PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

zen_sux 13.12.2011. 14:08

Citiraj:

Autor Matta (Post 2048418)
O cemu mi onda pricamo ? Kao da je broj necega u necijem sigu mjerodavan, kad se omjer bilo cega moze pumpati vrlo lako do besvjesti.

E drito to.
Svatko bez ikakvog beda moze napumpati k/d kolko hoce, ima bezbroj nacina i skoro u svakom ce biti beskoristan ostatku tima.

Statsi, ko statsi su ok i zabavni i mislim da nikome "ne smetaju" i zato si fulao, problem je kako oni utjecu na gameplay i ponasanje ekipe. Po videnom lose. Vidim 5 puta boljih igraca od sebe koji quitaju, nece da se joinaju, farmaju kilove tunguskom i sl., da sacuvaju statse.

A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa:

1.ti si ptica
2.bacas beskorisne bombe

i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu?

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2048446)
Opa. Znači dal se može otključati i dobiti svi unlockovi za nas koji bi čopili igru, ali nemaju ni vremena ni volje da nas neki tamo developer tjera da provodimo sate i sate da bi dobili istu funkcionalnost kao netko sa više vremena (i ničeg drugog).

Da ima naredba na unranked serverima, al opet igra se dosta vrti oko ekipe, a good luck da nades ili nedo bog nagovoris svoju da igra na nekima,pa su onda na njima jos veci degeni koji su tu "samo da isprobaju oruzija" itd.
U biti nije dug ni bolan proces to unlockanje, zabavis se putem, i naucis nesto o svakom oruziju, al to sto se svi oko tebe ponasaju debilno je druga prica.
Istinit transkript:

squad:"idemo na point E"
ja:"ne point E im je odmah pored baze -pada cim se maknemo, pametnije je zauzet sredinu i point C"
squad:"nasi su ionako debili,ne mozeo nista tu,a na E cemo bar dobit bodova od zauzimanja i kilova"

I tako...

PointDexter 13.12.2011. 14:12

Ali kritizirati mogućnost unlockova u igri o kojoj ste vjerojatno sve znali prije kupnje je nevjerojatno... Volim achievements, unlockove,.. želim imati što veći KD, WL, SPM... i što više se zabaviti u procesu.
Iz "iskustva" znam da kritika ovakvih ratia uglavnom dolazi od ljudi koji ga ne mogu držati u pozitivi.

Citiraj:

Autor El Indio (Post 2048438)
kao kad bi ja tebi rekao "ako ti se toliko sviđa levelanje, znackice i otkljucavanje nove opreme idi igrat WoW".

Ali ja nisam kupio igru sličnu WoW-u, već "moderan" shooter koji bi bez svih ovih dodataka bio ispodprosječan...

PointDexter 13.12.2011. 14:26

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 2048459)
A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa:

i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu?

Nije se odnoslilo na tebe i forum ima ignore listu...

Mad_Duke 13.12.2011. 14:26

Sorry stari, ali stvar ukusa. Ti svi dodaci su ovdje samo i jedino da produže "trajanje" igre. Još pogotovo u igrama u kojima nemam sva oružja na raspolaganju (ovdje očito nije ta situacija pa ju najvjerojatnije kupim ovaj, sljedeći tjedan). Meni su sve te kerefeke samo skretanje pozornosti sa FPS-a i gaming experiencea. Rekao, stvar ukusa!

DeadMan+ 13.12.2011. 14:37

isuse, uspjeli ste u samo 2 sata pretvoriti ovaj thread u raspravu sa Bug foruma

zen_sux 13.12.2011. 14:39

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2048481)
Nije se odnoslilo na tebe i forum ima ignore listu...

Onda sorry i tnx :beer:

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2048461)
Iz "iskustva" znam da kritika ovakvih ratia uglavnom dolazi od ljudi koji ga ne mogu držati u pozitivi.
Ali ja nisam kupio igru sličnu WoW-u, već "moderan" shooter koji bi bez svih ovih dodataka bio ispodprosječan

Evo ja sam spreman ako ces uloziti u to "iskustvo" na okaldu, u kojoj cu kupiti novi account i u 50ak h igre imat K/D ratio preko 5? (mislim da ne bi izdrazao vise od 50h takve igre).
Sad sam ga zbog tebe pogledao i u 80h igre je 1.1.

Tebi bi bez dodataka bio ispodprosjecan, neki od nas tvrde da je upravo zbog takvih dodataka ispodprosjecan, a kad te pusti groznica za istima, bilo da ostvaris cilj, bilo da skuzis da su besmisleni dok su lako nabavljivi na stetu ostatka tima, bar cemo se slagati u necemu:goood:

Kad je BF2 izasao, osim vhyna, na netu su prvi filmici bili o taktikama na mapama.
Kad je BF3 izasao na netu su prvi filmici o killstrikovima/sniepr montazama.

Nesto se je promjenilo :stoopid:

Neo-ST 13.12.2011. 14:45

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 2048496)
Nesto se je promjenilo :stoopid:

Naravno da se promijenilo, ali o tome se može napisati knjiga i najmanje ima veze sa igrom, a najviše sa novcem i mentalitetom današnjih igrača.
Nego...kakav je Wake Island ?

PointDexter 13.12.2011. 15:21

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2048503)

Da nema US aviona koji mogu levitirati bi bio savršen

Ati freak 13.12.2011. 15:24

Prva žrtva:

http://www.slike.com/thumbs/pFVxk.jpg

:D

Inace mape su odlicne.
Ovo je vec pravi BF!

jopis 13.12.2011. 15:25

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2048503)
Naravno da se promijenilo, ali o tome se može napisati knjiga i najmanje ima veze sa igrom, a najviše sa novcem i mentalitetom današnjih igrača.

Odličan, kao što je i očekivano :)

hammer_of_thor 13.12.2011. 15:27

Ovaj F35 ima turning circle of the moon.

Čim usporiš - padaš, a moraš usporit ako želiš manji turning circle. Sukoj i Super Hornet ne gube visinu kod usporavanja.
Lebdjenje na mjestu je klimavo i previše rizično

Bolje da su ostavili Super Hornet.

I jel se meni čini ili su smanjili air space u odnosu na Firestorm, Kharg, Caspian?

Alph4Dawg 13.12.2011. 15:41

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 2048544)
Prva žrtva:

http://www.slike.com/thumbs/pFVxk.jpg

Inace mape su odlicne.
Ovo je vec pravi BF!

Bulldozer jebeno owna! Lijepo smo se navozali okolo. ^^ :D

Neo-ST 13.12.2011. 15:44

Ček...može se voziti je*eni viličar ?
Ajde baš mi je drago čuti. Vidimo se večeras.

Ati freak 13.12.2011. 15:58

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2048560)
Ček...može se voziti je*eni viličar ?
Ajde baš mi je drago čuti. Vidimo se večeras.

Yea, nie to viličar.

http://www.ascendanttech.com/wp-cont...2011/05/61.jpg

Al danas ce biti hebeno :D

Neo-ST 13.12.2011. 16:00

Aha, ma nema veze.
Inače, u slijedeća dva patcha najavljene mnoge promjene/dodaci, kao Commo-rose 2.0
http://forums.electronicarts.co.uk/b...ong-b2k-d.html

sa tweeta: https://twitter.com/TomasDanko

Ati freak 13.12.2011. 16:04

Inace, za one koji su pitali.

Mape su generalno odlicne, prostrane, puno vozila.
Zanimljivije. 7 Pointova :dajpivu:

Nova vozila , sve u svemu odlican posao.

scp 13.12.2011. 16:07

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 2048557)
Bulldozer jebeno owna! Lijepo smo se navozali okolo. ^^ :D

Suze su mi išle kad smo chargali onaj tenk...hahah
Konačno se da manevrirat u ovoj igri. Bit će jebeno na TS večeras, sutra, preksutra, iza preksutra...:):chears:

Ivo_Strojnica 13.12.2011. 16:10

:party: :D

Danko86 13.12.2011. 16:47

je mogu igrat ja s vama na teamspeaku kad kupim headset ovaj mjesec? dopizdilo mi solirat na radnom kad nemam nikojeg poznanika da igra :(

Ivo_Strojnica 13.12.2011. 17:09

ne. :D

P.S. Pitaj deadmana na PM. ;)

scp 13.12.2011. 17:15

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 2048612)
je mogu igrat ja s vama na teamspeaku kad kupim headset ovaj mjesec? dopizdilo mi solirat na radnom kad nemam nikojeg poznanika da igra :(

To moraš Striku pitat...a striko je bezobrazna djevojčica.:nono:

Danko86 13.12.2011. 17:18

ko je Striko odavdje? Striko mogu s vama igrat kad mi dodje headset? :)

Ivo_Strojnica 13.12.2011. 17:26

atifreak. jel ga se sićaš? :D

Pupo 13.12.2011. 17:26

Ahahaha, moj longest headshot 2m :D

jopis 13.12.2011. 17:28

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2048635)
Ahahaha, moj longest headshot 2m :D

Shotgun u ruke i u prsa, pusti headshote:D

Alph4Dawg 13.12.2011. 17:30

Danko86, možeš doći na moj TeamSpeak.
PM me.

Pupo 13.12.2011. 17:35

Citiraj:

Autor jopis (Post 2048637)
Shotgun u ruke i u prsa, pusti headshote:D

Ja bi al nekak ko da nema ljudi na serverima di me baci. Ja sam očekivao makljažu neku, a desilo mi se jutros da me bacilo na server di sam igro sam protiv neke trojice. A ja ono čitam kako mape podržavaju do 64 igrača i sav sretan idem igrati.

Ekipa koja vozi helihoptere i avione, divim vam se :)

Ati freak 13.12.2011. 17:37

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2048641)
Ja bi al nekak ko da nema ljudi na serverima di me baci. Ja sam očekivao makljažu neku, a desilo mi se jutros da me bacilo na server di sam igro sam protiv neke trojice. A ja ono čitam kako mape podržavaju do 64 igrača i sav sretan idem igrati.

Pa ne igraš valjda preko "Quick Matcha"?

EDIT: Ovo ti je moj filter:
http://www.slike.com/thumbs/LjzO.jpg

@ Danko86 : Ja sam Striko! Remember me?

jopis 13.12.2011. 17:43

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2048641)

Hbga, to su sve sati i sati prakse u avionima i helijima....

Ti izgleda ideš na quick match, nemoj tako, nego odi na multyplayer (gore kraj home), pa server browser, podesi si u filteru da ti izlistava samo 1-5 praznih mjesta servere, europe, normal (ne hardcore), ranked, punkbuster, conquest large ako preferiraš cq i to je to. Refresh and save filter buttončić dolje i you're ready to go :)
Ako ti se igra svidi, a imaš headset, pm-aj strinu za ts:D

23 Joke 13.12.2011. 17:47

Svida mi se b2k, mape su super, nova oruzja, vozila...

Ocjena 5/5

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46.