![]() |
S03 E09 je bila odlicna, dosta akcije, preokreta i prikaz nade za covjecanstvo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://bleedingcool.com/tv/the-orvi...orm-macdonald/ |
Citiraj:
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo cekam da krenes sa Kenom Wilberom :D
|
Citiraj:
Carl Jungova iskustva mi se cine vise zanimljiva. |
Citiraj:
Ajd da te pitam direktno, jesi li ti gay ili pripadnik LGBT+? Not that there's anything wrong with that :D Samo (pre)cesto komentiras, naglasavas i dajes kredite takvim osobama. |
@LAcy
Njena spomenuta opredjeljenost je bila u kontekstu i sirem opisu njene ljubavi i radnje koja se desila pri samom kraju epizode. Zasto mislis da je moja opredjeljenost bitna ako sam se osvrnuo na odredene "manjine" koje se pojavljuju u Orvillu, seriji koja je bogata razlicitim civilizacijama. |
Nevjerojatno...možda bude treća sreća :smoke:
|
Citiraj:
Ajd, ako smijem, jos jedno pitanje. Zbog cega si stavio manjine pod navodnike? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice moje opredjeljenosti, vjeruj mi potpuno sam siguran u nju, i ne znam zasto ti je bitna ta informacija, ako trebas kakav savjet slobodno pitaj :D |
Ti sine ako cemo realno otkad si poceo pisat dosta dobro sasra ovaj topik ,vracajte se na temu a ne ko voli u bulju .
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
@Tajl3r
Ne znam kome se obracas, ali nastoj biti kulturniji u obracanju clanovima foruma :) |
Sami pederluk od teme.....
|
Citiraj:
mislim da je svima jasno na koga mislim samo sta se ljudi suzdrzaju pa ti nece reci,ali samo ti vozi dalje . Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ajde ajde mir :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Anyway, kolege su u pravu. Nema smisla mlatiti praznu slamu a tebe bih lijepo molio da se sudrzis nalazenja "poveznica". Imamo ih dovoljno u zadnje vrijeme i bez tebe. Citiraj:
|
@LAcy
Chill, samo sam spomenuo jednu od njenih karakteristika oko koje si zapoceo raspravu :D @Neo-ST Jeli se igdje spominje S04 ili kakva slicna nova serija? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gle, lijepo sam te zamolio da prestanemo mlatiti praznu slamu al' umjesto da prestanes, postajes bezobrazan. Za tvoju info, prijavljen si (ne od mene, jer to nema smisla) i zatrazeno je ciscenje teme te hladjene (tebe, ako ti nije jasno). Radije bih izbjegao takve mjere ;) |
Ajd da se pokušamo vratiti na temu. Latest and the last ST Picard: The Geriatrics Strikes Back :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogleda orville ep10, odlicna mi je i ta prica se o puno bitnijim zivotbim stvarima, za koje niko ne dize buku :)
|
Citiraj:
Citiraj:
https://comicbook.com/startrek/news/...eration-movie/ Citiraj:
Citiraj:
|
The Orville S03 E10
Ok zavrsetak sezone, ali izgleda kao da previse forsiraju AI robote koji bi navodno trebali biti dio nase drustvene buducnosti, mozda im je Boston Dynamics platio :D Radnja oko Lyselle i planete Sargus 4 na kojem zivi, stvara odlicnu poveznicu sa onim sto se desava na nasoj planeti, uz tehnoloski razvoj trebamo imati i razvoj svijesti da bi doslo do izbalansirane evolucije covjecanstva :) |
Citiraj:
Btw. polu-OT, članak u novinama iz 1984... |
A ne znam baš, nisam vidio Kaylonce sa sisama... :D
|
Citiraj:
|
People Of Earth
Mini lagana serija sa humoristicnom tematikom alien otmica :) |
Po cemu je ovo mini serija?
|
Citiraj:
Cijela serija ima 2 sezone, likovi su dobro napisani a humor je lagan i kvalitetan :) |
Mini serija po svojoj definiciji ne može imati više sezona jer je već unaprijed određeno da je to to. Par epizoda i gotova priča.
Mini serija ne znači da je serija kratka i jeftina... |
1v@n
Da, znam da sam se krivo izrazio, ali te dvije sezone tako brzo idu jer epizode traju samo 20 min, moglo bi se nazvati midi serija :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |