![]() |
Imam oba, skinuo sam tu downloader aplikaciju. Koji je sljedeci korak? Gdje da nadem file?
edit: skuzio sam, hvala |
Za 4K ide bez problema, za stari moraš staviti patchiranu aplikaciju jer aplikacija traži višu verziju Androida.
|
Nasao sam da ovaj link radi za basic fire stick
http://s000.tinyupload.com/?file_id=...89971610224179 |
Koliko čitam, trenutni best buy za TV box je Fire Stick?
Gdje je trenutno najjeftiniji? A od IPTV-a, vrijedi li probavati sa aliexpressa nesto ili odmah na SmartIPTV? |
Za sve aplikacije koje instaliram na AmazonFire stick koristim adbLink ( i za druge uređaje sa androidom naravno da ide ).
Skineš bilo koju aplikaciju na komp sa recimo apkpure , pokreneš adbLink ,poštelaš IP adresu od firesticka, i kažeš da instalira aplikaciju....malo sačekaš i gotovo.... |
Ja koristim easy fire tools - poveze se na firetv preko wifija i s obzirom da apkove i vecinu toga dijelim s moba na firetv, tako saljem i apkove i ostalo. App je kao file browser izmedju moba i firetva i samo copypaste i bok.
https://play.google.com/store/apps/d....easyfiretools |
Ja sam napokon docekao svoj firestick 4k
Instalirano imam Downloader, Youtube, Netflix, Kodi, i Smartiptv za iptv listu sa alija Prezadovoljan sa svime |
@franzd
Kad ce opet fire na akciju? Kakva je prognoza? |
Ne znam. Osim Prime Day akcije nikad nije bilo nekakvog pravila. Ako ne prije, moglo bi biti oko Black Friday vikenda za tri mjeseca.
|
ili čekaju da kinezi naštancaju, pa kad skladište napune, ajmo sell
|
Citiraj:
Smartiptv si platio oko 5eur? |
Info :
Išao je novi formware za Fire TV, sada je Youtube aplikacija podržana |
Citiraj:
Smartiptv nisam jos platio jer imam probni rok, al budem HRK 104.29 43% Off | Europe IPTV Subscription Rocksat France UK German Arabic Dutch Sweden French Poland Portugal Smart TV IPTV M3U 6000 Live https://s.click.aliexpress.com/e/DwhpSZeY |
Kupio sam 4k Fire stick TV na njemačkom amazonu.
Nikako mi ne prolazi inicijalni updete pa ne mogu koristiti uređaj. Ima li tko iskustvo s ovim ili savjet? |
Probaj drugi wifi AP i/ili probaj stick resetirati (deset sekundi držiš tipku za povratak i desnu strelicu).
|
jel ima ko da nije zadovoljan ili viška fire tv ? 4k ili još bolje obični ?
da proda |
Citiraj:
Probao sam restart i drugi AP (preko mobitela) i opet ne funkcionira. Sve se lijepo spoji piše connected, ali onda nakon nekoliko sekundi izbaci poruku Unable to update your Fire TV Stick 4K. |
Ako je kupljen preko tvog Amazon accounta, probaj ga deregistrirati u accountu. Ako to ne pomogne, nemam ideja. Guglaj. Meni se to nije događalo.
|
Fire TV ne dolazi registriran na amazon account. To dolazi echo dot/input/show.
Nesto drugo je problem |
Citiraj:
Kupljen je preko mog accounta i čitao sam po netu da nekad dolazi registriran na account. U svakom slučaju na PC-u ne mogu ništa napraviti kada se logiram na svoj account. Problem je što ništa ne mogu ni na sticku iz razloga kojeg sam naveo. Google nije puno pomogao. U svakom slučaju hvala. |
Ljudi ako moze info u vezi amazon fire tv sticka....ovaj od 40 €...
Ako sam dobro skuzio, ukljuci se u hdmi utor na tv-u i u struju i to je to... Da li ima ugradjen wi fi ili ide preko wi-fi od tv-a? I ono najbitnije, da li je plug&play, ima sve u sebi za gledanje tv programa ili se moraju ubacivati liste? Unaprijed hvala na odgovoru! |
padobranac a ?
ajd čitat zadnjih 3-4 stranica Mogao si pogledat i spesifikacije na istoj stranici Da, ima wifi i samo wifi 2,4ghz i 5ghz , nema lan utor NE, ne radi preko wifi tv-a Da, plug and play je, za amazon servise Instaliras neku od iptv aplikacije, logiras se što ti dade provajder i gledaš tv Ništa više ne moraš podešavat |
Ma citao sam....
Ugl. jedan poznanik je dobio iz DE taj stick, ukljucio ga u tv i ima dosta programa, ne placa nista mjesecno.... |
Citiraj:
|
Htio bi još samo pitati ovi koji su kupili sa amazon.de da li ima je nakon inicijalnog updeata stick automatski logiran ili moraju upisati mail i pass od amazona?
|
Nije automatski logiran, moraš se prijaviti u neki account iako, kao što sam napisao gore, taj Fire Stick obično bude vidljiv pod Devices ukoliko ne odabereš kod kupovine da to ne želiš.
|
Problemcic s Netflix aplikacijom na fire tv 4k. Stik je non stop u struji (ne restarta se). Nekad, nakon x dana upalim Netflix i pokrenem film i cujem zvuk, ali slike nema. Loading je na 99%, nista od slike, a zvuk ide dalje.
Force close Netflixa i brisanje cachea ne pomaze. Pomaze samo restart stika. To neki poznati problem ili? Fire os 6.2.6.4 Netflix app v6.2.3 |
Gledam Netflix redovito i nikad mi se to nije dogodilo. Ja sam još na 6.2.2.
Jesi li probao u Netflix aplikaciji Settings -> Get Help -> Reload Netflix? To sa slikom bez zvuka sam znao dobivati na kineskim android boxovima, na Fire Sticku nikada. Tamo bi restart Netflixa pomogao. |
Nemam ga dugo, a dogodilo se mozda 2-3 puta. Budem probao drugi put reload iako vjerujem da je ista stvar kao i force close kroz app manager i novi start.
Zvuk bez slike, ne slika bez zvuka ;) |
Plex + Firestick nema č ć, ima li ko fix?
Na netu nasao nesto da stavim opensubtitles i hrvatski ali ne pomaže |
imam amazon firestick 4k i čudan problem mi se događa u aplikaciji IPTV smarters PRO.
Pokrenem neki program s IPTV liste i svaki nekoliko sekundi mi slika zatrza na milisekundu. Nije dugotrajno ali dovoljno da iritira kod gledanja. Probao sam uključiti i HW decoding, ali isti problem... Probao sam i Smart IPTV app za firestick i isti problem. Ista lista na Samsung TV-u preko Smart IPTV app radi super. Očito je neki problem u firesticku... Ima li netko ideju kaj još mogu probati podesiti? |
Citiraj:
Svakom subtitleu dodati .hr na kraj. Npr. PulpFiction.hr.srt To je meni riješilo problem. U pitanju je android tv + plex na pcu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I sam sam imao istih problema kad sam krenuo sa Plexom. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nisam primjetio taj problem, doduse unutar tivimate iptv app-a ima opcija za automatski refresh (AFR) koji dobro radi s 25/50fps i koja mi je po defaultu upaljena.
Rezolucija mi je na @60Hz |
To nije do sticka to je do TV-a.
|
Ajmo još jednom ovu temu zaorati. Pošto sam spušio TV i sad silom prilika nema TVa za mene na kojem mogu objediniti SmartIPTV, Plex i Netflix, treba mi neki Android Box.
Znam šta ćete reći: "FireTV stick" ili "Xiaomi MiBox S" ili "nVidia Shield". But no. Oću box koji ima: - 4K podršku - ima faking RJ45 ilitiga LAN utor Ne želim boxove i stickove bez LANa. Ima li nešto vrijedno spomena i da je dobavljivo kod nas, a ne da moram čekat iz Kine i riskirat plaćanje PDVa. Hvala. |
X96 max+
I to ti 2/16 faking dosta Potrazi na aliju iz francuske :) Jedino nemam pojima sta ce ti 4k |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |