![]() |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Ima live sada nets-lakers iz Kine (čudo da su pustili prijenos). Pa malo da dobijem 'fix' za NBA
|
izgleda da je za Ziona završilo i prije nego je počelo:
Citiraj:
|
Rejki su da nije ozbiljna sama ozljeda. Ono što je ozbač su njegova težina,kukovi i posljedično koljena.
|
Zion operirao meniskus. 6-8 tjedana out.
Jaylen Brown produžio sa bostonom za 115/4. |
Triba se dignut u 4:30 na LA show :)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Bome polako se nazire u igri da mu je 17. sezona ... odigrao bolju obranu nego napad. Nuff said.
EDIT: Citiraj:
|
|
LMAO :D
|
Hahahahh!:D
Odlično!:) |
Hahahahaha :D
|
@dottore - daj reci jel 2/18 dobar šut za tricu? meni se čini dosta dobar :D
|
Zagrijavanje :)
edit. čini mi se da Clippersi jaki i napokon složili ekipu. |
Citiraj:
|
GSW, kanta za napucavanje :D
|
Citiraj:
|
Ovo je prakticki nova ekipa oko currya i greena, sve klinci. Od jedne vrlo iskusne momcadi postali su peta najmladja ekipa u ligi.
Russel je veliki promasaj. Ne znam sta ce im on, trebali su ga trejdati za neko solidno krilo. Zapravo, kad su vec razbili momcad, trebali su to napraviti kako treba i sve razbucat. No half measures :D |
Citiraj:
Ja trenutno oko San Francisca, da su svi znali koji trash ce gsw biti bile bi i karte jeftinije :D |
Welcome to the wild wild west :D
Pa ti trejdaj Iggya i dijeli max ugovore kao da nema sutra, a onda klupu krpaj sa srednjoškolcima. Btw otkad je ikona otišla iz kluba sve im je krenulo nizbrdo. Anyways ... u drugim vijestima :D ostao sam poprilično iznenađen Phoenixom i Atlantom. Igraju k'o mutavi i jedni i drugi, a vidjet ćemo koliko će izdržati. Gledao Phoenix protiv Denvera, kada su zlatari jedva izvukli živu glavu nekon produžetaka, a Clippersi se zaigrali u stilu "ne moramo mi igrat obranu protiv njih - to su Sunsi" pa su popasli disciplinsku pljusku. Bucksi također spušili u veseloj završnici protiv Miamia (bez Džimija). Večeras se gleda POR-DAL da vidimo taj euro-dvojac u akciji :) A sutra Phila - Atlanta ... moglo bi biti zanimljivo hehe |
A bilo se pričalo da su GSW i dalje dobri. Da da, taman za ispadanje iz playoff zone hehe.
Neka neka. |
Da mogu ispali bi iz lige :D
|
Citiraj:
Playoff je sanak pusti :D Ok, kad se malo uigraju i poslože, vjerojatno će to izgledat malo bolje, ali ni izbliza dovoljno za PO. Kako to rečeDray nakon tekme... Reality is... we fuckin suck :D |
Kada se vrate zdravi Willie Cauley-Stein i Looney mogli bi vratiti obranu. Ovako su preniski i to izgleda jako loše.
|
Citiraj:
|
pricalo se ovdje da za Dallas nema mjesta u prvih 8 na zapadu. prerano je za takve izjave, ali GSW bi se mogao namuciti za playoff vise nego Dallas :D
btw Wolfsi trenutno prvi :D |
Lako je sada bit baja, prognoze se daju prije sezone. :D
|
Krajem prošle sezone sam već naglasio Mavse kao legitiman faktor za playoff bez obzira na mladost. Ako budu zdravi Luka i Porzi mogli bi oni harat u budućnosti, i ako ih bude pratio kvalitetan trejd managment.
|
Citiraj:
Bit će nešto bolje, ayl u napadu je i dalje Curry sam. Russell se za sad nije najbolje snašao. Dallas uistinu zanimljiv tim za popratit, nadam se da ću ulovit koju tekmu. |
Citiraj:
|
Stavio si ih kao sigurne, a ja sam te na to pitao tko ispada onda iz sigurnih 8 :)
Zasada gsw ispada :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |