![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Egreat A5
box za malo zahtjevnije korisnike. |
Pohvalno
Ima coaxialni audio ulaz?! To se bas i ne vidi cesto. |
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
malo sam zaostao jbg.. Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Koje si Acestream linkove pokušao gledati ? Nema onih ruskih 1080p ni u Castawayu ni u P2p sportsu, a ne rade mi ni arenavision ni rojadirecta. Ne mogu nijedan acestream link otvorit, ni na rp3 libreelecu (stavljen onaj acestream fix) ni na s905x librelecu (ubačeno ovo sa prethodne strane preko puttya).
Jel ovo u tijeku neka kampanja protiv acestream sporta ?Aj bar Quasar mi radi perfektno, nešto bar :D |
Citiraj:
Poslano sa mog Moto E (4) Plus koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my K6000 Pro using Tapatalk |
Ma ovi ruski match tv su mi bili sasvim dovoljni, pokrivaju sve jake lige i ligu prvaka, a slika je prvoklasna u 1080 rezi. Radilo je perfektno do prije tjedan dana u Natkovom Castawayu, a pretpostavljam da su promijenili web adresu. Pošto Natko više ne održava Castaway, onda nema ni updejta više.
Hvala vam na ovim upisima za konkretne addone, isprobat ću ih popodne kad dođem doma. |
Citiraj:
Sent from my K6000 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
SVE navedeno radi od v.2.0 shielda, a sad smo na 6.0..:chears: btw imas thread o shiledu pa tamo pitaj za pomoc. |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
A neman pojma sta se dešava, nisan ja još bio kod njega, al su bile video upute, pa kad svratim pogledat ću.
Netflix je sređen, bilo je do vpn-a koji je instaliran zbog pokušaja sređivanja HBO go-a |
Tražim preporuku media playera koji je dostupan na domaćem tržištu (više komada, na R1).
Uvjeti su samo da ima USB (stick s video sadržajem se koristi) i da može van na HDMI dati FHD sliku (ako ima i 4k, super). Sve ostalo je nebitno, i itekako je poželjno da nema Android (imamo nekoliko Minixa i prevelika je komplikacija) ili bilo kakav napredniji OS, zbog zapravo minimalnih zahtjeva (video zid). Koristit će se praktički 12 sati dnevno, svaki dan kroz godinu. Veličina je nebitna. Dakle, stavi stick, repeat all i vozi. Što gledati? |
RP3 ili stariji? Staviš libreelec i vozi.
|
Citiraj:
Potrebno je gotovo rješenje. U idealnom slučaju, kad se uređaj upali, da automatski krene vrtiti sadržaj sa sticka (trenutno Android rješenje), ili bar podešavanje istog u par koraka. Trenutno je najpovoljnije rješenje DVD player s USB stickom za oko 270 kn po komadu. Ako postoji bolje rješenje, a da nije značajnije skuplje, super. |
Super :)
Da vidimo i to cudo tehnike. Od AVF-a je dobio dobre ocjene i manje vise je ok. Provjeri dali ima opciju power off posto sam negdje procitao da ostaje stalno upaljen a i na daljincu nema gumba za gasenje. |
http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-...AjfYINWj18i2jw
Ako ovaj top rated seller nije nabijao rejting na mudantama i spajalicama :D, za 20 baksa S905X B7N 1gb rama+8gb roma. Dušu dao za puknut librelec u Nand i vozi. |
meni vrag nije dao mira i opet sam uzeo jednog sa Ebaya isto po toj cijeni.. pise da je na putu ali je seller u meduvremenu ga maknuo iz ponude.. bumo videli..
Poslano sa mog LEX720 koristeći Tapatalk |
Trenutno vam je na akciji
X96 mini 32,29$ Geekbuying Gearbeat 2/16gb Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Code:
ssh -l root "LibreELEC IP" |
Citiraj:
Problem je šta ni on ne radi više(broken link), torrenttv.ru je isto promijenio adresu pa je Natkov Castaway neupotrebljiv, uglavnom teški dani za P2P matore :D |
Bennu addon i piči.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema ništa acestreama u tom bennuu, pogleda sam nekidan. |
Acestream je puko ko kokica :D, nema linkova niti na sportsdevil addonu, koji inače vrišti od acestream linkova :D
|
Kampanja je neka u djiru, kažem ja :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |