![]() |
ja nebi imal nič protiv dosije X-a da pustiju opet sve :o
|
Citiraj:
IMDb SFcentar a koliko su vec puta na RTL reprizirali dadilju i to ce se uskoro moc svrstat pod SF :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasad se pokazala ko odlična zamjena za Muldera i Scully, a kolko se da videti iz ovih epizoda, one najave iz petog mjeseca o jedinoj dostojnoj seriji da (nakon dugo vremena) naslijedi X-Files, nisu bile pretjerivanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lagani OT potaknut zadnjom rečenicom, čini mi se da sam vidio na Novoj TV Život na sjeveru, sjećam se da je to bila simpatična serija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
MojTV |
da li itko gleda Dr. Who (mislim naravno na novije epizode)? valja li to kaj ? jel to slično Torchwoodu ili je bolje (bolje bi mi odmah bilo ako nema gay scena....)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od danas je trebao poceti DS9? , ako sam dobro skuzio. :zdero2:
Okrenem na hrt2, vidim krebile u saboru... :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
To ne propuštam:)
|
Citiraj:
|
red dwarf serijal sam pogledao cijeli par puta, i ovaj put cu ga isto pogledat s gustom :D
|
ja ga pogledao par puta cijelog,ali ako ulovim epku zakaj ne :D
|
Citiraj:
|
Pratim i Red Dwarf i Star trek: DS9 iako je st ozbiljnija i naravno time bolja i dublja uvjerljivost da je sve to moguce red dwarf je komedija ne koju se stvarno nasmijes i opustis totalno razlicite stvari u istom terminu super pašu
|
prokleti sabor danas su opet maknuli red dwarf i star trek: DS9 zbog njega
|
Jel netko gledao seriju Kyle XY i jel vrijedno daunlouda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvih par je kolko se sjecam gledljivo, dalje fakat kak mar veli koma. A fakat je mogla biti super serija. |
Nakon sto sam pogledao sav Sci-Fi u galaksiji, zadnje na sto sam zapeo je Battlestar Galactica.
Komentar je mhm... prvih 5 epizoda su davez, koma, prestrasno, doslovno sam ih gledao mjesec dana jedva. Iza toga, zakon, Sci-Fi kak spada, solidna prica, dobri glumci, jedino mi onaj doktor ide odvratno na zivce i njegove dijaloge "premotam"... Space fajtovi su predobri. Prije toga sam gledao Farscape (najbolja sci-fi serija ikad imo), Firefly (9/10 takodjer, steta sto je samo jedna sezona snimljena), sve Star Trek serije (ovo je kultno, necu ni davat ocjenu), Stargate SG1 i Atlantis (i ovo mi je <3 )... Ima jos kakvih preporuka, Sci-Fi only? |
Baš je prvih nekoliko epizoda BSG-a zakon, kasnije se počinje razvodnjavat pomalo, gubi se SF a počinje fantasy...
|
Gledao tko firefly? Ili bar film serenity?
|
pogledao i jedno i drugo
baldwin je bio najaci lik u seriji :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |