![]() |
Ne bih se čudio da danas Argentina odigra kao Italija protiv Njemačke na Euru 2012.
|
Skidam kapu Mlinariću, sjajan osvrt i imho do sada jedan od najrealnijih.
|
Ajmooooooo Njemačka :)
|
Citiraj:
ovo je himna službena :D Inače, Ćosić komentira, već me sad proljev lovi :hitthewal: |
|
Ja ne kužim zakaj vam komentatori smetaju, ja se fino nasmijem na ta baljezganja :)
ako hoću ozbiljne komentatore onda prebacim na strane i to je to :) sad sam se prisjetio ove dvojice legendi: https://www.youtube.com/watch?v=trumDBDxiiA https://www.youtube.com/watch?v=-TMwolpHL_o Nego danas...svi stavljaju na Njemačku...i ja sam stavio, i toga me i strah, to nikad nije dobro :) Imam osjećaj da jedino Messi može napravit neku štetu danas u njemačkoj obrani, i to me strah samo ako dođe do 1 na 1 sa Boatengom, mislim da će ga Messi poslat po ćevape ko od šale. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne bi ni Baloga koji juče do 25. minute nije ni shvatio da Sneijder ne igra. Ali Ćosić je na istoj razini. |
A ni onaj sinek Susec nije bolji... Ne znam koji se vise pretvara i preserava.
|
Ćos zna bit iritantan, ali Balog je najgori ikad. Tip godinama prati nogomet, a i dalje ne kuži qrca, samo vergla svoj repertoar fraza bez obzira šta se dešava na terenu. Jednom riječju, retard. Kod Ćosića je bar tu neka emocija, Balog ima samo ono isforsirano golgolgolgolgol
|
Nadam se utakmici punoj lijepih poteza, golova, akcija. A neka pobjedi tko bude bolji.
Samo da ne zaspem kao u utakmici Nizozemska-Argentina :) |
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :D
|
Dojčlaaaaaaaaaaaaaaaaaaand!
|
Nemam nekog favorita danas, samo zelim.uzivat u tekmi.
Alo osvoji Argentina biti ce mi drago.zbog messija da konacno stane uz bok maradone, i ostalih igraca( kun, di maria). S druge strane ce mi biti drago ako svabe osvoje jer sveukupno gledajuci su igrali najbolje na turniru |
Ovaj Kroos je toliki levat, majko mila.
Iste sekunde bi ga potjero u jebeni madrid |
Iguain... Panj. Možda je koštao svoje naslova prvaka.
|
I opet Kroos njemu servira loptu na pladnju ...
Isprva mi je bilo žao što lik ide u Real, sad sam full sretan |
Ubiše Kramera... Ovdje će bit svega. Švabe nekako nervozno igraju u obrani, panično.
|
Meni apsolutno nije jasno kak je ono bilo za žuti, majke'm.
Ali talijan to sudi, ne čudi ni malo. |
Ovo je morao biti crveni.
|
Da, sudi talijan pa me ne čudi. Moglo je bit crveni komotno...
|
ma ne mislim na ovaj sad start -.-
Mislim na ono Schweinsteigerovo, ako je ono za žuti, onda kvragu |
Miler je gvardijolina škola... Padavičar, sramota švabska koliko se taj baca i valja...
|
Svabe opasno vise.
I ja mislim da je ono trebao biti crveni.karton. |
E moj Kroos. Igrač manje za švabe danas...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Argentina bolja. Nisam mislio da je to moguće, ali Švabe totalno nesigurni, stislo im se govno |
kaj Žutog toliko yebe ekavica? :D
|
|
E moj Messi... Ovo se ne promašuje u finalu SP.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |