
|
Problem je taj sto komande skoro nista ne pomazu. A nebi htio koristiti neke extremne komande da me ne kicka pb.
EDIT: Izgleda da sam nasao problem. Nekim cudom grafa radi na PCI Express 2x bus-u. :lol2: |
pa procitaj ne vjerujem da je to pisano da bi varao nego da bi ti pomoglo tijekom igre...sejvaj sve pa probaj...
|
Ajd da ne otvaram novu temu. Kako da vratim bus na 16x? Probao clear CMOS i izvadio bateriju, ali ne pomaze. Jos je na 2x.
EDIT: Hvala. Uspio sam. Izgleda da je bilo prasine u portu, malo sam propuhao i sad radi. |
i jesi probao koji config...jel pomaze
|
Citiraj:
|
jao jao kad moderator ovdje prošeta :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |