![]() |
A top ten? :D
|
toliko toga pametnog i nepametnog mi sada pada na pamet, da odoh spavat :). pogledaj grimma, meni jednostavno zabavna serija sa tematikom koja je zamrla unazad 10-15 godina.....
|
Koji žanr? :D hehe
|
Sve što izbjegava realno i normalno :D
|
farscape
:chears: |
A može i neš dobro, a starije uvijek :P
Babylon 5 http://www.imdb.com/title/tt0105946/reference hehe. Farscape je isto dobar :) |
Citiraj:
samo da napomenem, koliko se sjecam, prvih par epki mi je bilo nekak dosadno, ali onda krene ful odlicno tak da vas to ne odbije od serije. :chears: |
Pa meni je serija konzistentnija bila od recimo ST DS9 koja mi je bolja, ali joj je trebalo prek 2 sezone da se "ufura".
|
Thx. Nešto sam gledao od toga, nešto budem ;) Thx.. Imam posla očito sad kroz ljeto :)
|
I ne spomenuti "Stargate SG-1" ... a ne, ne može to tako :)
http://www.imdb.com/title/tt0118480/ |
Citiraj:
|
završio upravo sa sezonom 3 the wire-a.
Mislim da mogu već sada sa sigurnošću reći da je ovo nešto najbolje što sam pogledao uključujući sve serije i gledajući apsolutno sve aspekte jedne serije. Ako postoji ovdje netko tko nije pogledao wire, zna šta mu je činiti. ps. nisam ljubitelj tog žanra i zaobilazim takve serije u širokom luku, ali ova serija se jednostavno ne može usporediti sa tzv "konkurentima". Vrh. |
pa to je nejednom proglašena najbolja serija svih vremena... ja sam na hrt-u ulovio jedno dve epizode i od onda imam sve u kolekciji i čekam bolja vremena, tj. imanje istog da napravim brijem maraton od 2 tjedna i jednostavno uživam.
ni jedna serija slične tematike me nije toliko privukla i uvukla nakon ono 2 epizode... nešto ko da igraš isključivo pucačine i onda ti netko otkrije betmena ili strategije recimo :D |
ne znam kak mi je to promaklo.
valjda zbog roditeljstva XD moram nabavit. |
go.
now. :D |
trebat ce ti vise od 2 tjedna, epizode su dost dugacke i treba ti omor izmedu sezona da ti sve lijepo sjedne :D
|
makaki... ja sam lordove ringova direktors kat sredio u jednom danu bez prestanka ;)
|
whoa, now thats smthn haha :D ps. Ne trazite nista osim 4:3 reze, jer je samo u toj rezi snimana.
|
plakao sam na kraju ko kojekakva 3.14chka... samo nisam detektirao da li je to što sam preko 12h gledao u ekran ili sam iskreno sretan :D
nego kolega dok smo tu na temi... shameless? united states of tara? |
shameless je spreman cim dovršim arrested development i wire. Čuo sam stvarno previše hvale na tu seriju, a nikako da pogledam.
|
joj mene je malo arrested development obeshrabrila nakon komentara kolege koji je fan kao i ja da je 4. full sezona objavljena odjednom na netflixu onak blah u odnosu na ostatak, ali dobro reda-radi ću pogledati... međutim orginalne 3 sezone nakon koje su gledatelji protestirali maltene da se serija nastavi, pa je dotična dobila sada nakon x godina i 4. te se najavljuje film su jednostavno EPSKE.
to ne smiješ ne znati da si pogledao prije smrti (nadam se ne prerane) :D inače malo ću biti slobodan i koketirati sa film threadom... nakon one bezvezarije movie 43, ali baš nakon toga, tj. ničega intelektualnog, pogledaj si identity thief - jason bateman i ona buca koja je presmiješna, ali ono bolesno smiješna - mislit ćeš da si oscara za komediju gledao :D |
Arrested Development četvrta sezona je odlična. Pogledao ju u dva dana! Odličnost na najjače! A tip storytellinga je još bolji nego u prijašnjim sezonama. Da ne pričam kako seriju treba bar dva ili tri puta pogledati za pohvatati sve subtilne fore.
Shameless US je zakon :) |
AD sam i krenuo gledat kad sam načuo da su fanovi zahtjevali da se nastavi, to me i potaklo. Nisam požalio !
osrednja komedija uvijek dobro dođe, nemoj me krivo shvatit, ali i osrednjih je danas premalo. Uglavnom, budem pogledao. A bome di su humoristične serije danas ? Nikako da si nađem nešto uz tbbt, nekako mi je komedije najdraže gledat sa curom, wire nisam mogao :D Evo i tebi nešto iz movie threada, ipak si moderator pa se bacam za tobom u OT: Sling Blade http://www.imdb.com/title/tt0117666/?ref_=ttqt_qt_tt ako si kojim slučajem preskočio, fenomenalan film. |
ajde đuka eto sada si me oraspoložio te ohrabrio da krenem u tom smjeru ;)
da, na us sam mislio svakako. @wnbe... pogledaj svakako, definitivno ćeš se više nasmijati nego na prije spominjani movie ;) stavljam na listu svakako i po koji već put thnx! ;) inače đuka eto tebi za zahvalu, a možda i kolegi jedna prigodna koja mi sada svira: :D |
James Gandolfini, September 18, 1961 – June 19, 2013
R.I.P. |
Rip :(
Nisam dosao sebi cijelo prijepodne, taman sam ih nekako planirao opet gledat ispocetka, cinim to cca svake dvije godine. Legenda, meni osobno najbolje odradjena uloga ikad u serijama. :( |
|
Počele izlaziti epizode Futurame, nastavak sezone, dva komada odjednom . :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |