![]() |
|
Ne idi na GP Rupa nego GP Pasjak. I ne treba ti vinjeta za SLO. Ideš na Kozinu, pa prema Trstu. Prije Trsta, kada se cesta počne spuštati, imaš s desne strane raskršće na kojem skreneš lijevo (uzbrdo) na brzu cestu za Veneciju. Autoput počne tek kod mjesta Monfalcone. Dalje samo ideš autoputom do Novente.
Postoji i kraći put, ali ovo ti je lakše. Ako ideš riječkom zaobilaznicom, pazi da na vrijeme siđeš s nje u mjestu Rupa (cca. 300m nakon naplatnih kućica) jer inače ćeš produžiti prema Il. Bistrici. Ako ideš u šoping, Noventa ima marke, ali i cijene. Jeftinije ti je u Palmanovi u Palmanova Outler Village. Na povratku još svratiš u 6km udaljeni Villesse u Tiare shopping. EDIT: malo upozorenje. Cijena autoputa u ITA nije linearna kao kod nas. Ako kod nas ideš RI-ZG i usput negdje staneš (npr. KA), pa opet uđeš, cijena će ti na kraju biti ista. U ITA nije tako. Primjer (lupam cifre): autoput Monfalcone-Palmanova košta 3€. Monfalcone-Vilesse 2,5€, Villesse-Palmanova (6 km!) 0,8€ tj. sveukupno 3,3€ za isti put. Zato ja od Palmanove do Villessea idem lokalnom cestom. |
Citiraj:
Je, shopping je u pitanju. Tj žena kupuje, ja pijem espresso i nosim vrećice. :D Hvala na infu, pogledam i ovo što si preporučio. Jedino se veselim nabavi različitih sireva i pršuta :zdero: |
Citiraj:
@guls Nije ti palo npr. da ta šibica sa nekoliko kila kn ima pouzdanih 160-180 ks i prilicno krasno lezi, ne trosi :) |
Citiraj:
Vrh auto! |
|
Ovo je želja, realnost Focus 2.0 120kw :D
|
Citiraj:
|
Dok institucije 'odrade svoj posao', on će prodati još x^y takvih.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sviđaju mi se Vexov i Tumorov odgovor npr. Murina također ima respekt. Postavio sam pitanje jer vidim cesto kako netko netko kaci slike, videe nekih bijesnih parstokkn vrijednih auta, a dizu kredite za 1.0 mlince napravljene od papira i gledaju potrosnju u deci i pozirao kao ljubitelji automobila.. |
San je STI, realnost Impreza 2.0 u najgadnijioj hatchback varijanti (2008) :D
|
Citiraj:
Današnji dream car (kojeg bi si mogao priuštiti da dobijem na lotu) je Alfa Gulia Quadrifoglio... njega bi rađe imao i od ova dva gore... edit: mlinac si neću kupit, ali trenutno vozim traktor |
Dečki, stavljam ljetne gume pa molim pomoć, 245/40 r18
Michel Pilot primacy, Cont sport 6, Dunlop sp max, Pireli sotozero 7, fulda sport control 2 Mislio sam Dulop jer su u sredini po cijeni a nemam baš iskustva pa kontam da je sredina uvijek ok. Poredani po cijeni, u 200 kn razlika od najskupljih do najjeftinijih. Audi a6 3.0 quattro ako je bitno. |
Ja bi dao prednost Michelu ili Contiju. Na gumama se ne smije štediti.
|
Gdje je onaj forumas kanadjanin koji je sredjivao nekog Audi karavana quattro nestonesto, jel odustao od projekta ili samo sporije napreduje pa nema fotki?
Kao i nub, san mi je uvijek bio neki stari STI, ali problem je dok padnu na moj budzet bit ce muzejski izraubani primjerci :D Jbga, na aute mogu samo *rkati jer realnost me samara i uvjerava me da je to parce lima za od tocke A do B. Zato si ispunjavam neke druge snove vozeci random pezoa :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav Ekipa, da uletim kao padobranac :)
Ima li netko iskustva sa Nipparts? Konkretno pločice i diskovi. Trebao bi zamjeniti prednje diskove i pločice na Corolli, a nipparts su mi praktički duplo jeftiniji od ATE. Pa me zanima ima li netko iskustva? Hvala |
Citiraj:
Wolverine - ako se ne varam. Tu je, samo ne posta bas zadnjih 5 mjeseci. |
Citiraj:
Sportske - Michelin Pilot Sport 4 ili GoodYear F1 Asymmetric 5. Za touring nemam pojma, osim da se Continental troše kao da su napravljene od sira (i touring i sportske). |
To su mi ponudili, zato sam ih naveo sve.
Sent from my EML-L29 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne govorim o tome, govorim o tome da nemaš nikakav osjećaj ubrzanja. Makar, pogled na haubu je čisti seks, da se ne lažemo. Citiraj:
Ubosti dobru nekretninu, jednu ili više, pa kasnije zavrtiti to...tada niti većina auta nije problem.. Citiraj:
STI kupiti nije problem, mislim da je veći problem pouzdanost i servisi :lol2: |
Citiraj:
Stavi kolica, veliku torbu sa stvarima za npr tjedan dana, i prtljažnik je bok. AKO imaš kolica skromnijih dimenzija. :D |
Citiraj:
Wear ocjene: CPC5 - 57% CPC6 - 78%, ali još nema dovoljno ocjena CSC3 - 62% CSC5 - 51% CSC6 - 55% Michelin PS2 - 80% Michelin Pilot Super Sport - 84% Michelin PS4 - 80% Michelin PS4S - 88% 2019. Auto Bild test, CSC6 wear u razini PS4. Znači, Continentalove touring gume se potroše čak i mrvicu brže od Michelinovih sportskih. I još k tome Continental ima najgori rolling resistance po većini testova, što je indikativno jačem habanju gume. Znam par ljudi koji su imali i PS4 i neku od sportskih Contija na autu (5 ili 6) i svi kažu isto, da Conti potroše u roku keks. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stare bolje ni ne gledat jer ih se sigurno nije štedilo, bar ja ne bih :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |
|