![]() |
Citiraj:
E drito to. Svatko bez ikakvog beda moze napumpati k/d kolko hoce, ima bezbroj nacina i skoro u svakom ce biti beskoristan ostatku tima. Statsi, ko statsi su ok i zabavni i mislim da nikome "ne smetaju" i zato si fulao, problem je kako oni utjecu na gameplay i ponasanje ekipe. Po videnom lose. Vidim 5 puta boljih igraca od sebe koji quitaju, nece da se joinaju, farmaju kilove tunguskom i sl., da sacuvaju statse. A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa: 1.ti si ptica 2.bacas beskorisne bombe i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu? Citiraj:
U biti nije dug ni bolan proces to unlockanje, zabavis se putem, i naucis nesto o svakom oruziju, al to sto se svi oko tebe ponasaju debilno je druga prica. Istinit transkript: squad:"idemo na point E" ja:"ne point E im je odmah pored baze -pada cim se maknemo, pametnije je zauzet sredinu i point C" squad:"nasi su ionako debili,ne mozeo nista tu,a na E cemo bar dobit bodova od zauzimanja i kilova" I tako... |
Ali kritizirati mogućnost unlockova u igri o kojoj ste vjerojatno sve znali prije kupnje je nevjerojatno... Volim achievements, unlockove,.. želim imati što veći KD, WL, SPM... i što više se zabaviti u procesu.
Iz "iskustva" znam da kritika ovakvih ratia uglavnom dolazi od ljudi koji ga ne mogu držati u pozitivi. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sorry stari, ali stvar ukusa. Ti svi dodaci su ovdje samo i jedino da produže "trajanje" igre. Još pogotovo u igrama u kojima nemam sva oružja na raspolaganju (ovdje očito nije ta situacija pa ju najvjerojatnije kupim ovaj, sljedeći tjedan). Meni su sve te kerefeke samo skretanje pozornosti sa FPS-a i gaming experiencea. Rekao, stvar ukusa!
|
isuse, uspjeli ste u samo 2 sata pretvoriti ovaj thread u raspravu sa Bug foruma
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad sam ga zbog tebe pogledao i u 80h igre je 1.1. Tebi bi bez dodataka bio ispodprosjecan, neki od nas tvrde da je upravo zbog takvih dodataka ispodprosjecan, a kad te pusti groznica za istima, bilo da ostvaris cilj, bilo da skuzis da su besmisleni dok su lako nabavljivi na stetu ostatka tima, bar cemo se slagati u necemu:goood: Kad je BF2 izasao, osim vhyna, na netu su prvi filmici bili o taktikama na mapama. Kad je BF3 izasao na netu su prvi filmici o killstrikovima/sniepr montazama. Nesto se je promjenilo :stoopid: |
Citiraj:
Nego...kakav je Wake Island ? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ovaj F35 ima turning circle of the moon.
Čim usporiš - padaš, a moraš usporit ako želiš manji turning circle. Sukoj i Super Hornet ne gube visinu kod usporavanja. Lebdjenje na mjestu je klimavo i previše rizično Bolje da su ostavili Super Hornet. I jel se meni čini ili su smanjili air space u odnosu na Firestorm, Kharg, Caspian? |
Citiraj:
|
Ček...može se voziti je*eni viličar ?
:D Ajde baš mi je drago čuti. Vidimo se večeras. |
Citiraj:
http://www.ascendanttech.com/wp-cont...2011/05/61.jpg Al danas ce biti hebeno :D |
Aha, ma nema veze.
Inače, u slijedeća dva patcha najavljene mnoge promjene/dodaci, kao Commo-rose 2.0 http://forums.electronicarts.co.uk/b...ong-b2k-d.html sa tweeta: https://twitter.com/TomasDanko |
Inace, za one koji su pitali.
Mape su generalno odlicne, prostrane, puno vozila. Zanimljivije. 7 Pointova :dajpivu: Nova vozila , sve u svemu odlican posao. |
Citiraj:
Konačno se da manevrirat u ovoj igri. Bit će jebeno na TS večeras, sutra, preksutra, iza preksutra...:):chears: |
:party: :D
|
je mogu igrat ja s vama na teamspeaku kad kupim headset ovaj mjesec? dopizdilo mi solirat na radnom kad nemam nikojeg poznanika da igra :(
|
ne. :D
P.S. Pitaj deadmana na PM. ;) |
Citiraj:
|
ko je Striko odavdje? Striko mogu s vama igrat kad mi dodje headset? :)
|
atifreak. jel ga se sićaš? :D
|
Ahahaha, moj longest headshot 2m :D
|
Citiraj:
|
Danko86, možeš doći na moj TeamSpeak.
PM me. |
Citiraj:
Ekipa koja vozi helihoptere i avione, divim vam se :) |
Citiraj:
EDIT: Ovo ti je moj filter: http://www.slike.com/thumbs/LjzO.jpg @ Danko86 : Ja sam Striko! Remember me? |
Citiraj:
Ti izgleda ideš na quick match, nemoj tako, nego odi na multyplayer (gore kraj home), pa server browser, podesi si u filteru da ti izlistava samo 1-5 praznih mjesta servere, europe, normal (ne hardcore), ranked, punkbuster, conquest large ako preferiraš cq i to je to. Refresh and save filter buttončić dolje i you're ready to go :) Ako ti se igra svidi, a imaš headset, pm-aj strinu za ts:D |
Svida mi se b2k, mape su super, nova oruzja, vozila...
Ocjena 5/5 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |